🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 984
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Stockholm
Трябва да се стяга сега Данка да се отплаща за курорта и за подаръците, без да може да се покрива. Страхотно прецакване. Ако Ники Николов е джентълмен, трябва поне да й осигури лукс и предложение за брак.

# 1 141
Марто много загорял вече.
Жал ми е за Силвето. Ся вместо да пие коктейли ще трябва да решава задачи по математика и да върти черпака вкъщи.

# 1 142
Всички треперят какво ли щяло да се случи...Все едно на ешафода ще ги водят. Даже преиграват и тези, които нон стоп са били в миманса. Силвия хубава почивка си изкара. Не усеща ли, че Мартин я използва, за да каже неща, които няма как сам да издекламира пред зрителите.

# 1 143
Само за Мартина  ми е кофти, добричка и симпатяга е, и наистина го харесва..

# 1 144
Аз също се надявам Даниела да има чувства към този ерген, но някак не ми е възможно.
Дано им се случат нещата, че Мартин не веднъж горкия ще излезе баламурник.
Повече си мисля, че го направи, за да се говори за него. Той ще е единственият ерген, който е живял там с избраницата.

# 1 145
Не е решено дали тръгват за БГ. Мартин искат да консумират там нещата, хаха.

# 1 146
Ана Мария реагира нормално , да не повярва човек .

# 1 147
Ана Мария заби - добре, добре...

# 1 148
Не са злобарки Мартинките според мен, просто фрустрират защото всяка по един или друг начин го харесва и той избира единствената, която от километри й личи, че играе игрички и е фалшива.

# 1 149
  • София
Ето тази целувка туко що беше пълно фалшименто. Нещо натиснаха насилствено носове и усти и това е. А вече колко пъти чухме думата „ексклузивно“ от устата на Мартин? Това си иска човека, това му е фикс идеята - да е Ексклузивен.
Абсолютно, тя не го погледна в очите нито веднъж искрено, гледаше в страни, няма правилен ход, как да излезе чиста от ситуацията,  освен да симулира докрай.
явно не само на мен ми се сториха изкуствени реакциите на Данка... когато и каза че иска да е с нея... сякаш й стана неудобно.

# 1 150
Мартин и Даниела ще останат, но другите три си тръгват.

# 1 151
Сега една по една ще му пожелават да си отвори очите.
И портфейла.

# 1 152
Ех ,натри им носовете на злобарките Мартин. Браво!

# 1 153
DMS Силвия да отиде на море сама за 30 дни юли месец 😂

# 1 154
Само за Мартина  ми е кофти, добричка и симпатяга е, и наистина го харесва..
Смятам, че подава не го харесва, още с целувката и тя разбра, че нищо няма да стане повече от това.

Общи условия

Активация на акаунт