🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 145
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 840
Браво на режисьора! Направи извънземен монтаж, жалко, че май не се забеляза от много хора.Точно след великата целувка, Бранимира казва на Виктор, че е омазан с червило. Виктор пита: Ходи ли ми? Бранимира : Не. И точно в този момент сцената прекъсва и дават синхрон с Виктор: Най-накрая получих отговор🤣🤣🤣🤣
Минути преди Виктор да целуне Бранка казах, че той има червило на устните. Сега се чудя дали само аз съм го видяла ...
П. П. Единственото ми обяснение защо например Бранка не си тръгва са договорните отношения с предаването.
И според мен това спира и други. Само така бих ги оправдала до някаква степен.

# 841
Истинско удоволствие беше появата на Синтия в този епизод. Добре, че беше тази среща да усетим истински прословутата женска енергия, за която говори Даниела. Синтия я носи толкова много в себе си. Прекрасна и женствена. Може би прекали малко с въпросите, сигурно цял сезон ги е селектирала:))) и чака да си ги зададе, но поне разговорът беше смислен и интересен Излъчването ѝ е на истински красива, уверена жена, която си знае цената.
Срам ме беше да слушам разговора на Ферай и Даниела ...Да дава, да киха, да плаща там, а до го нарича както си иска...и точно те говорят за пошлост и се виждат различни и класни. Благодаря на продукцията, че ни показа Синтия.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 04:16 от friends

# 842
Малко ми е мъчно за Даниела. За да смени и името, и лицето си, значи напълно не приема себе си. В същото време докарва завидно самочувствие. Бих искала да знам на какви "депресанти" е.
Леля Силвия го играе mean girl и ходи да играе на топка с една от малкото искрени и добри момичета, Роси - белким извади от нея някоя клюка. Дано се гледа отстрани колко е абсурдна.

# 843
На мен ми се видяха много режисирани тези сценки днес - изпратиха Силвия да разпитва Роси, а Роси седеше и тъкмо нея чакаше да дойде да играят на топка. После веднага Роси отиде при Даниела да й изпее. Даже приобщаването на Роси към Даниела и Ферай ми се струва също по нареждане на екипа, че другите момичета са я изолирали да няма екранно време, а около Даниела освен Ферай други няма и не става само тях двете да снимат. А при срещата на Виктор и Клаудия направо бяха се объркали в монтажа. Той още не я е целунал, а ги показват двамата вече омазани в червило. Чакам да видя утре трите актриси Люба, Брана и Клаудия как ще си изиграят постановката.

# 844
Даца: “на мен никой не ми казвал , че съм грозна”…да, Да….вЕрваме ти, затова си се направила на кайбуцу . Ние тук през два поста, само това говорим , явно не влагаме достатъчно усилие. 💀

# 845
В този епизод, рандевутата бяха в двете крайности.
Синтия изобщо не успях да я усетя. Прекалено стерилно ми дойде всичко. И флирт трябва да има, някак си.
Клаудия пък, като видя екранно време, реши да вкара забранени хватки под масата Smile Надявам се, Виктор  да не е бил подложен на сексуален тормоз, извън камери Smile

А на Любомира ще й мине. Просто, сега е много унизена, а и не може да повярва, че се случва точно на нея.

От промото останах с впечатление, че няма да има церемония пак. Мартин, изглежда, ще разтурва панаира. Хайде вече, че ще метем!

# 846
Ферай: да ме кара да работя…на обществена работа…как се наричаше…т’ва дето шеф имаш

Аз по-тъпа ергенка не си спомням да е имало.

# 847
Ферай: да ме кара да работя…на обществена работа…как се наричаше…т’ва дето шеф имаш
Аз по-тъпа ергенка не си спомням да е имало.

Тя стана ясна още като обясни на първа среща на Васил, че има татуировка с името на бившия си на скрито място.
Иначе още помня от първи сезон онази Блага, която си събу гащите и ги даде на Виктор.

# 848
Аз си мисля,че тръгнаха без сценарии,защото нямаше нужда от такъв в началото.Тогава ми беше интересно,сега въобще не се впечатлявам,че има серия. Дори превъртам.

Сега обаче след вече направените избори и скуката,вече са измислили драми като например това с Мартин и Даниела.
Момичетата много добре знаят какъв е избора му,тези подпитвания,сърдения и фасони са театър,за да има с какво да се запълва епизода. Никоя там не й дреме на Мартин (евентуално само на Мартина),така им е все тази дали е с Даниела.

Днес например сценката между Роси и Силвия беше толкова зле изиграна.
Също и тази между Марти и Александра пред кафе машината.
Караха по скрипта,но се объркаха леко. Smile

Целуването на момичетата от Виктор също е сценарии и съм сигурна,че Продукцията са го натиснали,за да има сторилайн."Ревноста" на Люба също е измислица, аз съм сигурна,че точно тяхната любовна сюжетна линия е фалшива на ниво актьори,платени да играят.Както и демонстрациите й на последния коктейл.

Васил - мисля,че си има навън човек и въобще не го интересуват тези вътре. Всеки път гледа с едно отегчение и досада. Косара е преценил,че не може 3 думи да сглоби в изречение,но е най-"safe" избор и не мисля,че ще избере друга,различна от нея.

Според мен това предаване не трябва да се излъчва повече от 2 месеца.Спира да бъде интересно,защото влачат ненужни епизоди с фалшиви сценки/разговори.

# 849
Загубиха ме на тъпите скечове.

Какво значи “подкладим нещата” , цитат пак от тая с дар словото. Не е ли подклаждаме? То пък елементарен бг да не се говори в това предаване!  Срамота.
Роси може би от продукцията да са я бутнали към двете ханъми. Много глупаво изглежда как се присъедини към тях.
Дефиницията за пошлост е уморена от пошлост😂 айо

# 850
Явно днес Марто ще обяви, че се взима с Даниела Simple Smile

# 851
"- На валидирана писателка никой не ѝ бил казвал, че била тъпа и грозна......"

Е, тук можем да я оправдаем...в момента на това прозрение, тя идея не си е имала каква валидация ще получи в бг мама.

# 852
Харесвам Синтия – тя има класа, изразява се добре и определено личи, че умее да формулира аргументирано мислите си. Поведението ѝ е зряло, а речта ѝ – богата. Но въпреки това, в контекста на срещата ѝ с Васил, разговорът ѝ върху теми като духовност, прераждане и философия прозвуча не на място. Да, мястото беше храм, което донякъде предразполага към по-интроспективна или дълбока тема, но не и към монолог от страна на човек, който тепърва се опитва да изгради емоционална връзка.

Васил очевидно не беше въвлечен в разговора. Той слушаше с едно повърхностно кимане, съгласяваше се, както често прави – по-скоро от учтивост, отколкото от интерес. Това, за съжаление, е нещо, което Синтия сякаш не отчете. Монологът ѝ се превърна в своеобразна демонстрация на интелект, но без усещане за контекст или за нуждите на събеседника. Такива теми могат да бъдат много интересни и ценни – но едва след като между двама души има изградена основа, в която подобни разговори да бъдат споделени и разбрани, а не изнесени като лекция.

Тук се крие и по-широкият проблем – много жени, особено интелигентни и емоционално осъзнати, изпадат в капана на това да искат да „докажат“ стойността си чрез ораторски умения и дълбокомисленост още в самото начало на едно познанство. Това невинаги работи. За голяма част от мъжете – особено тези, които не търсят веднага задълбочени разговори – подобен подход може да се стори натрапчив или претенциозен. Истината е, че показването на дълбочина и интелект трябва да става естествено, в диалог, а не в монолог.

Синтия не е нито повърхностна, нито безинтересна – напротив, тя има какво да каже и знае как да го каже. Но начинът, по който го прави, е твърде фокусиран върху себе си, без да се съобрази с човека отсреща. Такива „философски изблици“ може да бъдат прекрасно възприети – но във връзка, в която вече съществува обмен, доверие и интерес и от двете страни. При първа или втора среща, и то с човек като Васил, който видимо предпочита по-леки и флиртуващи разговори, това е не просто неуместно – може да отблъсне. С Виктор това нейно желание да води и да високопарничи също не сработи, надявам се само да я държи Васко за трета, че да има тук-там някое адекватно изказано мнение.

Не е първа красавица, но има чар, а и бая Лакости има за изхвърляне още от предаването.

# 853
Васята харесва глуповати жени, Ферай и Козара са му екстра, Синтия и
Ади нещо го напрягат.
Викиту пък си пада по недостъпни,  Любка затова му досади.
Силвия е по-скоро глупава отколкото злобна,  иска да е част от групичката на готините все едно е 11 клас, не майка на ученичка. Joy
Екстра е и тя за Васята.

# 854
Тя и на умен мъж би досадила с подобен разговор на втора среща.

Общи условия

Активация на акаунт