🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 829
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 795
Синтия е най- хубавото момиче в този сезон. Ферай е толкова глупава, че е обида за женското съсловие.

# 796
  • Stockholm
"Онези три добри хайванчета", разсмях се. Данка доброто  хайванче, което умее да подхвърля злостни забележки, които нараняват,  да гони целите си на всяка цена, минавайки през трупове, което се отнася със снизхождение към хората, сякаш са ѝ слуги, което смята, че му се полага да паразитира на чужд гръб. Айде, моля ви се. Другите две мога да ги призная за хайванчета, но без епитети.

# 797
Синтия е най- хубавото момиче в този сезон. Германия е толкова глупава, че е обида за женското съсловие.
Joy това е добро

# 798
Синтия до сега не съм я коментирала, защото беше изцяло в миманса. Днес се показа и това, което аз забелязах е, че изглежда нежна и в същото време силна. Не в смисъл на физическа сила, а силна аура. Някак си имаше равностойно  присъствие до Васил. В тълпата с другите жени и това, че никога не е била на фокус, това присъствие не се забелязваше.
Не изглежда глупава, не изглежда притеснителна, не изглежда нахална, а фина и възпитана. Няма несигурност в нея, което означава, че тя е спокойна и не ѝ е на всяка цена да е сред валидираните. Знае стойността си без да парадира с нея. Много приятна млада дама. Изненадва ме сегашното ѝ приятелство с Клаудия, не си отиват за приятелки, освен ако Синтия не ѝ повлияе положително.

ferencliszt, всичко е въпрос на вкус, нали? За теб може да е попара, за мен милфьой. Аз харесвам високи мъже с хубави но не сладички лица и хубави коси. И такъв виждам Васил.

# 799
Браво на Клаудия!
Аз си я харесвам - големи очи, огнена коса = огнен характер 😉/ в средновековието са ги обявявали за вещици/. Е ми, вещица е! 😂
С Виктор само така! Той се куми цял сезон - трябвало да помисли… И като толкова мисли 2 месеца, какво измисли? То не бяха блъскане в стени, преодоляване на бариери… Егати лабиринтите и чупките.
Клавдия хвана бика за рогата - ако пак се залигави, ще му бие шута и по живо по здраво…
Ами така де! Тези псевдо “дами“ тоз сезон го превърнаха в някакво долно, махленско пазарене. То не бяха 50 - 60 хил. на месец, то не бяха сръдни, потене и общи приказки, то не беше - аз да не съм луда да му работя... И всичкия тоя манджурляк озвучен с мазна чалга  в комплект с евтин алкохол и тонове силикон... Ад под нещастното Шри Ланкско небе.
Все пак Ергенът е шоу за флиртове, свалки, любовни емоции, еротизъм. Липсата на смисъл съсипа Роси, изгони Ивет, която направи опити да върне нормалния сюжет на шоуто със своята маска... А Клаудия просто намести шоуто в правилната писта. Синтия по нейния начин демонстрира каква трябва да е първа среща с мъж. С мъж, а не с предмет или касичка. Просто готините мацки отвръщат на удара. По хубаво късно от колкото никога. Щото иначе по - добре шоуто да се нарича Продавам секс срещу издръжка, а не Ергенът.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:27 от Tilda.M.

# 800
Много ми харесва Синтия, според мен е най-нормалният и уравновесен човек вътре. Обаче, Васил е доста глупав, тя си развива тези за духовността, той повтаря с празен поглед “аз вярвам нещо там…”. Направо усетих как момичето се измори да поддържа разговора.

# 801
Синтия е най- хубавото момиче в този сезон. Германия е толкова глупава, че е обида за женското съсловие.
Joy това е добро

Хаха, поправих го, пиша от таблета и се получават такива гафове

# 802
  • България
Синтия е най- хубавото момиче в този сезон.
Интересно е колко различни мнения имаме за външния вид на участничките. Не ми е симпатична, нито я харесвам на вид, но е приятна компания и много над нивото на останалите.
И тя, и Клаудия се водят по стадото и изолират Роси, Ивет по заповед на трите змии. Липса на мнение и на смелост.

# 803
Как 40 - годишен мъж с подобна биография така се натресе на това нещо, не спирам да се чудя. Яд ме е, защото проваля удоволствието. Дори не ми пука, че ще си плати за глупостите. Интересни са ми, докато са там. Бях чела за някакъв негов коментар, че много малко от момичетата там били стойностни. Ами намери най безстойностната. Просто излезе глупак.
Каква е тази биография? Син на мама, който работил за нея, докато един ден не решил да сложи едни пари на една маса, за да получи дял в ресторант, който някой друг върти? Мъжът, чието най-голямо любовно постижение е да забие чалга певица и две-три 20 годишни силиконки?

# 804
Даниела не е в позиция да обижда директно и да бъде "були", иначе щеше 100%. Когато си изолиран от групата и имаш едничка приятелка с 0 мозъчни клетки, как точно определяш правилата? За това не й остава друго, освен да хейти и обижда отстрани. Като беше в групата редовно пускаше гадни намеци под формата на шегички. Не адвокатствам на Мартина, но нямам спомен да е обиждала Даниела.

# 805
Хм, аз също не бих общувала с Роси. Не ми се струва сериозно, че масово в темата обичате да се обграждате с вечно тъжни и недоволни хора, около които да ходите на пръсти. Лично аз предпочитам мотивирани, целеустремени и уверени.

# 806
Разбрахме вече, че чичо Марти си пише сценария - къде да ходи, какво да прави с цел да валидира кака Данка публично. НО вече съм сигурна, че е имало джинки-бонги с АМ преди предаването, пада си той по агнешко.
Малко бавно схващам, но от днес вече съм убедена в това.

# 807
  • # супернатурална #
Даниела не е в позиция да обижда директно и да бъде "були", иначе щеше 100%. Когато си изолиран от групата и имаш едничка приятелка с 0 мозъчни клетки, как точно определяш правилата? За това не й остава друго, освен да хейти и обижда отстрани. Като беше в групата редовно пускаше гадни намеци под формата на шегички. Не адвокатствам на Мартина, но нямам спомен да е обиждала Даниела.

Това няма как да го знаем. Според мен или си були, или не си. Не зависи от позицията ти. Я си представете АМ като фаворитка, как щеше да коли и беси със замах. Шегите на Д към Мартина бяха като между приятелки, и ние така си се хапем с моите. Забележете, че откакто не са близки не го е правила.
Ох, жал ми стана за Любомира, а хич не я харесвам. Много мъка имаше в очите и, като на дете, на което  Дядо Коледа не е дал мечтания подарък и гледа как друг го разопакова.

# 808
  • Stockholm
Изолираните можеха да си направят трета група и да отвърнат на удара, но предпочетоха да се присламчат към булитата. Давам за пример групата на Елена от С2, които направиха предаването тогава. А тази година куцаше кастингът много. Американките изобщо нямаше смисъл да са вътре. Нямаше достойна конкуренция на Данка и т.н. Махнете тази измислена психоложка следващия сезон!

# 809
  • София
До сега бих отговорила, че Виктор е излишен, с неговата скованост, но в момента точно той е в центъра на интригата. Явно е преосмислил ситуацията, макар и малко късно.Сега бих изгонила Мартин, защото няма какво повече да се види от него, жалко.

Общи условия

Активация на акаунт