🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 306
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 885
Пълно е със кобри, плъхове и други гадории в тези оризища  Не могат да ги сложат на земята.

Кому хрумна този бутафорен подиум? Разкошна природа и като кръпка някакви драперии и смотани китки боднати на колчета.
Иначе, супер е Синтия. Няма Адрианината пренавитост и политкоректност, та викторината не дразни толкова.
Васко - поразговорил се пън.

# 886
  • Вестерос
В царството на слепите еднооката.Синтия.е.цар. Не.че.е.лошо.момичето,.но.чак.пък да.блести... Обаче на този фон и повърхностните приказки.изглеждат.дълбоки. Иначе.нищо.особено не.е казала,.а.познанията за будизма са.като.кислород.на Марс. Липсват.
Не знам кой казва, че блести, но е много над разговорите с Косара, Ферари и подобни

# 887
И за мен церемония с Рози няма да има, защото ако има и Бранка ще си тръгне, а искат да я задържат, Мартина и Ана Мария си тръгват утре за мен

# 888
  • София
ПП: какво идва да покаже горният кадър? Че Даниела е по бански (по мярка) в басейн?
Не е в басейн, а на стълбите пред имението, поклащайки силикона си с малко по-малка амплитуда от тая на Мартина.

Това, с което дразни Даниела е, че сочи с пръст безспорната пошлост на Мартина ѝ АМ и под маската на фалшив аристократизъм и с мазно гласче се опитва да заблуди, че нейното поведение е възвишено и не-пошло.

Присмял се хърбел на щърбел е работата.

# 889
  • Вестерос
Ама вие какво си представяте в днешно време под "вярваща християнка"? Тя не е ортодоксално вярваща! Православна е, вероятно е кръстена, каквото е чула от баба си или прочела тук там, това знае за християнството. Да не мислите, че Библията ѝ е настолна книга?! И аз съм кръстена християнка, но вярвам точно като нея в нещо свое си, което всеки по свой начин облича в думата "Бог". Никой не може да ми го посочи, за да го видя и да повярвам конкретно в "този за когото всички говорят, но никой не е виждал". И да, интересна ми е тезата за прераждането също така, какво като е будистка. А тя и не е само будистка! Защо това да са глупости, та Синтия дрънкала глупости!
защото някои хора виждат само своето..

# 890
Колкото и прекрасна да е Синтия не му трепва нищо на Васко според мен.Косара си му е фаворит.

# 891
Синтия е типичен представител на нейното gen z поколение "духовни" момичета като продължение на Ню ейдж милениъл вярванията от предходното. Това е някаква манджа с грозде от будизъм, астрология и разбира се православие, защото напоследък е модерно.

# 892
  • Вестерос
Снощи дремах и не догледах, сега си го пуснах отново в частта, в която ми липсват спомени 😂

Да питам... Ферайрито побърка ли се, че така примитивното й мислене го изказва на глас - "мъжъ ми да плаша уе, ш'плаща. Да плаща там."
Кой ти е мъж? Как смяташ, че някой ще ти плаща и за какво? И ако да, смяташ, че ще те гони и търси да ходиш да ти плаща ли??

Момичета.... Козара (ли както я пишете там), изобщо не е за този бански.
1 година по-голяма съм от Данчевото Айгълче, но дори сега след 3тото раждане не изглеждам така, а бебето ми е още малко.
Не е красиво и естетично, по време на дефект, да се показва. Всяка жена има такъв период. Но ..... сложи ги ония мрежи, бе моме. Снощи някой го писа. Е, правилно.
е хайде сега, не е зле Косара в тяло. Няма нужда от такъв шейм. А пък мрежите й са толкова нелепи, да го забрави според мен

# 893
Зле е всъщност.  За 26 годишна е зле.

# 894
Знам, че в БГ определени хора гледат на ръка, но явно Айгюлът е ъпгрейднат (на iGüll минус 3.0)  и на крака гледа и познава също.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 10:47 от Labubu8

# 895
Зле е всъщност.  За 26 годишна е зле.
Ами да и след като роди ще е  още по- зле.

# 896
На Бубето валидацията ѝ изтече май...
Изглежда, като размазана хлебарка...
Ама коментираше Роси, че правила физиономии. Как е от другата страна? 😎

# 897
Синтия и Роси, за мен са в една категория жени , без да твърдя, че са еднакви. Нормални , интересуват се и от духовната част на живота , показват възпитаната млада жена. Ще станат чудесни майки и съпруги. Липсва им обаче сексапил и игривост, което отблъсква мъжете. Не казвам, че го нямат, сексапилът понякога е вроден, при други е нужен катализатор, за да се отприщи (подходящ мъж, изживяване , нагласа). Не са влюбени на този етап, а по -скоро са в период на кариерно изграждане, за това и не наблягат Чудят се, че са хубави , пък мъжете не припадат по тях. На обратната страна е Мартина, която пък излъчва страшно много секс , тя пък се чуди защо само така я възприемат.Ами защото мъжете са по -просто устроени люде, каквото им казваш и показваш, го възприемат така, не търсят да белят пластове нагоре надолу  Даниела държи златната среда, и тя има силикон, но честно казано не съм видяла да го размахва пошло - деколтето на Мартина с двете розички отгоре беше отврат. Не защото показва кофти бюст, напротив много и е хубав, но показва отчаяние. Ана Мария дори няма да коментирам. Тя си е пришила сексапила , и ползва гърдите си като две досадни топки , които само и се пречкат, но е успокоена, че е направила нещо по надграждането си  като жена. Аз харесвам и "мъжки момичета" има си чар и в тях .
Драмите при младежите са ми безкрайно неинтересни, та дремвам по 15 минутки.
Косара също няма изразен сексапил, на тази възраст, обаче мъжете все още гледат основно външната красота , понеже "завоеванията " им са по-скоро за пред аверите и обществото. Като си докажат , че могат , ще започнат да се интересуват и малко повече от себе си и какво искат, и ще си сменят приоритетите

# 898
Липсва им определено искра, но на Роси според мен проблемът е малко по-дълбок, Синтия просто е може би още на вълна "аз съм гърлбос".

# 899
  • София
Ферай колкото е меркантилна толкова е тъпа. Като манивела. Да цитирам нейния идол, ходещата пластмаса.

Тъпа задача за ергените. Не се справиха според мен. Не ми харесаха. Най-малко зле беше Виктор. Така че заслужено спечели. Очаквах Мартин да победи. Тук съзирам и продуцентска намеса, защото след снощното писмо на всяка цена трябваше да има специална среща между него и Клаудия. Така че Мартин хич не се и постара.

Даниела е права, че с бутане на силиконовите цици в лицето на един мъж, трудно ще го впечатлиш с нещо повече от секс за една нощ.

Много ми хареса Синтия. Тя е една от много малкото жени от този сезон с които бих общувал. След срещата с Васил, тя по-скоро затвърди положителното ми впечатление, което си бях изградил за нея.
Има го и другото разбира се - 'в царството на слепите едноокият е цар' но ти и личи, че не е като другите. Цялото и излъчване и поведение е такова.

Виктор отбеляза хеттрик и печели ''състезанието'' защото Мартин повече няма да целуне друга и ще си остане с две целувки. Васил най-много да целуне Адриана, т.е. и той ще ги докара максимум до две.
Не че това има каквото и да е значение. По-скоро е обратното. За мен това е много грозно и негативно. Целуването.

Виктор удари на камък с Бранимира. Клаудия е по-лесна, защото иска победата на всяка цена. Тя е огън жена, но не виждам как ще издържи Виктор с неговите лунни цикли. А и като я гледам и слушам на синхроните, не виждам никакъв ентусиазъм. Рецитира там нещо си с един равен глас и поглед. Знае много добре в какъв цирк участва, ама какво да направи? Иска да е в светлината на прожекторите.
Любомира продължава да ми е основния фаворит, защото само тя може да му изтърпи цирковете в шоуто. И както вече писах и то отдавна, според мен са се разбрали още в София, защото и двамата са ''актьори'' а аз на такива няма как да вярвам в едно нагласено риалити предаване скалъпено в последния момент с цел да натрие носа на Тушев и да изкара двойка на всяка цена.
Най-логичното нещо след промото е Бранимира да бие шута на ''артиста'' и да си тръгне. Дано.

Виктор няма никаква емоционална интелигентност и за пореден път демонстрира, че не знае как да се държи с жена, което е и напълно разбираемо де...
И този човек не спира да играе на срещите. Кой беше казал, че той режисира в главата си всяка една сцена и я играе като във филм. Много евтин и плосък филм да добавя. И за актьор не става.

Каква ли щуротия е измислил Мартин? Той все прави нещо за първи път. Тестове, гони жени без церемония, черни рози, сега пък какво? При него има един много голям застой и нищо не се случва, а и няма как да се случи след като вече си е избрал жена. Също така не желае да бъде като другите ергени и да лъже за целите на шоуто. Това води само до едно решение. Да обяви на своите дами, че вече е избрал и те няма смисъл да стоят повече в Шри Ланка и да си ходят по живо, по здраво. Но ако стане така какво ще гледаме? Ако дават само Мартин и Даниела заедно, не благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт