🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 813
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 410
Синтия е много груба днес, разваля хубавите впечатления от вчера. Има скрита злоба в нея.
Това го повтарям от началото почти, че по-късно започнах да гледам. 🙄

# 1 411
  • Stockholm
Ако не друго, прекараха си добре. Явно си направиха добри женски приятелства.
Аз наистина не разбирам защо остават Даниела и Мартин? Концепцията е дава й пръстена и да ги няма.
А сега какво? Ще гледам дали Мартин бил направил "правилен избор"? За какво ми е да го гледам това?

За да не излезе, че е най-големият Балък, участвал в Ергенът Joy

# 1 412
  • Viena
Няма какво да искам от него като категоричност и като мъжественост.....ваша Данка🤣🤣🤣🤣

# 1 413
А на вас ще ви липсва ли Анна-Мария, този МегаУм, тази интелигенция?
От половин час неутешимо плача. 🥲 Какво ще правим сега без нейния нежен чар? Без усмивката? Без сърцето, готово да се раздава до край? 💔 А най-много ми харесваше, че се разбираше с всички и за никой не каза лоша дума.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:03 от Lilly_85

# 1 414
  • Stockholm
Може да ги пуснат на ергенското парти на Марто. Едва ли са излетели веднага.

# 1 415
По принцип явно оставиха Даниела, за да я мразят останалите, та да има някакви скандали.
Обаче е тъпо решение, защото е очеизвадно. Не я харесват там, но ергенът й я е избрал и според мен трябва да са къш от шоуто. Сори.
Даже ги набутаха в женската къща, та съвсем да има екшъни. Глупости на търкалета.

# 1 416
Обаче какъв контраст имаше в настроението на трите изгонени. Първоначално имаха вид, че ще ги водят на заколение, а после едни щастливи. Сигурно им е обещал вход свободен в Джанъм.

# 1 417
Ако не друго, прекараха си добре. Явно си направиха добри женски приятелства.
Аз наистина не разбирам защо остават Даниела и Мартин? Концепцията е дава й пръстена и да ги няма.
А сега какво? Ще гледам дали Мартин бил направил "правилен избор"? За какво ми е да го гледам това?
Ся ще следим " топна ли чушката Мартин" или не и как ще преживеят следващите дни Козара и Злюба..

# 1 418
И без това батака е пълен вече, да ги събират всички в една къща, ергени и ергенки, и кот тва..

# 1 419
От контекста на шоуто- "чичо Марти - заврян зет" 🤣🤣🤣
С такива съквартиранти, свекърва не е нужно да идва😀😀😀

# 1 420
Може да ги пуснат на ергенското парти на Марто. Едва ли са излетели веднага.
Без да издавам спойлери, ще кажа, че има участничка, която още е в предаването, но се е прибрала в София преди АМ, Мартина и Силвия - така че явно са останали няколко дни повече в Шри Ланка. Но може просто да са решили да си направят една екскурзия, тоест не е задължително да е свързано със снимки.

# 1 421
  • Вестерос
Спойлерът, за който мислихме, че ще е абсурд, си се оказа верен. Обаче беше изненада, че ще живеят в женската къща, безумие е това за мен.

# 1 422
От контекста на шоуто- "чичо Марти - заврян зет" 🤣🤣🤣
С такива съквартиранти, свекърва не е нужно да идва😀😀😀

Сега на коктейлите Васето и Викича да не започнат да привикват на срещи чичо Марто- да им снася инфо. 🤣🤣🤣
Циркът ще е пълен, ако започнат да си прекъсват тет- а тета един на друг. 😁

# 1 423
ДМС кошара за Ферай

# 1 424
Спойлерът, за който мислихме, че ще е абсурд, си се оказа верен. Обаче беше изненада, че ще живеят в женската къща, безумие е това за мен.
Не е баш при тях - нали жените спят в трета, съвсем различна къща. А Мартин и Даниела ще са в тази за снимки. Поне аз така разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт