🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 493
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 285
Аз ли свикнах с физиономията й, филърите ли са спихнали.

И аз това си мислех. Все пак им е жега, това е предпоставка филърите да спадат с времето, а те са там от вече месец-два?

# 286
  • here and now
Няма проблем с децата на Марто. Пратили са ги далеч във Великобритания – засега едната, но скоро и другата ще я последва.
Ш'я обидите Данка. Нея не я интересува дали и колко време прекарва той с децата си. Интересува я колко харчи по тях.
Тя иска да плаща екскурзиите с приятелки, все пак...

# 287
Роклята на Даниела - ужасен кич. Срещата им обаче беше страхотна, много ми хареса.
Бранимира - толкова вдетинена, това момиче е било много мамино и татино. Изключително незряла ми се струва, толкова чудене и маене дали харесваш някого на 21 г.? Все едно ще се жени за него.
Клаудия - как е възможно да учи актьорско майсторство с този речник. ''Написах писмо КЪМ него''; други епитети за това как се чувства освен ''зле'' и ''добре'' няма. Много нелепа ми е с това драматизиране.
Еми, не мога да си изкривя душата, че единствената жена, която умее да се изразява наистина, е Даниела.
Адриана - това толкова красиво момиче е дървен философ. Нравоучително към Васил'' И над това ще надграждаме''. Охххх....на такива срещи не трябва ли хората да са по-дзен, да си говорят глупости, да се шегуват, лигавят дори? И тя, все едно ще се жени за него. Той изобщо не я харесва. А тя изглеждаше супер с тази рокля тази вечер.

И Синтия може да се изразява добре, с аргументи и богат речник. Видяхме вече майка й, изненадани ли сме Grinning

Даниела създава впечатление, че се изразява добре, но всичко, което казва е толкова заучено и преповторено, че не е истина. Дразни ме и че я пишат професия "писател", тя е "автор" (макар и да могат да се използват като синоними, не са едно и също).

# 288
Ми предполагам, че децата отдавна са минали на издръжка от баба и дядо. Те са надеждата им, след като тетю им се е провалил.

# 289
Ъъъ, какво ли "жестоко" му е написала Клодет на Виторио?
След прелюдията от Вики "Уффффф..."
Не моем спа таз нощ.

# 290
Ъъъ, какво ли "жестоко" му е написала Клодет на Виторио?
След прелюдията от Вики "Уффффф..."
Не моем спа таз нощ.
Ето, де! Шедьовър било, рече Вико...

# 291
  • София /Абсурдистан
Бранка май свали гарда и сдаде оръжието.
Данка хвана едра риба в мрежата си.
Ми предполагам, че децата отдавна са минали на издръжка от баба и дядо. Те са надеждата им, след като тетю им се е провалил.

# 292
Еее, не вярвам, че ще го кажа – липсват ми прочувствените писма на Ваня Щерева.

# 293
  • София /Абсурдистан
Сакън!

# 294
Що, Клаудия си е супер? Бла бла бла, бейби, дрън дрън дрън, хъни.

# 295
С какво се занимават родителите на Мартин, че все са споменавани като много богатите?

# 296
С какво се занимават родителите на Мартин, че все са споменавани като много богатите?
Нищо съществено - нотариус и бивш министър...

# 297
Много скучен епизод

# 298
LadyCharming, не ти липсват, скучно ти е и си се разнежила. Heart

# 299
Ааа баща му беше на по-апетитна позиция преди 😬

Общи условия

Активация на акаунт