🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 169
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 450
Барманът беше в "Студио "Ергенът" в бтв и каза, че местните тоооолкова се впечатлили от музиката от купона, че проявили интерес коя е певицата (Галена), защото предимно нейни хитове слушали. Те това е звиздЪ - превзе и Азия с едно чуване!

Нееее ,просто Азиатците са много учтиви хора, а все пак и печелят пари, че продукцията снима там и са били политико-коректни , иначе този шит наречен чалга освен на Балканите, никъде другаде не е харесван, това е джипси музика.

Аз редовно пътувах преди до Азия и там хората са такива, позитивни за всичко и полайт, дори и да не им харесва нещо. Бармана е пълен клоун, да не кажа еФтин.

Даниела е просто поредната шугар деди тунинг квачка, типично по Балкански търси някой да я издържа, жените в белите държави се издържат сами и излеждат в пъти по-симпатични.

Младите Клаудия, Синтия, Александра и Росица, Ивет, Бранимира са в правилната посока, но имат още да се развиват, което е нормално предвид възрастта им.
Ферай, загубена кауза и типичен ориенталски манталитет, като Дунди-Даниела.
Косара не е лоша, но провинциализма и личи, може да се оправи, много е била обгрижвана като дете и от там и това самочувствие, което не е лошо човек да има, но да работи в правилната посока и надграждане на личността, при нея последното лиспва още.
Всички да спрат гнусната чалга и може да има проблясък и развитие-еволюция.

# 451
Браво на режисьора! Направи извънземен монтаж, жалко, че май не се забеляза от много хора.Точно след великата целувка, Бранимира казва на Виктор, че е омазан с червило. Виктор пита: Ходи ли ми? Бранимира : Не. И точно в този момент сцената прекъсва и дават синхрон с Виктор: Най-накрая получих отговор🤣🤣🤣🤣

# 452
Хайде сега, Викторчо ще бъде с женската енергия във връзката с Бранчето, а тя ще е мъжът в къщата. Виждали сме и такава конфигурация Sob.

# 453
Гледах вчера излиянията на Даниела в Инстаграм. Според нея всички, които не я харесват, откровено и завиждат.
Та и ние така... Категорията ни според нея е "Леля Пенка с торбите от Люлин"...
За мен от устата на невежата прокси хай- левъл паразитка Даниела, тези думи са като комплимент.
Даниела си знае нивото и ужасно го ненавижда:
Не случайно си нарече Родителя - иначе обикновен Байчо от селския хоремаг- 😉Бохем/b].
Не случайно изобщо не споменава Майка си , не я показва, не разказва… Явно ѝ търси подобаваща роля- Байчото е Бохем, а Стринката- Отхвърлен аристократ🤣
Не случайно не споменава произхода си🤨

И тъй като знам, че в миналата тема се включи някой неин близък/първо беше с ник: Лили😉, после- Карлсон🤣/- искам да ѝ предаде нещо от мен:
Даниела, аз определено съм ти Леля- макар и не Пенка🙃, но имам самочувствието на красива, успяла жена, със семейство, образование, кариера и о, чудо;😱Пътуваща, модерна, поддържана /52кг/164😛/+ ежемесечни процедури и….. четяща истинска качествена литература….И много съм благодарна за тоя си живот, няма за какво да ти завиждам!
Тъжно ми е за теб- знам колко ти струва тази мимикрия, в която живееш, но изборът е личен, нали?

Та, поздрави от една твоя “Леля Пенка”- без торби и не от Люлин. 😜

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 16:43 от ellis

# 454
Сигурна съм,че и мацките от Люлин изглеждат по-добре и по-естествени от нея.

# 455
Целувката между Бранимира и Виктор беше толкова изнасилена, че няма на къде повече… този човек извади завидно желание да се самоизмъчва. От километри е видно, че тя изобщо не се интересува от него, обаче с целия си акъл обяснява на Любомира, че имал да си изяснява някакви неща с друго момиче. Хем дава надежди на едната, като я целува и имаха нещо повече, хем после десет крачки назад да видим какво може да излезе с тази, която от ден едно не ни обръща никакво внимание… голяма мъка да го гледаш това объркано момче.

# 456
Обсъдихте ли сторитата на Ния-Косара? И тя е яхнала метлата, а сигурно на Неделчо грам не му дреме.

# 457
Като гледам Виктор с Брана, направо физически се мъча. Свива ми се стомаха като започне да заеква, да се пули, да върти очи във всички посоки, на моменти дава вид на получаващ гърч. И накрая след целия напън успява да я попита дали го харесва. На което, естествено, тя отговаря с пълно мълчание.

# 458
Нищо странно  не виждам в искането на Даниела. Какво значи, като се ожениш и вече ваденка с мъжа. И никога повече на почивка с приятелки, ей така да си надувате глава цял ден по женски и да си събирате тен на плажа?! Има мъже не обичат определен тип почивки. Ще кажете компромиси трябва да се правят, Пижо и Пенда да са навсякъде заедно. Не го разбирам този зор. И друго има - жените по принцип сме по-"стадни и социални". По нормално е да се организират 5 приятелки за почивка.. Мартин се прави на интересен или наистина е толкова пък ревнив. Не отива на зрял мъж.

А по повод кръшкането - не знам даже как да обобщя абсурдите, които знам - в един хотел с жената, в обедната почивка, на семейната ваканция с приятелско семейство и всякакви такива. И не само че не е трудно, ами е и адреналин, пък някои неща се разиграват с години.
[/quote]

Там където има изградено доверие няма страшно хахха... И ако двете страни не са цинични( Даниела и Мартин са баш циници и то изградени)
С моят съпруг сме от 10 години. Никога не ми е давал повод, нито аз на него. Уважението е огромно. И това значи, че той след като е луд по хоби - риболов на хищни риби ( а за мен е скучно ) ,разбира се, че ще си вземе въдиците и ще отпраши за две седмици на някой гръцки остров да лови. Дори ме моли аз да му избера апартамента за настаняване. Чуваме се всеки ден, праща снимки и аз съм напълно спокойна. Дори и за миг не мисля, че ще погледне някое гъркинче... Simple Smile Повече се притеснявам да не прегори на слънцето и такива неща. Както и ако ми се прище да избягам с приятелки някъде - съпругът ми няма нищо против. Изпраща си ме на летището, посреща ме. А двамата си имаме нашите пътувания и те са много хубави. Просто се оценихме и продължаваме да се ценим в годините. Страста я има, любовта също, грижа и внимание много. Колкото е по свободен мъжа е по верен. Изпитано.

# 459
Покрай драмата на Виктор с Бранка си спомних за един мой ухажор. Много исках да го разкарам и направих всички допустими простотии за да го отвратя от себе си. Сега след едни 40г. се чудя защо не съм му била шута директно. Ами, бях добра душа. Не можех да му кажа, че е под нивото ми. Щадях чувствата му.
Та, си мисля, че и Бранка не иска да е гадна с Виктор.
ОБАЧЕ, защо още приема розите му? Като не може да го диша и не иска да има нищо общо с него, защо продължава да стои в Шри Ланка?

Това е разликата между младите и неопитни момичета и Бранка, която е готова да приеме целувка от Виктор само и само да остане поне още  една седмица.

# 460
  • София
Само няколко дреболии да споделя и аз:
-четейки коментарите тук за сутрешното маане-парти, оставам с приятното впечатление, че чалгата НЕ ни е превзела масово, както се опасявах
-ноктите на повечето са станали опасно дълги и отвратителни, визирам Любомира най-вече. Къде им е бил умът да за минават с дълги нокти, които не могат да изрежат?
-чух задочно, че мама и тати на ергена с касетофона и пачките, са в потрес от представянето и конкретно вкуса на сина си, голяма изненада.

# 461
И аз не разбирам защо операторите постоянно фокусират на ръцете и ноктите. И толкова ли няма как да ги заведат на маникюр, нали накрая уж се дава пръстен - на ръце с гадни нокти ли ще снимат?

# 462
Чак сега пуснах епизода. Някой може ли да ми каже какво цензурират, когато се говори за партито в началото?
Мартин си каза, че си е с Дани... Сигурно за него е анонсът за днес. С пореден прецедент (няма емоджи, което да върти очи така, както на мен ми се иска)

# 463
Сега гледам епизода от снощи и точно момента, в който Адриана обяснява на момичетата как е минала срещата й с Васил.

Докато сменяха кадъра от нея на Косара единственато мисъл беше - последната е по-малка на години,а изглежда все едно е на 40 в сравнение с Адриана.
Без грим и прическа Косето е просто толкова невзрачна, обикновена, нацупена, а от Ади струи енергия, нежност, лицето й е озарено и несъсипано от корекции.

Аз не съм фен на Адриана, но в този епизод ми направи много приятно впечатление и, за разлика от Косара, може да води разговор и Виктор го потвърди в синхрон, че му е много приятно с нея и имат много теми, които да обсъждат.

Надявам се да избере нея, но едва ли.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 18:17 от Electric Papaya

# 464
За съжаление това, че си общуват нормално не означава, че Васил е харесал Адриана. Косара има самочувствие, мисли се за неотразима, и през ум не ѝ минава, че някой може да не я харесва. Това я прави привлекателна – жената трофей.

Общи условия

Активация на акаунт