🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 206
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ее, най-накрая се взеха младите. Joy Много измъчена целувка. Смотаничък си е Виктор, какво се обяснява/оправдава сто пъти със стени и тн. Очевидно и тя няма кой знае какъв опит в общуването, много обичам такива изяснявания, обяснявания. Да седиш и да се чувстваш на тръни, защото някой льольо се колебае и да ти е криво, че не показваш нужното според него. Защо всички все нея нападат? Ако му вървеше с лекота общуването и на него, нямаше толкова моми да се преориентират. Малко ми е жал за него. Толкова хубаво момче, а така измъчено му идва всичко. Писмото на Клаудия му било топ. Аз нещо не схванах и защо му се извинява?! Каза му истината, аман от чувствителни мъже, с които жените трябва да са деликатни.

# 346
Леле само аз ли не харесвам Адриана... А Васко с Адриана са ми тотална досада. Момичето е много красиво, културно и фино, но е толкова отчаяна за мъжко внимание, че просто става неприятна. Толкова е фиксирана в този Васко, гледа го с леко налудничав и настоятелен поглед, все едно се опитва да го омягьоса да се ожени за нея. И отделно тези въпроси тип лексикон... какво е за теб целувката... на мен като жена ми е досадно да ме питат такива неща, а за мъж не знам...

А Васко е тотален играч според мен. Номерът на Мартин е да омайва жените с приказки и базици, Васко е предприел друга стратегия. Той мълчи и се съгласява. И жените сами си задават въпросите и си отговарят. И си насосват нещата.. изграждат си образа на Васко според собствените си очаквания. Ето Адриана си мисли, че Васко я изслушва, разбира, бил нейна мъжка версия... Joy А той какво прави?? Едно нищо, той реално нищо не е казал за себе си. Винаги отговорите му са "да, да", "мхм", "съгласен съм" или кимане с телешки поглед, ако вече много го домързи...

Нагледен пример от снощната среща:
Ади: предавали ли са те?
Васко: мхм
Ади: изневяра???
Васко: да речем...

И Адриана вече вижда един наранен мъж, на който му е писнало да го лъжат и търси истинската жена и тази жена е точно тя... а Васята ще заспи от скука и незаинтересованост, братче...

# 347
Не знам в коя тема бяха писали,че са засякли Адри (мисля,че миналия месец) с гадже из улиците.
Така,че аз не разбирам какво прави там и сигурно половината от участничките. Ергените също.
Обаче е много убедителна и аха да й повярвам,че наистина харесва бат Васко.

Не знам дали гледахте на Туджаров срещата с Алекса и Ивет (неговия канал). Там по едно време ми се стори,че Алекса спомена нещо за гадже и нямал проблем да отиде в такова предаване. Шофирах и не можах да върна,но съм сигурна,че това чух.

# 348
Как така чалга? Не, това е забранената музика. Всичките идиот*и, които въртяха ханшове в екстаз всъщност са дисидентки, а ние дето не понасяме тази музика ги репресираме. Горките, как им се разпуснаха душичките, когато чуха ритмите на свободата.

Ахахаха, смея се с глас, благодаря Joy

Иначе коя-чела, коя-не-чела, радвам се, че Роси не е била тотален аутсайдер в това имение, за което Даниела и Ивет имат моете уважение. И се надявам да си изкарва повече от добре на фестивала Simple Smile

На Бранимира целувката не й хареса, може би се надяваше да усети някаква химия, но не би. Интересно Виктор какво е почувствал целувайки се с нея, в сравнение с Любомира.

Срещата на Адриана и Васил беше една идея по-раздвижена от онези с Косара, но общо-взето - скука. Е, поне си поговориха кой какво търси и т.н.

Мартин обаче вече е яко хлътнал.

# 349
  • София
Адриана носи полъх на българското кино от 80-те - праволинейна, морална, по комсомолски възвишена. Искала да разбере ценностната му система, с всяка среща да надгражда, да постигне баланс. Умори ме от досада с нейните анализи.

# 350
  • София
Ама като се потиш и ти се стича гримът, и ти е дошъл цикъла едновременно, пък ти се подули краката в обувките не е лесно да си усмихната. Малко емпатия, само нея ѝ се случват тези неща 🤣
Така е, сериозни оплаквания. Откъде тия подути крака на 21 години, че и балерина, невероятно.
Аз на 21 бях като струна и нищо не ми се подуваше, най-малко пък краката. 🧐
Някои млади момичета са си лелки отсега, тъжно.

# 351
  • София
За снощи:

Това беше най-тъпия купон, който съм виждала през живота си. Цял купон, за да може Марто да натиска Даниела. Тъпа музика, скука - жалка история. На фона на предишното жестоко парти, това беше, като обедна седянка на много кокошки и 1 петел.

Васил и Адриана - много ми хареса тяхната среща. Много повече, отколкото срещите му с Косара. Според мен си паснаха много добре двамата. Разговорите вървяха леко, лежерно и приятн Опознаха се и смятам, че Васил видя в друга светлина и я хареса.
Банският на Адриана беше потрес.

Виктор и Бранимира - егати измъчената целувка. Сигурно, ако нямаше камери, Викито можеше да отнесе наистина някой шамар. То бива със зор да стават нещата, ама при тях си е жива мъка. Имам чувството, че го остави да я целуне, само защото разбра, че е целувал Любомира. От егоизъм - не заради друго.

Клаудия милата май наистина яко е захапала по Виктор.

Връщам се да ви чета

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 09:06 от Lady Cassiopeia Duval

# 352
Ама като се потиш и ти се стича гримът, и ти е дошъл цикъла едновременно, пък ти се подули краката в обувките не е лесно да си усмихната. Малко емпатия, само нея ѝ се случват тези неща 🤣

Цикъла не и е дошъл и затова се е подула....малко съчувствие към женските болежки трябва Laughing. Но пък Виктор какво да направи, че на нея и закъснява. Тя и доста се наля, та затова крачетата и отичат явно. Все пак и останалите не са в различни условия, но само тя мрънка. Момичето не харесва Виктор и измисля какво ли не за оправдание.

# 353
  • Варна
Мартин е хлътнал. Не знам дали е само мерак, но е на ръба да я валидира. 😁
Ади и Васко добре си поприказваха и според мен може да се получи, нооо той е там за Косара или просто Ади ще се издъни.
Защо им е така трудно да се изразяват? Учудена съм. Косара срича, станала на сто години и още не може да чете.
Кло, имаш роза от мен, благодаря 🌹

# 354
О добре дошъл отново на tfn2k Simple Smile Flowers Rose
Много ме размяха "чалгаториум" и "умна на мантинела" Grinning

Васята май си търси съпруга и Ади му идва супер подходяща.
Косара с много напомпано его, все за нея става въпрос в погледи и бележки.

# 355
Чета новините тази сутрин тук-там и гледам атакуват Виктор и по друга линия.
https://eurocom.bg/2025/04/23/mayka-mu-spi-s-trenyora-i-vzima-ek … -olimpiyski-igri/

# 356
  • София
Косара с всеки изминал излъчен епизод рязко ми пада в очите, доста се филмира. Имаше си червени флагове, все че иска да е различна, че само това говори, но някак си излиза извън всякакви нормални граници. От симпатична, вече ми противее с поведението си.

Ади и Васята си отиват, но ако тя си има човек извън предаването, защо изобщо е била там? Поне при единия се надявах да се случи нещо...

Клаудия не ми е симпатична като жена и като поведение. Не виждам там да се получи нещо.

Дано епизодът тази вечер да е по-интересен и разнообразен.

От партито стана ясно, кои са изтървани от гората, Силвия как се раздаваше, ударила го е на живот здравата...

# 357
  • София
Ще повторя доста от мненията дотук, ама да се валидирам и аз. Grinning

Силвия все повече ме изумява с поведение. Като скъсала синджира е, как скокна и развъртя ханша първа; вечно е като на някакви субстанции, едно кикотене и приповдигнатост, само като ѝ показаха щерката се насълзи, обаче да си ходи вкъщи при децата - сакън! Купонът продължава!

Адриана верно се държи като на интервю за работа, обаче поне водят някакви разговори с Васил, горе-долу ставаха за гледане. А и тя изглежда екстра по бански и косата ѝ е много хубава.

Бранимира вече толкоз време се мъчи да отблъсне Викито, то се цупи, то му дрънка глупости за потене и цикъл, но той ... упорит. ИмА късмет момчето, че баш на 14.02 я изведе на среща и са я натиснали от продукцията да се смили там нещо, та отбеляза точка.

И аз се чудех снощи дали свикнах с Данкината физиономия, или се е поразградил филърът, та не ми е чак такава страховита Злодеида. Или вече и мен ме омая с чаровете си през екрана, та предпочитах да гледам тяхното гукане с Делвиса пред мъките на Вики?! Grinning

# 358
Включвам се само да кажа, че ми харесва Адриана. Характерче е. Приятно момиче и се надявам извън предаването да впрегне тоя характер в хубаво образование и развитие.

А - и много напълняли някои от момите. Косара е вече добре заоблена

# 359
  • Обран бостан ;)
Кратък коментар за снощи:

Леееко скучен епизод.

Не мога да приема, че Роси доброволно се е присъединила към Диди и Ферай.
Всички други около масата обсъждат нещо, а трите (от запаса Wink ) си шушукат отделно. 

Ц. Не. 100% нагласация. Словоизлеянията на Диди няма да ги коментирам.

Срещата на Васко и Адриана не мина зле, но честно казано очаквах повече. Защо трябваше толкова да бързат за вечерята ? Така и така са там - да  влязат и да се изкъпят. Тя е миньонче, той висок, влизат на дълбокото, тя се овесва на врата му (за да не потъне Wink ), можеше и да изравни резултата, ама вечеря, та вечеря. Нямат смелост младоците и това е.   

Вико и Гретхен - каквото и да кажа ще е малко.

Толкова, ама тооооолкова изкуствена "целувка", че няма накъде повече. Все едно му каза "Айде влачи, че има още луканка за ядене". Лично аз не се сещам да сме спирали на една целувка с ново гадже, ама с танцьорките може да е различно - знам ли. 

Васко и Косара са направо лудо влюбени в сравнение с тях.

Интересно какво си е помислил Виктор "За това ли се правих на маймуна 6 месеца ? "
Под секрет да ти кажа Викторе и със секса ще е така, ако се стигне до там де, което ме съмнява. Wink

Купона на Марто:

Какво да кажа ?
Идва с плейър на рамото, като някой рапър от Бронкс през миналия век. Размахва пачка долари (направо му повярвах, че са истински) и се почва едно пиене, та до 101. Явно там, наистина е голяма скука щом на всички толкова им е харесало. 

Срещата на Марто и Даниела - може спокойно да пускат запис на една и съща среща. Няма да има голяма разлика.

Това пък с тайната вечеря си беше изсмукано от пръстите. Там да пръднеш и всички знаят, та камо ли вечеря.

Писмото на Клаудия си беше издънка. Почти нямам съмнение, че е продиктувано от психоложката. Дъра, бъра, извинявай, чувства, това, онова, дрън, дрън, да знаеш, че много те харесвам,ама нали, така, щото съм изнервена, та се изтървах, много съжале-па и т.н. и т.н.

Можеше да му напише "Викторе, искам индивидуална среща. Няма да съжаляваш."  - толкова.
После му скача, ала Ивет, ама по-така, удря му един целуфан и стой, та гледай.

Ама ще видим де, Виктор с неговите въпроси, може и това да скапе.

Толкова за епизода.   

Приемам предизвикателството на Наум:
Скрит текст:
- Майка ти, ти е като сестра.
- О, знам, че много младее.
- Нямах в предвид точно това.

- Ама това твоя снимка ли е ? Леле, каква яка мацка си била на времето.

- Коя е тази до теб на снимката ?
- Сестра ми.
- Ще ме запознаеш ли ?

Бонус:
- Защо не си се избръснал за срещата ни.
- Бях, но ти толкова дълго се приоготвя, че ...
- Искаш ли да разнообразим сексуалния си живот.
- О, да.
- Добре. Ще се обадя на една моя бивша.
- Чудесна си Мими.
- Коя е Мими?
- Ъ, не беше ли ти ?

Общи условия

Активация на акаунт