🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 108
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 545
  • София
Кои са тези страшни, уникални партита в LA, на които ходи Роси, че съм изпуснала?

# 1 546
Роси, страхотна си момиче ❤️ Издържа без всякаква подкрепа на цялата агресия, интриги, завист, самота.. Не се пречупи, не им се даде на всичките грозни булита там, страда си сама и не се намери един човек да ти подаде ръка.. Може би един единствен път Мартин с един кратък, но човешки разговор. Както казва Рушката "всичко се връща", така че споко, има надежда и за добрите хора 🙂

И аз смятам, че Роси се държи достойно. Един единствен човешки разговор й се случи с Мартин. Сама си оцелява до момента. Все пак и аз смятам, че има надежда за дамите с толерантност, достойнство, добрина, стил, образованост, обноски.

# 1 547
Само дано не е ходила на P Diddy партита Trollface

# 1 548
  • София
Само дано не е ходила на P Diddy партита Trollface

И аз това си помислих Grinning

# 1 549
Колкото и залюхана да е била Росица, другите се изложиха точно в отношението им към различните.
Росица не беше в категорията на Косара, но определено стандарта ѝ на живот е доста по-добър. Няма значение в LA кои са готините партита, важното е, че Косара бая дрешки ще трябва да продаде за да си купи билет до Америка.

# 1 550
Силвия в "Преди обед" - "Аз приех Мартин за моя мисия и му благодаря за ролята, която ми даде" Grinning

# 1 551
Вие вече всичко сте изписали, ама и аз да изкоментирам. За пръв път съм с толкова раздвоени чувства относно избора на Ергена. От една страна изобщо не харесвам Даниела, но от друга съм много доволна, че Мартин избра нея, а не Мартина. Радвам се, че трите грации си тръгнаха, АМ вече ми беше нетърпима, а Силвия с това клатене на главата ми приличаше на личния паж на граф Елвиса.
Мартина беше много хубава на сбирката преди Мартин да се появи, а Даниела си е направо грозновата. Любомира също изобщо не ми харесва като външен вид.
Вчера Косара достигна нови дълбини в простотията си, но тази, от която наистина се разочаровах, беше Синтия. Не разбрах тя как изведнъж се оказа в центъра на събитията и излезе с критики към новата любовна двойка.
Пак да подчертая, че Данчето ми е доста неприятна, но съм абсолютно против групирането на определен брой хора с цел булинг срещу един.

# 1 552
Силвия в "Преди обед" - аз приех Мартин за моя мисия Grinning
Това обожание, което показва Силвия към Мартин аз не мога да го разбера. Човекът и показа от самото начало, че няма интерес към нея като към жена, а само като приятел, от нейна страна може би е същото. Каква беше тая страшна драма, че си тръгва вместо да е облекчена и да чака с нетърпение да се види с децата си, а защо не и да потърси любовта някъде другаде? И чалга партито с абсолютно всички подрусващи се ергени и ергенки ми беше много странно - никой не каза, че музиката не му допада, а то беше такава мазна чалга, че направо да ти стане неудобно. На първо място "момичето за милиони" се кефеше максимално, да се отбележи. То класа, то принципи - страшна работа.

# 1 553
Още от Силвия - след като си тръгнали нейните хора (Диана и тн) била много благодарна на Анна-Мария, че я допуснала до себе си. Така да се унижаваш и да лазиш, никакво достойнство. Ужас.

# 1 554
Силвето е вече управителка на заведение, не сервитьорка, бере плодове от целуването на задника на Мартин.

# 1 555
Похвали се, че след излизането е сменила работата, но не каза каква е.

# 1 556
Беше ясно, че Силвия драпа за 'издигане' в кариерата. Много кофти пример за децата ѝ.

# 1 557
Росица не беше в категорията на Косара, но определено стандарта ѝ на живот е доста по-добър. Няма значение в LA кои са готините партита, важното е, че Косара бая дрешки ще трябва да продаде за да си купи билет до Америка.

Да, Росица нямаше тоя чалга вайб както каза една в тик ток да изглеждаш като чалгарка без една стотинка за операции... Росица не е виновна, че ергените ни си падат точно по чалгарки и булита и предпочитат тях, с изключение на Мартин, който избра Даниела.
А иначе това, че Росица е много по-красива от Косара и останалите булита е ясно и не подлежи на коментар. Ма дори и за стандарта на Америка Росица със сигурност ще привлече повече погледи отколкото Косара🤣🤣🤣🤣

# 1 558
Миси, ш' го обидиш с това "граф" той е Краля.Кралят Елвис..моят любим ,но беше само един и неповторим.

# 1 559
Силвия да каже дали ще я цанят за хостеса на морето или няма, че да спре с "мисиите".

Пак си казвам Даниела е негативен персонаж, но ако предлага по-интересен разговор и повече игра за Мартин, другите са откровено казано заспали - топката така или иначе е ниска. Някой, ако има очаквания, че мъж се печели (дори за с*кс) с постоянно намилане за другите и намусена физиономия, е сбъркал. Отделно хора като Даниела са създадени от обществото и определена група мъже, които искат такъв типаж до себе си, не е тя първата, която иска да я издържат, няма и да е последната. Единствено мое е задължението да науча дъщеря ми как да се държи и какво да иска от живота, не е на Николов, не е на Даниела, не е на Тупарев. (пардон, и на баща ѝ)
Подозирам, че оставиха Мартин в женската вила, за да вдигне курника за последно.

Общи условия

Активация на акаунт