🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 267
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 315
Какво ли им е обещавал продуцентът, какви ли романтични картини им е рисувал, та толкова много момичета да вярват, че в точно в този формат ще срещнат любовта? Нещо не е наред.

# 316
Мартин го изкарахте актьор, достоен за Оскар. 😁 Лапнал е кукичката, че и въдицата, че и ръката, която я държи. Бързо ще му мине, но за момента е хлътнал здраво.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 22:55 от Lilly_85

# 317
Какво ли им е обещавал продуцентът, какви ли романтични картини им е рисувал, та толкова много момичета да вярват, че в точно в този формат ще срещнат любовта? Нещо не е наред.

Жените сме непоправими романтички. А тези, които виждаме там, са и мързеливички и търсят на хляба мекото и на работата - лекото. Та..нормално. Ако не друго, един добър курорт си изкарват, приятни спомени за едно горещо лято, а и бонус - нас сън не ни лови за тяхното житие-битие. Sweat Smile

# 318
И какво? Уж големи заявки за игри, стратегии, а накрая се доказа, че мъжете мислят с долната глава и колкото повече има в пазвата, толкова по-лесно и малко кокетничене и дърпане.

# 319
  • гр.Пловдив
Любомирата,Синтия,Клаудия,Роси и още една девойка със син изрязан бански в тоз епизод бяха като стадо двойкаджии...ни вопъл-ни стон,за сметка на Силвия ,която си пафкаше цигарки протяжно на шезлонга,припяваше си песнъовки и хич не й беше в ухото кой-коя-къде и защо...Thinking

Ферай се напъва да вкара мисъл някъде и за нещо и Даниела се прави на слушател и ,че я разбира..

Можеше да не се търкат по бански и гащи по диваните,когато МАртин седна при тях на клю-клю и Калудия я изби на реван ..на Мартина,Силвия ,Бранка и АМ грам не им дреме,Адрияна е симпатяга,ще се радвам,ако нещо се поличи ..

# 320
  • # супернатурална #
Не знам какво ми става тази вечер, но и тримата Ергени ми харесаха заедно (гледам с малко закъснение) Все едно се очертава някаква мъжка дружба, допълват се един друг и личи, че им е гот заедно. И все пак да похейтя малко, взе пак сме в женски форум. Косара копае дъното, какво си въобразява, че я е гледала Ади за да следи реакциите и. И ако наистина е било така, то реакциите и бяха точно такива, които уж не искала да показва. "Няма да ИМ правя кефа".  Това моме живее в някакъв балон, дето го надуват селтаци.

# 321
Как можа Данка да се изпусне, че сестра ѝ работела от 12 години в Лондон.
Не стига, че е по-красива, по-млада, ами и работи. Ужас!  
Голяма антиреклама си направи, без да иска.

# 322
Нямате изчитане, а аз гледам много назад на запис. После ще коментирам подробно, но от статията, която четох в предишната тема става ясно, че май това ще е седмицата, в която Мартин ще се хваща с Данка и ще приключва курса?

# 323
На Даниела филърите в скулите май са се спихнали, ако ни чете, да знае, че може окончателно да не ги слага повече. Нещо разхубавена изглежда наистина!

# 324
На Даниела филърите в скулите май са се спихнали, ако ни чете, да знае, че може окончателно да не ги слага повече. Нещо разхубавена изглежда наистина!

Любовта разхубавява. Мисля, че вече е влюбена. Дано да е взаимно, че си имам едно наум за Мартин. Но го гледам, че и той отслабна (мъжете, като котараците, слабеят, когато са влюбени Wink), така че този сезон може да имаме истинска двойка накрая. А дано...

# 325
  • Viena
Силвия как я дърпа чалгата🤣🤣🤣🤣

# 326
Интересното е, че Даниела не прилича на сестра си и от друга страна малко странно беше отсъствието на майка ѝ в обръщенията.
Сигурно ходят при различни пластични хирурзи, защото сестрата изглеждаше много добре.

# 327
Интересното е, че Даниела не прилича на сестра си и от друга страна малко странно беше отсъствието на майка ѝ в обръщенията.
Сигурно ходят при различни пластични хирурзи, защото сестрата изглеждаше много добре.
Или сестрата не е лягала под ножа? Тя и Данчето не е била лоша преди интервенциите.

# 328
Как така чалга? Не, това е забранената музика. Всичките идиот*и, които въртяха ханшове в екстаз всъщност са дисидентки, а ние дето не понасяме тази музика ги репресираме. Горките, как им се разпуснаха душичките, когато чуха ритмите на свободата.

# 329
Какво ли пък работи сестрата на Данка, за да може да си вземе отпуск два месеца да й гледа кучето? Ай, моля ви се...

Общи условия

Активация на акаунт