Много измъчена целувка. Смотаничък си е Виктор, какво се обяснява/оправдава сто пъти със стени и тн. Очевидно и тя няма кой знае какъв опит в общуването, много обичам такива изяснявания, обяснявания. Да седиш и да се чувстваш на тръни, защото някой льольо се колебае и да ти е криво, че не показваш нужното според него. Защо всички все нея нападат? Ако му вървеше с лекота общуването и на него, нямаше толкова моми да се преориентират. Малко ми е жал за него. Толкова хубаво момче, а така измъчено му идва всичко. Писмото на Клаудия му било топ. Аз нещо не схванах и защо му се извинява?! Каза му истината, аман от чувствителни мъже, с които жените трябва да са деликатни.
А той какво прави?? Едно нищо, той реално нищо не е казал за себе си. Винаги отговорите му са "да, да", "мхм", "съгласен съм" или кимане с телешки поглед, ако вече много го домързи... 
. Но пък Виктор какво да направи, че на нея и закъснява. Тя и доста се наля, та затова крачетата и отичат явно. Все пак и останалите не са в различни условия, но само тя мрънка. Момичето не харесва Виктор и измисля какво ли не за оправдание.

) си шушукат отделно.
), можеше и да изравни резултата, ама вечеря, та вечеря. Нямат смелост младоците и това е. 
Препоръчани теми