🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 425
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 915
  • София
Ето сега е момента Клауди да изгони другите две. т.е да ги накара да напуснат сами. Да хваща шанса смело. А на нея дързост не и липсва. Най - накрая в тоз сезон някаква страст и категоричност. Ами това е - днешния епизод ми открои двете ми фаворитки: Синтия и Клаудия. Няма силиконови цомби, няма оскъдни дрехи - но има флирт и женственост. При едната по финяшка, при другата по луда... но женственост!
И аз ги харесвам и двете.
Синтия е много сладка - има нежен стил, дар слово, мозък и усет как да се държи. Дано на още срещи да я покани Васил.
Бранимира ме уби с признанието си към Любка за нейната целувка. Не стига Клаудия, ами и тя, довърши я тотално
Виктор, ако не друго, играе по правилата - разхвърля ги малко тия момичета, извежда ги, пробва се. Нали това е форматът. А не като Марто - безкрайни срещи с човешкото превъплъщение на австралопитека Луси. Скука е да слушаш смешните клишета на пишман писателката.

Последна редакция: чт, 24 апр 2025, 12:02 от jasmin tisane

# 916
На Виктор Първи му личеше ограничението откъм акъл, на ниво, което да не му пречи и да се оправя в живота, човека си е ок.

Васил и аз го следя, да му хвана спатиите откъм интелект - дотук съм забелязала, че е силно ментално ориентиран/когнитивна нагласа дори в емоционален план, но никакъв го няма с емоциите. Типичен мъж работар/инженер/човек на анализа.
Добре че не му е слаб ангела като на Мартин (не изглежда и като човек с доминиращо либидо), изобщо тоя човек ще си ходи някъде с раничка и якенце спретнато на работа, ще си поддържа там някаква женичка и ситни дечиня и ще се надява никой повече в тоя живот да не го изтезава на тема "чувства".
Нелош човек, но опре ли до Анима, там има една стена. Няма да е приятелче и душевен отдушник на жената със сигурност. Ще работи там и айде.
А ако не му потръгне в любовта и остане сам, след 35-тата, 40-тата година, даже ще му е приятно да си самосъществува.

# 917
Забелязахте ли снощи по време на срещата тиковете на Синтия с едната вежда, която постоянно играе. И в други епизоди ми е правило впечатление. Синтия определено е симпатична и над средната за предаването интелигентност, но тоолкова скучна. Няма грам флирт там.

Кака Силвия изкопа дъното снощи, като се превърна в изпълнител на командите на Ана-Мария. Ако правилно си спомням, малкото й дете беше май на 4, доста е долно да седиш там зорлем, да се кълчиш на чалга като изтървана и да се слагаш по всякакъв начин на "силните на деня" само и само нещо да изкяриш. Типична натегачка.

На фона на всички там Даниела все повече ми харесва. Виктор също приятно изненада, почти нямаше неадекватен момент. Голям играч ще се извъди Smile

# 918
Какво ли решение е взел Мартин?

# 919
Зле е всъщност.  За 26 годишна е зле.

И според мен е много зле. И не го казва “мамче”. Тук се разкости Даниела заради широкия ѝ ханш, при все че не е раждала, а като/ако роди какъв ханш и дирник щяла да има…… Rolling Eyes

А Козара е 100 пъти по-зле в тяло от Даниела. И тя все още не е раждала и още отсега (на 26г!!!!!) има ханш колкото Екватора и огромен дирник, че и бричове. Представям си пък когато тя роди - ще стане сигурно троен. Да намали малко нуйовете и да наблегне на тренировките и здравословното хранене.

# 920

Васил и аз го следя, да му хвана спатиите откъм интелект - дотук съм забелязала, че е силно ментално ориентиран/когнитивна нагласа дори в емоционален план, но никакъв го няма с емоциите. Типичен мъж работар/инженер/човек на анализа.
Добре че не му е слаб ангела като на Мартин (не изглежда и като човек с доминиращо либидо), изобщо тоя човек ще си ходи някъде с раничка и якенце спретнато на работа, ще си поддържа там някаква женичка и ситни дечиня и ще се надява никой повече в тоя живот да не го изтезава на тема "чувства".
Нелош човек, но опре ли до Анима, там има една стена. Няма да е приятелче и душевен отдушник на жената със сигурност. Ще работи там и айде.
А ако не му потръгне в любовта и остане сам, след 35-тата, 40-тата година, даже ще му е приятно да си самосъществува.

Точно, Васил е абсолютен бот. Имаше кадър от високо как ходи по плажа, походката му също е ботовска Grinning

# 921
Зле е всъщност.  За 26 годишна е зле.

И според мен е много зле. И не го казва “мамче”. Тук се разкости Даниела заради широкия ѝ ханш, при все че не е раждала, а като/ако роди какъв ханш и дирник щяла да има…… Rolling Eyes

А Козара е 100 пъти по-зле в тяло от Даниела. И тя все още не е раждала и още отсега (на 26г!!!!!) има ханш колкото Екватора и огромен дирник, че и бричове. Представям си пък когато тя роди - ще стане сигурно троен. Да намали малко нуйовете и да наблегне на тренировките и здравословното хранене.
Не е задължително след раждане Косара да се уголеми.

# 922
На мен пък точно със сексуалната си енергия пиян и с махмурлук, както гледаше Косара, ми се стори доста загорял… Grinning

# 923
  • München
Привет прекрасни 🌹
Такааааа, мен обаче едно нещо не ми дава мир 🙈 и ме гложди от снощи 🙄🤔
В голямото промо имаше едни кадри от церемония на 🌹 (до сега тази церемония още не е излъчвана). Там безмозъчното Ферари е облечено в синя рокля, с вързана коса и май имаше перли на врата. Там тя ревеше (може би остава без 🌹).... във същия кадър обаче дават псевдо-писателското паразитче на белите стълби между другите момичета и тя реве.... ОК до тук... обаче ако наистина довечера Мартин си вземе дзверо и си ходят да се валидират 🤔 хм, тогава Даниела защо ще стой на церемонията при другите момичета?
Нещо не ми се връзва....

# 924
Може да гонят Роси, тя Даниела нали и за Яна рева, чувствителна жена е. Grinning

# 925
  • Обран бостан ;)
И аз ги харесвам и двете.
Синтия е много сладка - има нежен стил, дар слово, мозък и усет как да се държи. Дано на още срещи да я покани Васил.

Синтия просто се включи в подходящия момент, тоест до сега няма излагации и след срещата Васил ще има само положително мнение за нея.

Бранимира ме уби с признанието си към Любка за нейната целувка. Не стига Клаудия, ами и тя, довърши я тотално

Каква целувка е това на Бранка ? То си беше "плащане" за още една роза.  Изфука се просто, да и завидят нецелунатите мОми. Wink
Виж Клаудия си го нацелИва Вико порядъчно. И желание не и липсваше, докато Гретхен повече време му бърса червилото, отколкото да го целува.

# 926
Мартин си бие камшика и се прибира сам.

# 927
Мартин съобщава, че е избрал Даниела.

# 928
Аз не доизгледах вчера, та чак сега видях великите мисли на Ферай, Данка и Роси. Само се моля да не опирам до там да водя преговори с мъжа ми той или аз да платя 50 лева за нокти. Grinning Мислех, че целта са милиони, а не да не можеш да извадиш 20 лева..

# 929
  • Обран бостан ;)
Аз не доизгледах вчера, та чак сега видях великите мисли на Ферай, Данка и Роси. Само се моля да не опирам до там да водя преговори с мъжа ми той или аз да платя 50 лева за нокти. Grinning Мислех, че целта са милиони, а не са не можеш да извадиш 20 лева..

Бях пускал един виц преди време:

Две приятелки говорят:

- Какво си посърнала.
- Поисках от мъжа си да ми купи торта.
- Е, и ?
- Ами той ми даде 50 лева и ми каза да си купя сама.
- И защо не си купиш ?
- Как да си купя, като парите вече са мои ?

Та и тия там са горе долу така.

Общи условия

Активация на акаунт