🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 199
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 405
Синхроните на Синтия са топ!

# 406
Барманът беше в "Студио "Ергенът" в бтв и каза, че местните тоооолкова се впечатлили от музиката от купона, че проявили интерес коя е певицата (Галена), защото предимно нейни хитове слушали. Те това е звиздЪ - превзе и Азия с едно чуване!

# 407
Абе стига моля ви се..детето Бранимира било объркано щото не знаело какво ще е навън! Че нали точно те двамата са се познавали 8 месеци преди шоуто. Имала е бая време да види какво е навън и след като е видяла влиза вътре! Айде стига сте я детосвали и оправдавали! Отиде за курорта, да види Шри Ланка, да си пече дупето на топличко докато тук е студ, да се плацика в океана...ми добре ама не спря да мрънка! Роля ли е това не знам. Ако е роля за да има Виктор повод да не избере никоя ок, добре я играе. Ама едва ли.

# 408
  • София
Синтия е готина, приказва добре не само на синхроните, но и на пейките. И тя като Роси е над нивото на ергените, но тя, за разлика от Роси, го осъзнава.
Защо седи там? - Ами да покаже колко струват другите 😉

# 409
  • Обран бостан ;)
Всички бихме се радвали на скубане на коси, но очаквам да е пълна боза.

То на всички е ясно, че коментираме театър, ама ще е интересно да им сложат един ринг, Наум да застане по средата, да му спуснат микрофона отгоре и да изкрещи (доколкото може де) "Аre you ready to rumble". Trollface

# 410
Бранка трудно ще се сбие за Вики, но виж Любка може да налети. Joy

# 411
  • София
Викторчо доста гадно го тури на Люба. Позаигра се, нацелува я, намачка я, и после се върна към първоначалния си интерес. Стана ясно, че Любомира е била само за да се поразсее известно време от нацупената Брана, но интересът му не се е променил. Че и й го съобщи най-безочливо. Супер голямо унижение, но тя дотук няма вина. Ако той вземе да се връща към нея обаче, и тя вземе да го приема, вече сама ще се унизи. Не я харесвам, а Виктор, въпреки че е идиот, ми е умерено симпатичен и си личи, че не го прави с лошотия, ама се надявам всички да му върнат розите Joy

# 412
Аз мисля, че даже ще спечели нови почитателки като кака си Мартина.
Виксъна и интереса му към Бранка е чудесен пример, че любовният интерес/влюбването са ирационални. На партито се позабавляваха малко заедно и той пак е на черешата. Влече си го тя.

# 413
И тримата мъже са ми много малоумни, но Вики ми е умопомрачителен. Много е не мъжествен на фона на изключително мъжествено тяло. Странен е как се държи с жените. Емоционално, не може да ги чете.

# 414
В петък Джия ще пее в Джанъм, щяло  да има ергенско парти,очаквало се и Диневи да са там. Имало е затопляне на отношенията между Мартин и Диневи

# 415
  • Обран бостан ;)
Аз мисля, че даже ще спечели нови почитателки като кака си Мартина.
Виксъна и интереса му към Бранка е чудесен пример, че любовният интерес/влюбването са ирационални. На партито се позабавляваха малко заедно и той пак е на черешата. Влече си го тя.

Не, просто дотогава не е познавал Любомира. Wink

# 416
Адриана носи полъх на българското кино от 80-те - праволинейна, морална, по комсомолски възвишена. Искала да разбере ценностната му система, с всяка среща да надгражда, да постигне баланс. Умори ме от досада с нейните анализи.
Тя и на визия е от 80-те. Само китка в самодивската коса й липсва. Не ме кефи тази жена. И все си мислех, че е от по-възрастните каки. Сигурно заради излъчването.

# 417
Попаднах на някаква мацка в Threads, която има добри попадения и се посмях. 😆 Не са в хронологичен ред.
Скрит текст:

Ето ви я сестрата, че някои не бяхте я видяли

# 418
Аз пък не виждам никой никого да харесва, евентуално да има някакъв интерес при Мартин и Даниела, но до толкова кой кого ще надиграе. Люба и Косара искат да са валидирани като по-по-най, Адриана е като онези играчки с навиваща се пружина. Мартина със същия успех ще се заиграе с някой друг бивш на Емануела, АМ обича интрижката, но отхвърлянето май ѝ натиска бутоните от предишни връзки. Роси иска някой да я обича и тя са го обича, но това лице със сигурност не е вътре, Клаудия е просто луда за мен (имам си цяла теория за жени с татуировки по деколтето),  Силвия се радва на дълга самостоятелна почивка. Васил никоя не би взел за връзка, имам чувството, че е от мъжете, които искат някоя секси мацка от популярно семейство  да му краси масата в заведението, дори няма нужда да си говорят; всичко с Косара се изчерпва с чаршафите и интересът му към нея е породен от мнението, че е най-оборотна там. Виктор дори не мисля, че е влюбен в Брана, просто мисли, че ако я спечели, ще си докаже, че нещо. Дори не мисля, че става за връзка, освен за нещо неангажиращо, без отговорности и амбиции.

# 419
Ивет си е забравила банските и АМ се е натъпкала в тях…..неуспешно😂

Общи условия

Активация на акаунт