🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 304
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 420
Адриана надграждала само нагоре.
Някой от вас да е надграждал надолу? Или това става само като се завъртим противоположно на 360 градуса?

Ферайката пък искала за разбере дали НАПЪЛНО си подхождат с Васил?

Направо боли, честно ви казвам.

# 421
Фирето: Васил отдавна не ме е изкарвал хахаха ни моа ….да и сложи една каишка и да я изкара малко , к’во.

Адриана надграждала само нагоре.
Някой от вас да е надграждал надолу? Или това става само като се завъртим противоположно на 360 градуса?

Ферайката пък искала за разбере дали НАПЪЛНО си подхождат с Васил?

Направо боли, честно ви казвам.

# 422
В петък Джия ще пее в Джанъм, щяло  да има ергенско парти,очаквало се и Диневи да са там. Имало е затопляне на отношенията между Мартин и Диневи
Не ми казвай, че ябълката на раздора е била онази кобра Емануела Sob.

# 423
Ивет си е забравила банските и АМ се е натъпкала в тях…..неуспешно😂
😄😄😄

Нещата съвсем станаха негледаеми. До един момент беше за криндж и от скука, но в момента и за това не става.
Тези жени вътре да нямат някакви договри с клаузи, че не могат просто ей така да си тръгнат, трябва да чакат да ги отсвирят или от продукцията да им позволят да откажат роза? Не виждам защо половината седят иначе? Мартина, АМ, Люба, тая от Америка дето не й знам името, Синтия… айде Силвия е избягала от децата и задълженията и е на почивка, но другите, ако имат поне капка себеуважение?

# 424
Колкото по-дълго са на екран, толкова по-разпознаваеми ще бъдат след време. Всички са там за едната популярност.

# 425
  • София
Бранимира много отдавна е разбрала, че не харесва Виктор. Просто й харесва да бъде гонена, някой да се опитва да й се докаже. А тя и Косара са ми откровено грозни. Косара винаги е подута, може би има някакъв хормонален дисбаланс, дано си обърне внимание, млада е още.

# 426
Ферай: “МарЧиние, ако мАжа ми ни май искъ, издръШкътъ минава към Джани и от Джани към тчиебие! Гррр, гррргррр”

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 13:58 от TuЛи

# 427
Ако някоя вдигне глава и покаже малко достойнство като си тръгне/откаже роза, мисля, че ще стане по-интересна за публиката и обсъждана в социалките.

# 428
Безплатният курорт им е по-важен от достойнството Trollface

# 429
  • Обран бостан ;)
Бранимира много отдавна е разбрала, че не харесва Виктор. Просто й харесва да бъде гонена, някой да се опитва да й се докаже.

По-скоро няма друг на хоризонта.

# 430
Естествено, че и семейните хора излизат по женски/мъжки 🤦🏽‍♀️ няма как ти да искаш, пък да имаш против партньорът ти да го прави 🤮 пфу, такива взаимоотношения тип пиявица направо ме изприщват.

Обаче не става въпрос за излизане, а за пътуване с приятелки. Това означава, да речем, седмица в Италия с приятелки. Ами...на мен не ми е ок и никога не съм го правила, защото мъжът ми ми е казал, че няма нищо против, ако и той може да си отиде сам с приятели за една седмица някъде. Помислих, помислих и реших...че по-добре не. Защо сама да си тъся белята с разните му там ергенски запои и пр.? Айде няма нужда. Та и Дани така, трябва да реши тази дилема. Това е вечният проблем с доверието и до каква степен можем да го имаме към партньора. Освен това, ако човек си обича партньора, няма да му се ходи без него, но с други хора по почивки. Дани ако обича Марти, няма да има нужда да ходи само с приятелки по почивки, същото е и обратното. На мен ми е тъпо без мъжа ми на почивка. Той е най-добрият ми приятел.
Нищо странно  не виждам в искането на Даниела. Какво значи, като се ожениш и вече ваденка с мъжа. И никога повече на почивка с приятелки, ей така да си надувате глава цял ден по женски и да си събирате тен на плажа?! Има мъже не обичат определен тип почивки. Ще кажете компромиси трябва да се правят, Пижо и Пенда да са навсякъде заедно. Не го разбирам този зор. И друго има - жените по принцип сме по-"стадни и социални". По нормално е да се организират 5 приятелки за почивка.. Мартин се прави на интересен или наистина е толкова пък ревнив. Не отива на зрял мъж.

А по повод кръшкането - не знам даже как да обобщя абсурдите, които знам - в един хотел с жената, в обедната почивка, на семейната ваканция с приятелско семейство и всякакви такива. И не само че не е трудно, ами е и адреналин, пък някои неща се разиграват с години.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 14:30 от Linda*kiss

# 431
Ферай: “МарЧиние, ако мАжа ми ни май искъ, издръШкътъ минава към Джани и от Джани към тчиебие! Гррр, гррргррр”
Ферарито има кой да я издържа май. Нали харчила по 15 хиляди лева на месец - откъде ги взима? От тази притеснителна женка майка ѝ, която най-вероятно се скъсва от работа в Германия за “източноевропейски” надник?

# 432
Обикновено мъжете, които изневеряват, се държат така териториално. Прехвърлят собствените си действия в съмнения към другите. Не я пуска сама, защото знае той на какво е способен. Joy
Даци не ми прилича на такава дето ще седи и ще слуша, обаче.

# 433
Бранимира много отдавна е разбрала, че не харесва Виктор. Просто й харесва да бъде гонена, някой да се опитва да й се докаже.

По-скоро няма друг на хоризонта.

Честно казано, не се сещам как ще се зададе друг - визуално не е нещо над ниво "бива", отношението й към другите е крайно асоциално /даже в къща, където е определена бройката на навалицата/, а дори и "артистичността" й е под огромен въпрос....

# 434
  • София
И аз мисля, че Бранимира от самото начало не го харесваше Виктор, и така и не ѝ допадна в Шри Ланката. Обаче е решила да иде да се попече посред зима, приключение един вид, още и известност, даже и кандидати би имала повече като популярно лице. Така че стиска зъби и го търпи, даже се жертва за целувка, още повече че трябваше да си докаже, че все още е по-по-най специална, след като тоя Виктор взел, че нацелувал друга.

Общи условия

Активация на акаунт