🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 242
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 870
Задницата на Козара не ми харесва.
Задницата на Адриана е топ.

# 871
Само аз ли не вдявам какви врели-некипели говореше Синтия по време на срещата? Първо каза, че е вярваща християнка (православна предполагам), а после изпадна в някаква логорея относно неща, които са напълно в разрез с християнство. Вярвала в прераждания? Нека вярва в каквото си иска, просто не разбирам защо каза, че е вярваща християнка 🤣 Честно казано на мен това не ми направи добро впечатление без да съм набожна. И също така, макар темите за подобни неща да могат да бъдат интересни, според мен тя прекали. Аз ако бях, щях да се отегча някой да ми говори само разни такива отвлечени неща
И на мен ми направи добро впечатление като каза, че е вярваща. И темата е интересна. Тя се опита да я разгърне. Но не се получи съвсем. Стигнаха до ниво new age приказки. После и аз го забелязах това, че е противоречие да говори за прераждания и също "ритуалите", които копираше пред статуята. Това със статуята е езичество. Разбира се, не казвам, че тя е вложила този смисъл, просто беше странно.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 14:23 от Linda*kiss

# 872
  • София
Синтия беше облечена с вкус, има ясна дикция. Личеше си обаче, че полага усилия да не изглежда глупава. Толкова мислеше за репликите си и за това как стои, че не съумя да участва добре в разговора. Започва темата за прераждането, той й казва, че не вярва, но все пак понякога се случва да срещнеш човек, с когото веднага усещаш близост, на което тя оживено му задава буквално неговата реплика като въпрос, за да получи в отговор "нали точно това казах". Васил се дразни на псевдоинтелектуалките в предаването, докато с Ферай и Косара не му се налага да говори и това го устройва идеално.
Учудва ме колко му е дървено произношението на английски, не може от дете да е живял там и да говори така сякаш го е учил в някоя треторазрядна квартална школа.

# 873
  • София
За снощи:

Виктор направи хеттрик - браво на момчето. Обаче аз лично не виждам някакъв кой знае какъв интерес от него към Клаудия. Стана ми жал за Любомира, защото тя явно наистина доста е хлътнала и буквално блокира, като разбра какво се е случило. А Бранимира е страшна гад - видя, че на Любомира й стана много неприятно и реши, че точно сега е момента да отиде да й каже, че и тя е била нацелувана. Страшно тъпо парче.

Васил и Синтия - Синтия беше страхотна на срещата им. Съвсем различно излъчване от това, което гледах до сега. Много ми хареса роклята и диадемата, поведението й беше много сдържано, премерено и естествено. Срещата им беше много приятна и интересна.

Даниела - колкото и да не я харесвам не мога да не призная, че беше много права в коментара си за Мартина и АМ. Не може постоянно да си буташ СиСите напред и да чакаш някой мъж да те приеме на сериозно. Хареса ми и това, което каза за момичетата, като цяло, че такъв тип поведение е масово при младите и е много грозно. Не че и нейното постоянно дрънчене за пари е за пример де.

Скеча на Виктор беше много забавен - със сигурност той се прави най-добре от всички и си заслужи победата

Ферай много ми падна в очите с изказването "Мъжа да плаща там и това е".

Връщам се да ви чета.

# 874
  • софия
Много як епизод, много яка нова тема!
 Опитах се да ви настигна, неуспешно. Отказах се и се пльосвам чела-недочела.
  По анкетата: партито беше топ. От ергените Марто да си взима дзвера и да си ходи. Другият въпрос го забравих.
 Виктор снощи беше връхта. Как го насви Клаудия и как той с очи търсеше помощ от наличните оператори на терен.🤣
 Ферайчето съвсем избуши кочината. Всяко отваряне на уста е бисер. Потуп по рамото на музикалния редактор. Подложките, които слага, когато момето се опитва да облече мислата си в думи е един път.
 Довечера не знам как и кой ще успее да спаси Виксата от триглавата ламя, която си остави. Виждам го как търси я секира, я мачете да се самообезглави, че да му свършат мъките.

# 875
Анти, моме! Антидепресанти...
Ох, иска ми се да я пощадя Косара, защото все още я харесвам по някакъв начин, обаче... то просто е не трудно, а невъзможно, бе! 🤕

Простотията не прощава дори и на най - красивите жени.

Господ като че ли ги наказва задето така грозно изолират ония три добри хайванчета - и в Роси няма злоба, и във Ферай а Даниела не съм я чул за никой да каже нещо обидно дори и на Мартин
Еее, много удобно забравяте "тъпа на манивела"...
Иначе нищо против нямам срещу Ферай и Росица, просто не ги харесвам като хора, а втората и като външност. И чак пък толкова зловещо "Господ ги наказва... " ми идва в повече.

Да не забравяме двете мозъчни клетки на Мартина, пошлостта и разказа за силиконовите бюстове...

# 876
  • ВАРНА
Ако Мартин напусне с либето си,дали ще разпуснат катуна му,понеже е излишен?

# 877
По-голяма пошлост от това, да се гордееш, че си държанка и откровено да просиш кеш и шопинг, няма. Деколтетата на Мартина и Ана Мария са като от девически пансион в сравнение с платената дама, която също нонстоп демонстрира силиконовия си бюст. Седнала Даца да коментира пошлост... Боже Господи! 🤣🤣

# 878
Смейте се на Даниела, но всичко, което каза, е вярно. Много умело бяха подбрани и съответните кадри - Мартина си пъчи силикона, а Ана Мария си го изцежда на главата на Мартин.

Имаше и 3ти кадър:
Скрит текст:
Подбират кадри да покажат, че Даната си противоречи, един плюс за продукцията.
За мен остава само въпросът дали иска да си вярва на филма самата тя или не. Т.е. съзнателно ли ни лъже или пък лъже и себе си.  

За епизода:
Виктор се беше подготвил и беше смешно, другите двама стари вицове извадиха.
За Васко гласуваха двете момичета, които още се надяват на среща (Синтия, Алекс) и Ади, сигурно за да го подкрепи.

Роси предполагам се е сприятелила с Дана и Ферхунде само на база на общ враг. Мен ми хареса, че се правеше на ударена като я разпитваха, но после показа, че не пасе трева. И аз така бих се държала.

Срещата на Синтия с Васил ми хареса, а Синтия си ми е любимка отдавна, смятам че е и най-хубавата там.
Духовните неща ще ги подмина, но пък бяха в храм, нормално да се отвори тази тема.
Васко явно от хората с мастър план - искал 3 деца, две момчета и момиче ...

Мисля, че на Виктор в живота му се случва точно така с като с Аз Клавдия, идва момичето награбва го, грам не се е научил как самият той да ухажва някой. Виждаме, че което прави с Брана е да се върти наоколо и да говорят и я да чака.
Бубето не можа да му задържи интереса на Виктор и не ми е мъчно за нея в предаването, но сега като гледа ще види, че просто е била твърде удобна и безопасна ... не е гот.

п.п.
Grinning
Скрит текст:
- На валидирана писателка никой не ѝ бил казвал, че била тъпа и грозна...Айде, айде, все едно не спи в БГ мама темата, където буквално друго нищо не се пише по неин адрес...Не на нас тия.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 09:30 от Одри ♡

# 879
Ама хора, Даниела има не трески, а дънери за дялане, но когато е права защо се опитвате да кажете на черното бяло? Да, тя има силикон, подчертава го с дрехи, но никога не е изглеждала толкова вулгарно, колкото Мартина. Освен това прилага разни хватки (без коментар какви, но очевидно действат при конкретния човек), докато Мартина буквално си хваща гърдите с ръце и ги насочва към Мартин и в това се състои флиртуването ѝ. Е лъжа ли е, че с тези си "качества" Мартина иска да изпъкне?

ПП: какво идва да покаже горният кадър? Че Даниела е по бански (по мярка) в басейн?

# 880
Явно Мартин и Даниела ще ходят да консумират връзката си, Мартина и Ана Мария ще си ходят и шоуто ще продължи с Васил и Виктор където вече се очертаха драми. Виктор е нагазил лука отвсякъде та драмата не му мърда, а Васко е объркан и разтроен..май към Росица няма нищо вече и Ферай му е само за забавление, та ще трябва да избира между Косара, Адриана и Синтия.

# 881
  • ВАРНА
Струва ми се,че с мълчанието си и погледа на пребозал,Васил умело крие,че не блести с интелект.Каквито и момичета да има около себе си,най му "рипа" около Косара.

# 882
  • Обран бостан ;)
Кратък коментар за снощната серия на "съдби на кръстопът":

Седянката на момите, които споделят какво не биха искали да чуят си беше автогол. Всяка си призна кое и е слабост, а оноова за мусаката и 69 е толкова стар лаф, че вече глобяват за него.

Представлението - определено Вико се беше постарал. С'а интернет ли, помощ от приятел ли - не знам. Марто се беше органичил с вицове, което си е ОК ако наистина искаше да изгуби. Васил - обран както винаги. Не става за комик, но това не е проблем.

Ако са останали моите писаници от вчера - бяха по-пиперливи. 

Топката, която Ана Мария извади от някъде си беше гаф на продукцията. Как пък точно тя има топка и как пък реши, че с топка ще измъкне информация от Роси. Не знаех, че докато играеш волейбол ти се отваря приказката, ама аз съм си тъп.

Можеше да го направт по-интересно. Например можеше да дадат на Ана Мария едно бомбе и една лупа, та да го докара на Еркюл Поаро, а безценната информация да я измъкнат със сладолед.
Примерно:
Дава Ана-Поаро на Силвето два Нуя и и казва:
- Отиваш при Роси и без инфо какво е станало да не се връщаш. Ясно !
Силвето козирува и се провиква от стълбите:
- Росоооооооооу, искаш ли Нуй, ма ?
- Искам, искам. Аз за к'о съм тука.
Силвето отива при нея с Нуйовете и Роси малко разочарована и казва:
- Оооооо, ама ти за сладолед ли говориш. Тюх. Тъкмо се зарадвах, че има четвърти ерген ..

Нещо такова.

Тричките от запаса (Куин Диди,Роси и Ферай)ми дойдоха в повече. Не знам кое е интересното на лекциите на писателката, та толкова наблягат на тях. Силикона не бил качество. Кой го казва ?
Ферай пък май много взе да се взема насериозно.
" Азмувикамкартатаегрижа нееподарък. Тоймивикачебилоподарък, хахаххахаха. Даплащатамиданемрънкя "
Фераааай, Ферай, язък ти за сексапила. С тоз акъл до никъде няма да го докараш.

Срещата на Васко и Синтия ми беше интересна. Винаги съм искал да видя будистки храм отвътре - благодаря на продукцията, че не спести много кадри от храма. Най-много ми допадна локацията на вечерята, или там както се води, след храма на Буда. Страхотно изгледжаше Синтия на този зелен фон, особено близките кадри - стра-хот-но. Че е симпатична - симпатична е, но локацията си каза думата. Даже дървото (Васил) изглеждаше добре на този фон. Според мен, има хляб в тези двамата, ама дали ще им остане време да се опознаят не знам. Ако Васко излезе на още една среща със Синтия, Косарка ще мине в забвение.

И за капак - срещата на Вико и Клаудия.
Брех тая Клаудия, за малко да го изплющи. Вико гледаше като натровен. Ако нямаше камери щеше да го окрачи и ... стой та гледай. Wink
Е , те това се казва целувка, а не все едно целува икона (Гретхен).
И как я заоглеждаха всички, малеееее. Червилото, та червилото. Т'ва женската завист край няма.
Що не ги пуснаха във ваната ? Щеше да стане супер епизод.
И представям си - Клаудия се връща на другата сутрин, без грим, рошава и с поглед зареян в небесата. Гретхен ще да получи удар.       

Това е накратко.

# 883
  • На морето!
Имам чувството, че продуцентът е казал на Витята, че ако не се събуди и не влезе в настъпление, ще си плати почивката. Нямам друго обяснение- цял сезон дремуца под крилото на чичо Чарли и сега за 2 срещи рещи да се еманципира и да навакса. Разбира се, възможно е да е искрен и просто да провокира ревност в чича си, вижда се, че му е много неприятно, че леля Дани го измести.
Всички са обсебени от Даниела, Мартин влюбен като третокласник, АМ, Мартина и Витята на база конкуренция и реваншизъм са се вторачили в нея, Ферарито пали с 200 като е до ментора си, русата дама от държавна сигурност донос след донос търси... само Роси си се наслаждава на почивката и 'ич не й е до тея глупости.

# 884
  • София
Обаче и Адриана е в класацията на Васил, на срещата след сърфа му говореше вече без превзетост, може би го привлича и сексуално, защото я забеляза в тълпата и получи роза първа.  Умни неща и тя му каза, май това, което и той търси.
В  тройката е Косара, Адриана и Синтия.
Ферай губи позиции.

Ферай и Роси си минаха тестовите срещи и определено отпаднаха от списъка. За тях няма никакъв шанс вече с Васил.

Според мен довечера розораздаване няма да има. Май ще има напуснали преди церемонията и няма изобщо да се стигне до нея.

Общи условия

Активация на акаунт