🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 172
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 855
  • Ню Йорк
Клаудия удари дъното. То такова изпросено внимание си е чисто унижение. Да не говорим, че Виктор и каза, че го привличала чисто сексуално, разбирайте би я "уважил" и бега. Тя вместо да се засегне се изкефи. Поредната елементарна частица. Викторчо явно е малко перверзник щом го привлича жената вамп, ама младо момче и му е интересно.

# 856
Аз мисля, че от срещите на Васил сякаш с Адриана беше най-сполучливата въпреки нейната пренавитост. В края на краищата как си представяте една такава среща пред камери? За какво да си говорят? Ако говорят за това кой как си представя една връзка и на какво държи било лексикон. Ако се зачекнат накакви по-философски теми не било подходящо. Ако се флиртува повърхностно било елементарно. Ако се подходи директно към целта било пошло. Е добре де...как? В такъв формат, при тези обстоятелства кой е правилният начин?

# 857
Ама той Васил не знам кой може да го въвлече в разговор… аз на мястото на Ади и Синтия да съм се отчаяла. Ти го питаш, оня стои и те гледа с празен поглед, отговаря ти с най-тъпото клише. По-добре да си мълчат с Косара или да се хили като зелка с Ферай, да не изтощава другите

# 858
Васил въобще не е за любов там.Не мисля,че му се е насъбрал и час,в който да е бил себе си.

Всички срещи го отегчават,особено пък тези с Адриана и Синтия,защото много говорят и все по сериозни теми.
Имам чувство,че ако подремне за 15 минути,а те,толкова заслепени в бръщолевиния,няма дори да забележат.

Косара е много удобна,защото не трябва той да я слуша, да навлиза в дълбоки разговори, веднага я е преценил,че от "тъпите" и разговорите са на повърхностно ниво.Виждате какви са им срещите - крипи.
" Времиту многу гурещу днес."  Той: "Да,така е."

Също така е симпатична,така че не е като да е странен избор.

# 859
Клаудия удари дъното. То такова изпросено внимание си е чисто унижение. Да не говорим, че Виктор и каза, че го привличала чисто сексуално, разбирайте би я "уважил" и бега. Тя вместо да се засегне се изкефи. Поредната елементарна частица. Викторчо явно е малко перверзник щом го привлича жената вамп, ама младо момче и му е интересно.
Защо пък да се засяга Клаудия, че я възприемат чисто сексуално? Ами че и тя така го възприема и същото иска с Виктор. Достатъчно е адекватна за да не се вкарва във филми за романтична любов. И като той не смее да посегне го прави тя без да плаща данък обществено мнение. Дори ми хареса и как се държа после в къщата. Мълчеше но доволно се хилеше и пет пари не даваше за "ранимите" души.  Доста по-тъпо щеше да е да им докладва или пък да се прави на дискретна. Една мацка дето знае какво иска и е на път да си го постигне.

# 860
  • София
Клаудия (преди или след целувката на масата) как му се предложи, че не се чу ясно?

# 861
Верно ли Даниела е от Богутево ( ако вярно съм запомнила името )?
Аз се чудя откъде тази претенция , а то от бохеми родители в Богутево.
Надувка.

# 862
Ох Викиту се закопа, май ще си ходи сам или избира Клудия от немай къде.
Мартин взима Даниела  и напускат формата, но отиват някъде в Шри Ланка двамата, което ще бъде проследени също.
Мой разсъждения не е спийлер.
Васко избира Косара.

# 863
Според мен Синтия има операция за двоен клепач, за това епикантуса на едното око виси повече от другото. Хич не могат да ги правят равномерно . Учудва ме, ние с белите майки имаме двоен клепач и европейски тип око по рождение повечето.Може и да се е наложило поради корекцията на носа също.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:31 от Labubu8

# 864
Васята ще е луд,ако избере Кошара ( или Кошмара- на който както му хареса). Тя отсега е с лелка- вайб, като стане на 35,примерно, не ми се мисли.

# 865
Снощи дремах и не догледах, сега си го пуснах отново в частта, в която ми липсват спомени 😂

Да питам... Ферайрито побърка ли се, че така примитивното й мислене го изказва на глас - "мъжъ ми да плаша уе, ш'плаща. Да плаща там."
Кой ти е мъж? Как смяташ, че някой ще ти плаща и за какво? И ако да, смяташ, че ще те гони и търси да ходиш да ти плаща ли??

Момичета.... Козара (ли както я пишете там), изобщо не е за този бански.
1 година по-голяма съм от Данчевото Айгълче, но дори сега след 3тото раждане не изглеждам така, а бебето ми е още малко.
Не е красиво и естетично, по време на дефект, да се показва. Всяка жена има такъв период. Но ..... сложи ги ония мрежи, бе моме. Снощи някой го писа. Е, правилно.

# 866
Синтия ми е много красива. Косара има много хубаво дупе, мъжете имат пищни дупета, не кльощави. Косара да не слуша мамчета.

Изумих се от разговора между Даниела и Ферай край басейна, според Даниела Мартина и Ана Мария трябвало да разберат, че не могат да привлекат Мартин с пошлост, като са надули сисите. Моля? А тя какво предлага, не е ли пошлост? Тя смята себе си за не пошъл човек ли? 🤨

# 867
  • София

Имам чувство,че ако подремне за 15 минути,а те,толкова заслепени в бръщолевиния,няма дори да забележат.

Ха-ха, много точно предположение. Много е забавно тук.

# 868
Защо пък да се засяга Клаудия, че я възприемат чисто сексуално? Ами че и тя така го възприема и същото иска с Виктор. Достатъчно е адекватна за да не се вкарва във филми за романтична любов. И като той не смее да посегне го прави тя без да плаща данък обществено мнение. Дори ми хареса и как се държа после в къщата. Мълчеше но доволно се хилеше и пет пари не даваше за "ранимите" души.  Доста по-тъпо щеше да е да им докладва или пък да се прави на дискретна. Една мацка дето знае какво иска и е на път да си го постигне.
Само дето начинът, по който го постига, е противен не по малко от това да се продаваш за парцалки и дава кофти послание.

# 869
Аз пък малко не го разбирам това отричане на сексуалното привличане - че то си е основно в една връзка, не си търсят посестрими там, нито ораторки. Не ѝ беше добър подходът на Клаудия, но защо да се засяга, че един мъж е сексуално привлечен от нея. Не искам ничий балон да пукам, ама те така ни гледат бая дълго време, преди да се влюбят. Пък и романтичната любов не включва секс ли? Като Остиновите героини - само в нделя.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 08:44 от RoseofVersailles

Общи условия

Активация на акаунт