🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 336
  • 2 587
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Данка в Люлин? Шъ я убидиш Grinning Тя може да е само в Манастирски ливади

п.п. Само да кажа, че Люлин от доста време вече не е това, което беше. Просто си му стои още славата от 90-те години. Има много по-кофти квартали от него.

# 481
Аз разсъждавам върху Целувката. Виктор чакаше обещания отговор - харесва ли го поне малко или не. Този дългоочакван отговор беше категоричен и ясен и гласеше, трябва ми време - въпреки, че тя самата даде този срок до вечерята. Още каза - на мен ми е трудно с думи, езикът на тялото е по-ясен, аз съм танцьор човек, с тяло говоря. Езикът на тялото й от самото начало говори, че тя се гнуси и не иска с пръчка да го докосне тоя човечец, физиономията й е вечно отегчена, изразяваща досада и скука. По кой от всички тези знаци, Викчето отсъди, че трябва да я целуне?

# 482
Гледах вчера излиянията на Даниела в Инстаграм. Според нея всички, които не я харесват, откровено и завиждат.
Та и ние така... Категорията ни според нея е "Леля Пенка с торбите от Люлин"...

Леля Дана, защото е от Чипилари, дори се очудвам как знае къде е Люлин. Горкият жокер, опитва се трудничко и с усилия, да си изчисти провинциалното мИекание, но на моменти се издава, а самата тя идва от край, където има доста жени носещи  торби.....
Много обичам селянЕ, да се правят на нещо, което не са или да плюят родният ми град.

И като не ти харесва, бегай си у Чиплариту бе моме , хахахаха

# 483
Аз пък се сетих за снимката на Айгюл с баща ѝ.
И вчерашните ѝ думи за него “той е бохем”. 🤣🤣🤣

# 484
Даже не била от Чепелареа от село някакво Богушево или Богутево. Съселяни я плюеха в ИГ.

Гледах вчера излиянията на Даниела в Инстаграм. Според нея всички, които не я харесват, откровено и завиждат.

Леля Дана, защото е от Чипилари, дори се очудвам как знае къде е Люлин. Горкият жокер, опитва се трудничко и с усилия, да си изчисти провинциалното мИекание, но на моменти се издава, а самата тя идва от край, където има доста жени носещи  торби.....
Много обичам селянЕ, да се правят на нещо, което не са или да плюят родният ми град.

И като не ти харесва, бегай си у Чиплариту бе моме , хахахаха

# 485
Миналата година срещу Люлин не беше ли и Мария? Grinning

Между другото, точно в такива изказвания прозират  комплексите 'и, за нея най-висша цел е да не живее в панелка в Люлин и да ходи в мола. Излязла от село, чула нещо и айде. Grinning

Едно допълнение, Неделчо и Ния си бяха заедно и преди бебето, просто наистина непрекъснато се разделяха. Тя много ме дразнеше, но тези сторита за Данка ми хареса.

# 486
Каза Айгюл с шалварите от Чепеларе... 😂👌
Завист е, та, как да не е! 😁

# 487
Само да уточня – ако знаете какви простаци са шопите от престижните квартали, ще си Умрете от смях. Люлин да е проблемът.

# 488
Мен Даца не мож ме бутне....аз съм от Коачела Stuck Out Tongue Winking Eye
От там й завиждам...

# 489
  • София
Аз па съм от Люлин, сигурно затуй не харесвам Даниелка. Нещо съм изпуснала за драмата й с Неделчо.
И аз мисля, че цензурираната дума беше Джанъм, а не чалга, за да не правят реклама. Не си е платил за позициониране. Trollface

# 490
Валерия от миналия сезон е в Ню Йорк,на някакво събитие на Motorola.

# 491
  • Stockholm
Някакси отложиха интригата за целувката заради облог  между бат Васко и Косара. Интрига, която съм убедена, че ще направи Мартин. Когато миналия епизод Косара го попита дали е мъж под чехъл, бях сигурна че Марто ще изстреля компромата. Но явно си го пази за по-специален случай.

# 492
Данка накъдето и да се обърне все ще има драми.
Нищо, ще се  включи в Хелс кичъна и ще изпере имиджа си.

# 493
Даниела има някаква фиксация върху Люлин, защото мъжкият прототип на Пенка с торбите е с потник и пак е от Люлин.

Съвсем сериозно се е заела със задачата да задържи народния хейт.
Даниела много да не знА, че все ще й се наложи да мине през Люлин:)

# 494
Какво е казала Ниа Косара, че явно са изтекли сторитата и не мога да видя?

Общи условия

Активация на акаунт