🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 020
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 825
Всички сме сигурни, че Хепито е и със златно сърце, освен с атлетична външност, високи изисквания има Данчето. Обаче само на теория. Grinning
Хепито най-много да е боднал еднократно или мимолетно. Хич не ми се вярва да е опрял до нея. Нейните теории там не вървят. Да не е прост да се засили да я валидира, като може да валидира къде по-класни мацки къде по-евтино.Тя сама си ги пуска тези слухове.

# 826
Само аз ли не вдявам какви врели-некипели говореше Синтия по време на срещата? Първо каза, че е вярваща християнка (православна предполагам), а после изпадна в някаква логорея относно неща, които са напълно в разрез с християнство. Вярвала в прераждания? Нека вярва в каквото си иска, просто не разбирам защо каза, че е вярваща християнка 🤣 Честно казано на мен това не ми направи добро впечатление без да съм набожна. И също така, макар темите за подобни неща да могат да бъдат интересни, според мен тя прекали. Аз ако бях, щях да се отегча някой да ми говори само разни такива отвлечени неща

# 827
Клаудия, не ми харесва. Красива е , но не е женствена.Пошла ми е. Голямо натискане на тоя Виктор.
 И за мен Синтия ръсеше глупости.

# 828
  • София
Котка в кашон, и на мен това ми направи впечатление. Нерде вярваща християнка, нерде будистки прераждания. Нещо се отплесна на тая тема; за сметка на това после, докато седяха на подиума, подхващаше някакви въпроси, по които можеше да си поговорят интересно (на мен поне ми стана интересно как Васил смята да става герой за света), но така и не ги развиха. "Ок" и толкоз.
Иначе симпатична млада жена, има какво да се види и чуе от нея.

# 829
В царството на слепите еднооката Синтия е цар. Не че е лошо момичето, но чак пък да блести... Обаче на този фон и повърхностните приказки изглеждат дълбоки. Иначе нищо особено не е казала, а познанията за будизма са като кислород на Марс. Липсват.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 00:13 от NOmerci

# 830
Даниела не е в позиция да обижда директно и да бъде "були", иначе щеше 100%. Когато си изолиран от групата и имаш едничка приятелка с 0 мозъчни клетки, как точно определяш правилата? За това не й остава друго, освен да хейти и обижда отстрани. Като беше в групата редовно пускаше гадни намеци под формата на шегички. Не адвокатствам на Мартина, но нямам спомен да е обиждала Даниела.

Това няма как да го знаем. Според мен или си були, или не си. Не зависи от позицията ти. Я си представете АМ като фаворитка, как щеше да коли и беси със замах. Шегите на Д към Мартина бяха като между приятелки, и ние така си се хапем с моите. Забележете, че откакто не са близки не го е правила.
Ох, жал ми стана за Любомира, а хич не я харесвам. Много мъка имаше в очите и, като на дете, на което  Дядо Коледа не е дал мечтания подарък и гледа как друг го разопакова.
Напротив, много зависи от ситуацията. Ако групата е с теб си силен, ако си сам - а си се пробвал да ухапеш, направо те изяждат.
Приятелките не се кълват така, а конкурентките. Приятелските закачки са нещо различно. Ана-Мария ако беше фаворитка щеше да е в облаците и нямаше да й дреме за другите.

# 831
https://youtu.be/Snf6exj_Hrs?si=dmqm63nS9G0V_19A
Казах ви, че барманът е човека 😘.

# 832
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Никак не е неприятно и тъпо. Нарича се отстраняване по естествен начин на конкуренцията. В правилното време. Не се е нахвърлила върху Виктор в началото - шоуто е вече в последната трета. Действа се, а не се чака ако искаш да другия да не остане неинформиран за чувствата ти. Защото Виктор можеше и да не и отвърне. До колкото видях той пръв и се нахвърли и и направи признания, които най - накрая звучаха убедително и ясно. Може и да го плаши Клауди - защото в нея явно бушуват големи страсти - но е видно че го привлича. Няма хъка мъка като при Бранка. Няма майчински нотки като със Любомира. Просто има привличане силно с Клаудия и това е основата двама души да бъдат заедно като гаджета. Дано, защото тук наистина може да се случи нещо хубаво в любовен аспект. Много ми хареса, че Клаудия каза на останалите момичета, а не се сви и скри. Защото от какво да се срамува? Че харесва едно момче и то и отвърна? Картите на масата - това е. Няма време.
На мен ми е неприятна, показва поведение, което не харесвам. Разбира се, давам си сметка, че гледната точка зависи от начина, по който ние възприемаме живота и отсъждаме според собствените си възприятия и принципи.
Действа се, да, с това съм напълно съгласна, но може да се действа по най-различни начини. Начинът на Клаудия не е моят просто.
От самото начало се държи доста невъздържано с Виктор, агресивна и груба е и предявява претенции, на които не мисля, че има особено право. Дори в предния епизод сама си е дала сметка, че явно доста е предОбрила, за да се наложи да се извинява в спешен порядък с писмо.  
Колкото до целувката - да, тя не му се е нахвърлила, просто дискретно под масата му показа колко много го харесва и очевидно е изявила желание да завършат вечерта в обща вана. Joy Сега, не че и в това има нещо лошо, просто аз лично предпочитам елегантен и красив флирт, а не такова пошло самопредлагане.
И не, картите не бяха на масата, раздаваха се под нея. Но така или иначе не видях силно привличане от страна на Виктор и не смятам, че нещо би се получило между тях, освен да се изконсумират веднъж.
Момчето я целуна просто защото се измори да се бута в стената Бранимира и да се лута като муха без глава какво да направи и коя да избере, а Клаудия е видимо навита, напориста и най-важното - не само откровено му се предложи, но и в същото време го опипваше под масата.
А на момичетата трябваше просто да каже като я питаха, вместо да се подхилква като тиква. В крайна сметка резултатът щеше да е същият, но щеше да е доста по-достойно някак.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 10:48 от Reinа

# 833
Много емоции днес, много нещо. Кой да предположи, че към края на сезона, битката ще е точно за Къци… Опс, Виктор, де. Заминавам и аз при Тета на Кочела да си лекувам психиката, че явно проблемът е в мен - не може целият свят да е полудял.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 01:45 от Lilly_85

# 834
Много ми беше смешно като Данка се подиграваше на кубиците на Мартина и АМ. Тя пък като че ли не е напълнила пазвата с 400-500 кубика  и на всеки коктейл ги вади на тезгяха и ги навира на Мартин. Няма нужда да се прави на благородна девица. Били пошли щото пък тя не е с изнудването за дрешки и парцалки.

# 835
Д: “Искам да ме заведеш на шопинг.”
М: “Добре.”

Прераказ на случката в Бг Мама: “Тя го изнуди да я води на пазар.” 🙄

# 836
Росица - голяма клюкарка.
Силвия - просто тъпо парче
Дана Чипиларето - и сам войнът е войн.

Защо обвинявате Роси,че била клюкарка? Нищо не оказа освен това,че срещата е минала добре.
Много добре знаеше защо Силвия я подпитва и каза на Даниела за разговора (който не беше изненада).
Прекалявате с обидите към нея.

Силвия не знам колко е тъпа,но е факт,че се изложи най-много там като лиже подметките на 'приятелите' с цел безплатна почивка.

Даниела не е сама. Има цял Ерген зад гърба си + няколко момичета,които не ги дразни.

Скучноват епизод. Нахалната Клаудия най-накрая се добра до Виктор. Много драпа милата,за да й обърнат внимание. Като разглезено момиченце,което тропа с крак да му купят така желаната кукла. Въобще не я харесвам,от от трите претендентки бих израла която и да е без Люба.

Връщам се да чета.

# 837
  • София
Само на мен ли Синтия изобщо не ми харесва, мъжествен глас и липса на женственост, сексапил и обаятелност.. И подмазвачка на злобарките и интригантките

И на мен не ми харесва, нито ми е хубава, нито одухотворена, нито нищо. Направо ми е безразлична, с нищо не ме впечатлява. Като свеж полъх ни се струва само защото досега беше статистка забита в 10та глуха..То и Васил ни беше свеж полъх като влезе, ама ей го сега като глътнал бастун е.

# 838
Ама вие какво си представяте в днешно време под "вярваща християнка"? Тя не е ортодоксално вярваща! Православна е, вероятно е кръстена, каквото е чула от баба си или прочела тук там, това знае за християнството. Да не мислите, че Библията ѝ е настолна книга?! И аз съм кръстена християнка, но вярвам точно като нея в нещо свое си, което всеки по свой начин облича в думата "Бог". Никой не може да ми го посочи, за да го видя и да повярвам конкретно в "този за когото всички говорят, но никой не е виждал". И да, интересна ми е тезата за прераждането също така, какво като е будистка. А тя и не е само будистка! Защо това да са глупости, та Синтия дрънкала глупости!

# 839
Ферай и Даниела не ме дразнят. Ферай дори ми е симпатична, защото се смее неловко и се шегува. Росица по отрано трябваше да се ориентира към тях, някак си живна .Сега тяхната философия не е за мен, не бих разчитал на мъж посмъртно, но нямам нищо против някой да търси това.

Трите кокошки пак злобееха на стълбите. Време е да си ходят.

Ще ми хареса Бранимира да понатупа Виктор. Този човек е толкова объркан, че не е за вярване.От всичките сценарии, за които е мислил, в главата му е станало пълна каша..

Васил е абсолютно дърво, може да е заради камерите, ама не става за гледане.

Мисля, че мъжът трябва да може да каже всичко на жена си и тя също трябва да може да отговори подобаващо. Ако не можете да излеете душата си вкъщи, къде можете... Simple Smile. Семейството е сплотено, когато можете да се обиждате, без да се приемате на сериозно Simple Smile

За мен, въпреки че дори не съм кръстена, е глупост да твърдиш, че си вярващ християнин и в същото време да вярваш в прераждането, а не самата вяра в прераждането.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 03:23 от Zara73

Общи условия

Активация на акаунт