🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 258
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 300
Майката – собственик на една от най-големите нотариални кантори, а бащата бивш шеф на КЗК и министър/зам.министър в някое  от служенбите правителства.

zlatenceto, което си вярно, вярно си е.
Изпитвам носталгия и по тъпите притчи за  розите, декламирани от Наум.

# 301
Прави ли ви впечатление, че Васака много се отпуска да говори с Адриана? Тя е мила, нежна, интелигентна и непревзета. Той изглежда естествен и искрен с нея и в компанията й. А друг цялостен образ ни беше показал.
С Косара някак тъпо и повърхностно им минава времето. Някак... тя с него се прави на фаталната жена (Ивет номер 2) и изглежда като прикрита простакеса.
Адриана е класи над нея.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 22:43 от КремонаЛиза

# 302
Срещата на Мартин и Даниела я превъртях, няма какво по-различно да си кажат, всичко е монотонно и в един стил. Нея пък не мога да я гледам, все същата си е в лицето и не знам как ви е станала симпатична на някои тук.
Епизода си беше наистина доста скучен, срещите бяха скучни, абе направо загубено време.

# 303
Е, как? Брана позволи на Виктор да я целуне. Сигурно е получила последно предупреждение от продуцента.

# 304
Даниела е такава актриса! По-добра дори от актрисите Любомира и Клаудия. През цялото време се ''самонаблюдава'' отстрани, кокетничи, демонстрира престорени жестове, преекспонира думи и действия, за да си играе играта.
А Ферай...уникална тъпота! Това момиче скоро гадже няма да има.

# 305
Мерси за новата тема Flowers Rose

Хареса ми последният ергенски запой част 4, ама много. Интересно че и срещите днес ми харесаха и то всичките ... хм .. връщам се да ви чета!

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 23:18 от Одри ♡

# 306
  • # супернатурална #
Много ми харесва епизода и всички срещи. Даниела и Мартин ми изглеждат истински привлечни един от друг, даже тя е разхубавена - като влюбена жена. И Адриана ми се видя много хубава, наистина Виктор се отпусна с нея и "беше себе си". Бранито...ми не я влече това момче, но иска да му даде шанс, на себе си също. Но пък той е щастлив с нея и дори симпатичен.

# 307
То да свикнем с лицето на Даниела, но не е едно. Когато е с Мартин има флирт в израза, който я прави симпатична, когато го няма, спихва и се състарява пред очите ни. Мислех, че е от грима, но на вечерята и при разговора с Ферай след нея беше с един и същ грим, но различно лице.

# 308
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз вече се чувствам сякаш с желание съм седнала да гледам някакъв сериал, но всяка вечер ми пускат една и съща серия - Мартин и Даниела, Виктор и Бранимира на среща. Физиономиите едни и същи, разговорите едни и същи, шегите и те едни и същи...
Дори след така дългоочакваната и измъчена целувка с Бранимира нещата пак са си същите като и преди нея - Бранка си е все такава веяна скумрия и сухарка, нищо не се промени и не очаквам и да се промени и в бъдеще. Нямат нищо общо с Виктор, нищичко. Не се срещат в нито една точка, дори смея да твърдя, че изобщо не се разбират кой какво казва като си говорят. Все едно са от различни планети, няма шанс да се срещнат някъде по средата дори и при добро желание от двете страни, а то желанието от страна на Бранка е по-малко от никакво. Много измъчена работа!

# 309
  • Stockholm
Аз съм на мнението, че Мартин е манипулатор и далавераджия, така че няма да бъде използван от леля Данка. Стиснат е и е наясно, че  няма да издържа дълго паразит. Целта му е секс и никакво набутване и  непременно ще си получи обратно разходите в натура. Друг е въпросът, че това не са негови разходи, а на продукцията. Отсега ми е ясно, когато са се върнали в София и са опитали връзка, но вече за негова сметка, каква катастрофа се е получила Joy Според мен прецаканата е Данка.

# 310
Много скучен епизод. Не мисля, че Ферай ще остане без гадже, млада е и покорна. Трябва да чете повече и да попадне на правилния ментор /не Даниела/. Чак до сряда ли ще ни мъчат с тея срещи и разговори между двамата?!

# 311
  • София
Ох, аз хванах края. Изтървах целувкатааа 😢
Писмото на Клаудия беше много хубаво, но… тя се блъска в стена, също като Виктор… Е, отиват си, но не могат да го разберат.
В някой друг живот 😊

# 312
Аз пък искам да видя физиономията на Люба днес, когато е видяла и ЧУЛА Виктор как казва на срещата, че е искал и първата целувката да му е с Бранимира 😀

Тези моми много кръшни на тоя пек, аз щях да си подремна

# 313
Мартин си е хлътнал здраво, това не е игра, но от страна на Даниела аз не виждам нищо повече от едно харесване и мечти за хубав живот. Дори когато я целува и прегръща, то му личи, че едвам се сдържа, тя наблюдава камерата, хитрува, кокетира. Когато тръгне по-настойчиво да я целува, свенливо извръща глава. Страшно лукава лисица.

# 314
Аз съм на мнението, че Мартин е манипулатор и далавераджия, така че няма да бъде използван от леля Данка. Стиснат е и е наясно, че  няма да издържа дълго паразит. Целта му е секс и никакво набутване и  непременно ще си получи обратно разходите в натура. Друг е въпросът, че това не са негови разходи, а на продукцията. Отсега ми е ясно, когато са се върнали в София и са опитали връзка, но вече за негова сметка, каква катастрофа се е получила Joy Според мен прецаканата е Данка.

Тук съм съгласна. Мартин е играч и в своя мъжки разцвет, апогей, знае как да подходи към една жена и да я накара да се почувства желана и обичана. Както казах и преди, той си е добре - има си децата, има си пари, има си бизнес и най-важното е, че има време. За съжаление, биологичният часовник на Даниела цъка, така че тя е на пангара. Дано да й излезе късмета, всяка жена заслужава да е щастлива. Важно е да не прекалява с изискванията си, защото в един момент мандалото ще се захлопне под носа й.

Последна редакция: вт, 22 апр 2025, 22:58 от Janelle

Общи условия

Активация на акаунт