🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 839
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 810
Ферайката вятър я вее на бял кон. Келешче е още и тепърва живота ще я блъска. Затова държанието и мисленето и не ме учудва и впечетлява. Общо взето е представителка на сегашното поколение и го показва нагледно. Та за Ферайката е ясно животът е пред нея, но има един човек там който, не мога да разбера. Това е Силвия, която е на другата крайност от към опит, живот и т.н. 37 годишна жена която уж търси любовта, отишла на майната си. Има и дете, а не мога да я възприема даже и като родител. Кълчи се на чалги, клюкарничи като ученичка. Дано детето и не е като нея. И дано нейното участие е послание - майки не бъдете като мен.

Аз мисля че Ферай е много далеч от това да е представителка на сегашното общество. Жените в днешно време са повечето интелигентни, независими и трудолюбиви.

За съжаление в социалните мрежи винаги са по-популярни жените тип Ферай и Даниела защото те само там виреят, силните и интелигентни  жени нямат нужда от социално одобрение и адмирация за да се валидират.

По отношение на Клаудия - защо да се крие, Любомира с това криене като ученичка да не би да печели нещо? А Бранимира беше на принципа понеже сега и е гадно на Бубето дай да й го направим още по-гадно

# 811
Много страдалици тая вечер. Липсва ми мъжкараната Барбара да разхвърли малко тия нежни дами.
В тоя сезон няма госпожица с толкова мъжка енергия.
Даа, Барбара, бай Елизабет, моми с тежест, и на мен ми липсва такава.

# 812
Този епизод ми хареса.
Видях повече от момичета, които до сега бяха пренебрегвани.
Синтия много ми хареса, дори донякъде успя да изтръгне малко повече слова от Васил и да разкрие малко повече от неговия образ в едно с нейния собствен. Той не е духовен, тя е. Той иска да е герой, тя е земна, здраво стъпила на земята, същевременно изключително женствена и одухотворена. Биха си паснали идеално, но за съжаление мъжете гледат много и външността и не съм сигурна, че Синтия привлича Васил сексуално. Това е проблем.
Виктор и Клаудия...интересно, интересно. Клаудия се оказа скрита лимонка - уж една такава, спокойна, индиферентна, но е вулкан от желания и емоции. Всеки път казвам, че не му е лесно на Виктор. Той сега е напълно объркан и това, което го прави объркан е, че вижда различни неща, които харесва в три различни жени. Нито една от трите не притежава всичко, на което той държи и желае. Това му е дилемата - какво да избере, кои качества, притежаваща всяка от тях, да предпочете, докато при Мартин се получи така, че Даниела притежава много от качествата, на които той държи у една жена.
Александра много ми харесва, много е нежна. Жалко е, че не можем да я опознаем, защото различията в културата и езика натежават в нейния случай и ергените я пренебрегват. Тя имам чувството, че също се притеснява и не може да пробие, защото сигурно не може да разбира добре български език и най-вече нюансите и конотациите на думите.

# 813
  • # супернатурална #
Има и нещо много важно, което трябва повече жени да разберат. Това да се заявят категорично, че няма как да си с мъж, който има колебания и млящи И други. Даниела го направи дори в такова предаване, много жени не го правят и навън. За едно е права -не е само той да те хареса, а и ти да харесаш него. Опитвайки се да се харесват много жени губят себе си. Сигурна съм, че има и такива, които се мъчат да се променят, за да се нагодят, за да угодят..

# 814
  • here and now
Има и нещо много важно, което трябва повече жени да разберат. Това да се заявят категорично, че няма как да си с мъж, който има колебания и млящи И други. Даниела го направи дори в такова предаване, много жени не го правят и навън. За едно е права -не е само той да те хареса, а и ти да харесаш него. Опитвайки се да се харесват много жени губят себе си. Сигурна съм, че има и такива, които се мъчат да се променят, за да се нагодят, за да угодят..
Но Даниела не го харесва. Нагажда се за да спечели.

# 815
Е много добър епизод! Някак лекичко премина и без големи очаквания, но на мен ми е в топ 5 на епизодите този сезон!
Ураганът Клаудия помете мира в къщата, но логиката на Бранимира да каже и тя на Любомира баш сега не я разбрах. “Стана и гадно на Бубето, ще взема и аз да и кажа….” Явно да и стане и още по-гадно. Кеф ми стана как Любомира падна от много високо. Беше със самочувствие на победител, а сега яко увехна.
Иначе до онзи ден раздаваше присъди и нареждания с колежките си в култа. Нещо обаче цялата групичка започнаха много яко да губят позиции, утре ако Мартин разпусне отбора съвсем ще намалеят. Не са в дневния ред, освен Косара ама и там нещо се размиха нещата. Чак ми става кеф, въпреки че не харесвам Даниела.
Браво на Синтия за умния разговор с този пън Васил, браво и на Клаудия, че раздруса кошера.
Обаче забелязахте ли, че кадри от коктейл пак нямаше за утре?!

# 816
Този епизод ми хареса.
Видях повече от момичета, които до сега бяха пренебрегвани.
Синтия много ми хареса, дори донякъде успя да изтръгне малко повече слова от Васил и да разкрие малко повече от неговия образ в едно с нейния собствен. Той не е духовен, тя е. Той иска да е герой, тя е земна, здраво стъпила на земята, същевременно изключително женствена и одухотворена. Биха си паснали идеално, но за съжаление мъжете гледат много и външността и не съм сигурна, че Синтия привлича Васил сексуално. Това е проблем.
Виктор и Клаудия...интересно, интересно. Клаудия се оказа скрита лимонка - уж една такава, спокойна, индиферентна, но е вулкан от желания и емоции. Всеки път казвам, че не му е лесно на Виктор. Той сега е напълно объркан и това, което го прави объркан е, че вижда различни неща, които харесва в три различни жени. Нито една от трите не притежава всичко, на което той държи и желае. Това му е дилемата - какво да избере, кои качества, притежаваща всяка от тях, да предпочете, докато при Мартин се получи така, че Даниела притежава много от качествата, на които той държи у една жена.
Александра много ми харесва, много е нежна. Жалко е, че не можем да я опознаем, защото различията в културата и езика натежават в нейния случай и ергените я пренебрегват. Тя имам чувството, че също се притеснява и не може да пробие, защото сигурно не може да разбира добре български език и най-вече нюансите и конотациите на думите.
Напълно съгласна с всичко казано от вас! Simple Smile

# 817
За Роси - според мен пък добре направи, че каза на Даниела конят какво я е разпитвал. Сега като гледат епизода булитата вероятно осъзнават, че те са глупавите, а не Роси, както явно са си мислели (че могат да го изиграят така, че Роси няма да се усети защо я разпитват). А за това, че била клюкарка - започвате и вие като Козара - останалите може да коментират и разнасят кой, къде, какво, с кого и т.н., ама Роси не може? Grinning Понякога с такива като АМ и СИЕ точно така трябва: с техните камъни по техните глави. Да не се мислят за толкова умни.

Злюбка - хем ми стана тъжно за нея като видях как гледа жално, но в следващия момент се сетих за предни епизоди как злобееше и се правеше на тартор и рязко спря да ми е жал за нея. Да слезе малко на земята и тя.

Клаудия - от началото не харесвам абсолютно нищо в нея, но пък ме изкефи, че беше директна. С мъже като Виктор действа. Както той каза - тя иска нещо, отива и си го взима. Не ми хареса колко просташко и вулгарно го направи, имаше вариант пак да е директна, но по-интелигентно да се заяви, но все пак това е Клаудия Grinning

Ферай и Даниела не ме дразнят, забавляват ме Grinning Предпочитам да слушам техните глупости, отколкото на АМ, Козара, Силвия и т.н. Първите поне предизвикват смях, а не отвращение.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 00:11 от Spicy Pisces

# 818
  • # супернатурална #
И защо да не го харесва? Външно не е за изхвърляне, много е любвеобилен, мил е с нея и дава вид, че би застанал срещу целия свят заради нея. Аз бих го харесала на нейно място. А че е лисичка-лисичка е, но моля ви, не е в номинациите за Оскар.

# 819

В реалността е друго - там няма на куп толкова много жени, които да се въртят около един мъж. В Ергена нещата са различни и за това всяка жена трябва да даде известно пространство на мъжа, защото той е един, а те са много на неговия клон. Но винаги по един или друг начин си проличава коя най-много го привлича сексуално. Това със сигурност, а за любов...там нещата са по-трудни и ако не се е влюбил от пръв поглед съответния ерген, то тогава борбата между жените е безмилостно жестока, както стана в сезон 1.

# 820
  • Вестерос
Много не е яд, че въобще не ни даваха Синтия. Приятно момиче, интересни разговори. Занимаваха ни с Косарата... Стана ми от любимките.

Монтажистите тъпо даваха кадри с размазаното червило  на Клаудия преди да се целуват. Тя пък и тя с червено червило, при положение, че може да очакваш целувки. Иначе най-добре с нея се получи целувката.

# 821
  • here and now
И защо да не го харесва? Външно не е за изхвърляне, много е любвеобилен, мил е с нея и дава вид, че би застанал срещу целия свят заради нея. Аз бих го харесала на нейно място. А че е лисичка-лисичка е, но моля ви, не е в номинациите за Оскар.

Защото не е неин тип. Да кажем не желае да ѝ плаща самостоятелни екскурзии и т.н.

Ти не си на нейно място и силно се съмнявам, че искаш да бъдеш Wink

# 822
Всички сме сигурни, че Хепито е и със златно сърце, освен с атлетична външност, високи изисквания има Данчето. Обаче само на теория. Grinning

# 823
Синтия е най- хубавото момиче в този сезон. Германия е толкова глупава, че е обида за женското съсловие.
Joy това е добро
Грешката не е случайна.
Синтия е студентка и живее в Германия. от няколко години.

# 824
  • София
Изгледах и аз.

Скечовете бяха скучни, кралят на купона беше неочаквано скучен, а скучняра Виктор неочаквано забавен. Васко - много зле, той просто отби номера.

Леля Силвия много подло подпитва Роси. Големи злобарки са в нейната групичка.

Права беше Даниела, че силиконовите импланти не са качества. Тази евтина пошлост и леко поведение, които демонстрира Мартина, а и А-М до голяма степен, ги кара да олекват и се чудят после какво им се случва и страдат по диваните. Няма как да ги приемат сериозно.

Синтия изнесе няколко дълги лекции на религиозна тематика, като латерна беше, Васил не успя да проследи мисълта. Поне може да води някакъв разговор и има систематизирана мисъл.

Клаудия е отчаяно настъпателна и отблъскваща, но пък отровните физиономиите на Любка и Брана бяха екстра!

А Ферай е много зле, това момиче и като разсъждения и всичко. Пълен криндж е там положението.

Да видим утре какво ще се случи и дали спойлерите са верни.

Общи условия

Активация на акаунт