🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 314
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 465
  • Stockholm
О добре дошъл отново на tfn2k Simple Smile Flowers Rose
Много ме размяха "чалгаториум" и "умна на мантинела" Grinning

Васята май си търси съпруга и Ади му идва супер подходяща.
Косара с много напомпано его, все за нея става въпрос в погледи и бележки.

Продукцията трябва да даде някакъв процент на   tfn2k, защото без неговите включвания доста народ нямаше да следи "най - интересното риалити, излъчвано някога по българския ефир" Joy

# 466
  • София
Чак сега пуснах епизода. Някой може ли да ми каже какво цензурират, когато се говори за партито в началото?

Чалга. Незнайно защо цензурирана.

# 467
Данчето е подпалила, плюе Неделчо в тикток и говори за любов, хубаво че работят с БТВ и не може да се измъкне от Надкаст Grinning Една полза да има!! Ама сигурно ще в гледаме само с Туджаров, който ще ѝ прави само четки и нищо няма да разберем, ех.
Издирих я и изслушах няколко клипчета, вместо само въпросното - тя си дълбае в нейната си част и това е... силни и слаби мъже, не било женствено жената да е амбициозна и да може сама да се справя в живота си.

Доста филтри използва или пак е работила върху скулите? Тя не ми е женствена и нежна, колкото и да се опитва да го навири.
Да, но парадоксът е, че тя действително е доста амбициозна и с много изискавания, точно обратното на пасивната женска роля на приемане и даване.

# 468
Даниела има някаква фиксация върху Люлин, защото мъжкият прототип на Пенка с торбите е с потник и пак е от Люлин.

Съвсем сериозно се е заела със задачата да задържи народния хейт.

# 469
  • Stockholm
В лек шок съм от твърдението на Данка, че ѝ завиждаме Joy Класически ефект на Дънинг и Крюгер. И не само. Огледало ли няма, проблем със зрението ли има?  Ориентирана ли е в собствената си ситуация? Казват, че лоша реклама няма, но според мен има. Данка ще остане в историята  като най-евтината златотърсачка, появявала се в бг риалити Joy На Марто му излезе без пари, а на продукцията- евтино Joy Нека го отбележи в книгата си!

# 470
Люлин лошо място ли е , излезе ми на картата, че е част от София? Не пише лоши неща за мястото.

Коя е Ния-Косара и защо има бийф с Данка?
Видях, че е била в стар сезон, но не пише защо се хейти с Данка?

Даниела има някаква фиксация върху Люлин, защото мъжкият прототип на Пенка с торбите е с потник и пак е от Люлин.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 18:52 от Labubu8

# 471
  • София
Пука й за народния хейт, но тя не вижда себе си, че е Алфа женска от Матриархат 😂

# 472
Цензурират, че е Джанъм парти,а не чалга парти. Ния Косара е жената на Неделчо

# 473
  • София
Срещата на Брана и Виктор ми хареса. Тя беше много по-отпусната и така повлия и на скования по принцип Виктор. Той разцъфва направо в нейната компания. И най- накрая целувка, не особено вълнуваща и доста постна. Излишно бърсане на червилото 5 минути. Не им се получи като цяло.

Срещата на Адриана и Васил също ми хареса. Ади е много мило и приятно момиче. Отиват си повече, тя е по- естествена в сравнение с надутата и куха Косара. Но Васил не го пали със сигурност и му е скучна. И не получи роза.

Чалга партито - потрес. Леля Силвия беше много противна с кълченето и пеенето.
Мартин и Даниела го играят все по-влюбени и са ми най- интересни за гледане. Останалите около басейна бяха излишни.
Даниела ми хареса, на срещата и роклята и грима, чак ми се видя хубава. Има спешна нужда от нов маникюр, като и другите впрочем.

Офф, Клаудия защо не си тръгне вече , то голяма драма.

# 474

Изглежда Косара препродава парцалки от shein. И пак неизгладени🙂

# 475
Люлин лошо място ли е , излезе ми на картата, че е част от София?

Чакай сега да те светнем:

Туджаров и Неделчо участваха в Игри на волята. След края на  формата станаха дупе и гащи. Направиха подкаст, наречен Надкаст. В началото бяха  обективни, но с  течение на времето започнаха да се снишават. Миналото лято започнаха общ формат Диви и красиви, но Туджаров реши да се занимае с Островът на 100-те гривни и ги заряза. Водеща на подкаста към въпросния формат беше Ния-Косара, бивша учасничка в Ергенът. Оказа се, че с Неделчо са си направили бебе, но се събираха, разделяха... горкото дете.

Люлин според кмета на района бил 250 хил. Софиянци сме много чувствителни и мразим някой да ни хейти най-престъпния квартал.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:49 от LadyCharming

# 476
Виктор е много странен човек. Говори за Васил, че само си мислел, че е емоционално интелигентен, ама той самият грам не вижда какво всъщност му показва Бранимира. И постъпва тъпо с Любомира. Той - големият емпат. М/д, само аз ли забелязвам, че и в живота вече всеки втори се обявява за емпат и то пострадал от нарцисисти и тн и тн. И все себеобявилите се за емпати са най-себичните същества с най-малко искрен интерес към емоциите на другите...

Адриана и Васил са ми странна двойка. Тя му е малко като кака и учителка, нищо че са само с има-няма година разлика. Косара пък пак си мислеше, че светът се върти около нея - точно нея била поглеждала Адриана, докато обяснявала за срещата... Оокей.

Тези партита с пиене и танци не са ми интересни.

Даниела и Мартин на моменти ме натоварват. Малко са ми като филм, на който вече все едно съм гледала края. И си мисля, че вината за евентуална раздяла ще е на Мартин.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:54 от Не се сърди, човече

# 477
Уау! Благодаря. Много изчерпателно и всичко е много свързано. Има много реалити предавания, но няма достатъчно хора за тях и за това те си ходят да си участват от едно в друго като Мартин и Аалекса ми прави впечатление.

Люлин лошо място ли е , излезе ми на картата, че е част от София?

Чакай сега да те светнем:

Туджаров и Неделчо участваха в Игри на волята. След края на  формата станаха дупе и гащи. Направиха подкаст, наречен Надкаст. В началото бяха  обективни, но с  течение на времето започнаха да се снишават. Миналото лято започнаха общ формат Диви и красиви, но Туджаров реши да се занимае с Островът на 100-те гривни и ги заряза. Водеща на подкаста към въпросния формат беше Ния-Косара, бивша учасничка в Ергенът. Оказа се, че с Неделчо са си направили бебе, но се събираха, разделяха... горкото дете.

Люлин според кмета на района бил 250 хил. Софиянци сме много чувствителни и мразим някой да ни хейти най-престъпния кватртал.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:10 от Labubu8

# 478
  • Stockholm
Данка сигурно когато се е пренесла от Чепеларе в столицата, се е настанила на квартира в Люлин и може би затова е толкова чувствителна по темата. А лелките с потниците и какво още беше, са лош спомен от някакъв не особено щастлив период от живота ѝ. Въпреки че в в някои моменти в предаването, самата Данка изглеждаше като лелка с потник на пазара.

# 479
Янков беше в Къщата на инфлуенсърите 3 и там участваше Валерия от Ергенът 3. Двамата правиха маймунджулъци, клонящи към пълни простотии с цел да получат цигари. Само ще уточня, че той има харизмата на гол охлюв.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:25 от LadyCharming

Общи условия

Активация на акаунт