🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 451
  • 2 587
  •   2
Отговори
# 495
  • Stockholm
Данка накъдето и да се обърне все ще има драми.
Нищо, ще се  включи в Хелс кичъна и ще изпере имиджа си.

Данка да готви? Абсурд. Така плюе върху цялата си идеология на паразитираща самка.

# 496
Е как , трябва и готвачката ѝ да вземат с нея 😂

Данка накъдето и да се обърне все ще има драми.
Нищо, ще се  включи в Хелс кичъна и ще изпере имиджа си.

# 497
Капитонова беше финалистка или спечели?!?! А какъв хейт беше.

А днес Маги беше гост-коментатор в btv. Елена направи официален подкаст към Биг брадъра.

# 498
  • Stockholm
Да, но Капитонова, въпреки че беше невероятно меркантилна, никога не е проповядвала, че жената  трябва да прави нищо.

# 499
А, не знам – руската школа е  далеч от нашия БГ манталитет.

Всъщност Ферай дрънкаше глупости на Мартин по време на първата среща според турските разбирания, но след съдбовната среща с Даниела мина на основни постулати от руската школа.

# 500
  • Stockholm
Да, идеологията на  Даниела  е плагиатсвана от руската школа, но Кобилкина и Виктория са едно друго течение от нея. Използват гостоприемника за първоначален капитал и инвестират в собствени бизнеси. Докато наша Данка от Чепеларе не мисли за бъдещето. Мисли си, че гостоприемникът ще я храни цял живот. Голяма заблуда.

# 501
Стига сте се закачали със Силвия, имала деца, да си ходила при тях. То и Мартин има деца, ама се вее и той в Шри Ланка. Тя трябва да остане до края на курорта, една Бранка е още там, а почивката даже не и харесва.

# 502
А, иначе дано не повтарям някого, но Елвира и Янков, на Валерия бившият приятел, май са заедно или се шегуват просто?
Скрит текст:
Ама коя нормална жена би била с това същество с вид на човек с ментални дефицити? Аз не съм го гледала, пази Боже, ама май си има и такива, та не го хейтя зорлем. Тия жени колко са прости, не е истина!... И с магаре биха били, стига да ги забелязват, б@¢и

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 17:44 от DiaMia

# 503
Ферхунде- то нали обясняваше, че ще го чака Марто да де прибере със сложена маса и лично сготвени първо- второ- трето Ака ден.

# 504
Смятам,че Марто трябва да обере малко това хъшлашко поведение.Никаква тежест няма за мъж на вече.. средна възраст.На онзи големият купон беше като отвързан,като тийн на макс -16г.Такава пък неистова нужда от тези купони не се ли накопунясва толкова години.Да беше някой тъпчо на който амбицията му е да се наяде и напие разбирам,но той има самочувствие на умен мъж и бизнесмен,ама с това лендзене и наливане олеква.

# 505
Сега като гледам Ферайчето колко е неспокойна, когато говори, няма нерви да изговаря думите – просто си я представям до печката. Може да подпали и къщата.

# 506
Какъв бизнесмен... Отвързан глезен наследник, който никога няма да порасне. Не е и бохем това, ми си е недорасляк. Прочетох колко са "щастливи" родителите му от участие и избор. Да ги съжали човек, ама да се запитат, защо такова отроче имат. И стига сте го пробутвали за умен. Умните мъже не живеят така.

# 507
Казвам,че той има самочувствието на такъв ,а не че реално е така.
Къде се срамуват мама и татко да прочета?

# 508
Ми някой писа преди страница две.

# 509
  • България
Екранно време на мебел. Предаването ще обучи една от всичките на четене.

Общи условия

Активация на акаунт