🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 808
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 440
Аххх, бях я забравила тази. Елисавета срещу АМ щеше да е епична битка. 😁

Точно: на булито - булито. Ще ѝ сервира кафе Grinning

# 1 441
В “Любов в рая” да вкарат Елисавета, Габи Джуките, Христиана Пиянката, Виктория от сезон 3, АМ и Венета. Мъжете ще се видят в чудо.

# 1 442
  • софия
Оф, и на мен като обезсмислиха черните рози ми се скапа сезончето. А много харесвам новата концепция и нямах забележки дотогава. Blush
Според мен не са очаквали тия глупости от Мартин  - да си разчисти шахматната дъска толкова рано ..... аз съм си с Данчето - вика, още в средата на сезона/офффф, на този ако и покера му е толкова добър като шаха ..... бая парА е потънала там Joy /
Та се наложи да раздвижат ударно В и В и миманса  - Синтия на среща, Клауди получи шанс да изпоти Викито, чак и Александра имаше реплики. А Браунито Heart пусна на Виктор бебешка целувка.

Абе ок съм и с това Grinning ,  то като трябва да спасяваш  риалити с подръчни материали и само на мускули .....

Но  днешния епизод малко сеирджийски ми дойде на края.
Че и Налъм, дето иначе не го забелязвам, днес дразни - развява весел перчем, усмивката като зашита чак на ушаците и не спира и не спира да ръси тъпотии.... Trollface

Само се надявам да не предобрят сега със сеирите - малко остана, некви тъпи самоцелни сеири не ми се гледат.
И предните сезони затова не гледах.

Мартин Елвиса, тая издънка Ергенска - за Ерген е екстра, но  сценарист? !
Ни-ко-гаж,   в никой случай и за нищо на света! Smiling Imp

# 1 443
  • София
Ситуацията хич не е  хумористична! Давайте  джиприсантити! Joy Joy

Хубав ход на продукцията е  "категоричното  решение" на Мартин. Идеята е да е по- гледаемо. Изобщо не вярвам, че Мартин или Даниела са влюбени или някой друг от шоуто. Но не може да се отрече, че Мартин спази обещанието си към Даниела.

Много джиприсанти ще им трябват на злобилките, а и на останалите девойки в къщата. Разтуриха им чудесната почивчица, дето си спретнаха в Шри Ланка.  Леля Силвия, добре, че не получи удар от фалшиво вълнение. А-М си постъпи като пич и типично по мъжки му даде подкрепа. Мартина се държа достойно.
Чудесен начин да разкарат излишните. Крайно време беше - с един удар 3 ергенки излитат! Изобщо няма да ми липсват. Жалко, че не взеха и Козара и Любка с тях, че са много злобни, горките. Синтия, възвишената, и тя е доста злобнички подмятания и погледи отправи към Мартин и Даниела. Скръб и мъка! Съсипаха се от завист тия моми!
Ферай, какво винаги си е на черешата, при Роси доброто победи! Адриана се чудеше какво да прави! Клаудия е над нещата, тя е завладяна единствено от плътските си желания. Александра пак си беше част от мебелировката.

Мислех, че Мартин и Даниела ще ги отделят от двете къщи, а те го набутаха баш в гнездото на змиите. Joy

Въобще не и вярвам на Любка, че била влюбена и с разбито сърце. Много слаба актриса. Rolling Eyes

# 1 444
Мартина поне излезе като победител с това, че много хора казаха, че е прекрасен, топъл и сърдечен човек, няма как да е случайно това...Само Наум беше толкова въодушевен от любовта и определено дразнеше всички. Изглежда сякаш се е състарил, новият му стайлинг никак не му отива...
Виктор и Васил изобщо не харесват Даниела също, и това доста личи...
Вечната приказка, че каквото човек сам си направи...
Мартин започва в следващите серии процеса с доказването, че 20 човека бъркат и един е прав...

# 1 445
Много сте изписали, и то все едни дълги постовИ и анализи нЕмам време да ви чета.
С радост ще пропусна тези индийски трепети и драми, които са били във вчерашния епизод….на катун са го обърнали с тоя тъп сценарий вече като гледам. Да вземат и Вики и Васко да се нанесат при момичетата , да им е пълен кумбая😂. Може и още хора да вкарат даже и от местните става, то в този Аврамов дом всичко върви.
Чакам преразказ от tfn2k, че му е най-сбит и съдържателен.

# 1 446
Разбира се, че не е влюбен Мартин, той е играч! Тя също! И двамата са наясно, че връзка с цел брак и деца е невъзможна между тях. От самото начало Мартин разбра защо Даниела е в предаването. Даде й желаната победа. Но временно! Играта продължава. И той ще я надиграе! Той ще излезе победителят. Дали като жертва или заедно - няма значение! Въобще не гради образ на глупак, а точно обратното.

# 1 447
  • някъде другаде
Не виждам смисъл Мартин и Даниела да останат. Няма интрига вече. Да оставят само Васил и Виктор , и да дават техните срещи.

# 1 448
В “Любов в рая” да вкарат Елисавета, Габи Джуките, Христиана Пиянката, Виктория от сезон 3, АМ и Венета. Мъжете ще се видят в чудо.
И Силвия от миналия сезон, да видим дали някой ще я бутне Simple Smile

За мен Йоана е същата като Даниела. Имат сходно лице. Даниела има  малко по-женствено тяло.

# 1 449
Не знам как е там вътре в този кокошарник, ама и ние имаме добри заложби да правим сеир. Аз с повечето от вас не знам как бих издържала в една къща 😀 мисля,че сме много изобретателни в обидите

# 1 450
Цял сезон се мятат плювки по Даниела, пък сега бяла и добра и о, колко интересно ще бъде да заживеят в чалгаториума с 40 годишния седмокласник. Ми не, не е гот. Три месеца гледам тия двамата как се надлъгват и една жена как се продава за парцалки и дрънкулки. Писна ми от тях, като са се харесали и взели публично - да се махат. Искам да гледам борба за моми и ергени, кви са тия семейни истории? То вярно, че една не е стока вътре, ама от къде на къде тоя безплатен курорт за чичака и Джексъна? Книжката ще се продава, няма нужда още да ни ги навират в лицето всяка вечер. То поне да бяха красиви да ти е кеф да ги гледаш, ми момата със стаж съвсем се е спаружила, пък той подпухнал като … да, точно като това, за което си мислите. Хубаво, че изпидуркаха булитата, ама те не трябваше да остават.

И да е имал някой съмнения някой, че Мартин си е платил за изявата - вече са разсеяни. Все най-лъскавкото за него, а сега и безплатен курорт с … придружителка, да не кажа друга дума.

# 1 451
  • Ню Йорк
Някой може ли да ми обясни реакцията на Любомира в ситуацията с Даниела и Мартин?!?!  И моля ви, не ми обяснявайте, че и е мъчно за приятелките - там няма приятелки. Вместо да се мобилизира и да си решава собствените проблеми, че Виктор я унизи по най-грозния възможен начин, тя се занимава с чуждите. И цялата и реакция е породена от това, как така не стана на нейното. Тя и "дружките и" решиха, че на всяка цена ще разделят Мартин и Даниела и сега Любка не може да преглътне, че не е станало. Не че я засяга лично по някакъв начин, ама Ганьо не може да търпи на някой друг да му се получат нещата. Любке, събирай си багажа и си тръгвай, не се унижавай повече!

# 1 452
Даниела вярва, че всички работещи жени са жалки, ние вярваме, че тя е жалка, кръговрат, какво да се прави. Grinning

# 1 453
Верно много и е обрасло челото, аз кичур не виждам, виждам космато челце.. голям търн оф. Толкова пари за корекции, поне един лазер да му беше ударила.

Не стига, че челото й е толкова малко и ниско по природа, ами и някакви коси като на бебе висят отпред, грозновата е. Ако беше стока, все някой паралия щеше да е клъвнал.
КажИ честно, като видяхме Йоана на Мартин, вярва ли някой, че той ще хареса този маймун?  
Муцка, това е последен писък на модата. Косички на челото, понякога фиксирани с лак.

# 1 454
  • # супернатурална #
Първо--Даниела никога не е казвала или намеквала такова нещо. В края на краищата и тя е/била работеща. Аз съм работеща жена, и дори АКО Даниела мисли, че съм жалка, това по никакъв начин не би ме накарало да я мисля нея за жалка. Направила съм съзнателен избор, тя също. Как това да прави жалък когото и да е?

Даниела вярва, че всички работещи жени са жалки, ние вярваме, че тя е жалка, кръговрат, какво да се прави. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт