🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 089
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Аз също не разчетох поведението на момичетата като злоба срещу Даниела, а просто като тъга, че приятелките им си тръгват. Знаем, че в тези риалитита дните не текат като в реалността, всичко е много по-интензивно, емоциите са стократно засилени и това заедно с неординарните неща, които се случват непрекъснато, ги сближават много и бързо. Излишно беше доволно ухиленият Мартин да ги ръчка какво им е и дали не са болни.
По принцип като е направил категоричен избор, по-редно би било да си хване избраницата под ръка и да отпрашат заедно към залеза. Само че Марто е от стара коза яре и измисли как фино да прецака и продукцията, и Даниела, изисквайки да я пробва там на място. Тя това посмъртно не го очакваше и се видя как направо й призля, като чу какво я чака. Не я виждам да има полезен ход как да го отиграе така, че хем вълкът да остане сит, хем агнето цяло. Със сигурност в книгата няма разглеждани подобни ситуации. Joy
Мисля си, че тук няма да се срещнат по средата и нещата между тях ще се разсъхнат в крайна сметка. Даниела отсега е изключително нагла и непремерена, с много неадекватни изисквания. Мартин вече не трябвало да ходи по дискотеки, край на купоните и събирането с приятели, пък в същото време се сърди, че той има претенции тя да не ходи по почивки с приятелки. Ама как така?! Ми така, Даниела, не може само едната страна да поставя изисквания. Работата й съвсем стана "за кучета и котки може, за прасета - не".

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:41 от Reinа

# 1 561
Силвия в "Преди обед" - "Аз приех Мартин за моя мисия и му благодаря за ролята, която ми даде" Grinning
Малий, тази лелка яко му целува за*ника.
Тя други качества има ли?

Още от Силвия - след като си тръгнали нейните хора (Диана и тн) била много благодарна на Анна-Мария, че я допуснала до себе си. Така да се унижаваш и да лазиш, никакво достойнство. Ужас.
Колко различно виждаме нещата! Силвия е една скромна жена, преживяла труден брак , бореща се с житейски несгоди, отглеждаща две деца. Какви са тези претенции към нея? Ами научила се е да цени вниманието към себе си и да бъде благодарна. Изглежда прилично. След формата е получила тласък за развитие. Станала е управител на заведение, има фотографско студио. Според моралната летва, която някои поставят, следва да стои вкъщи, да не се весели и да се себеотстоява като комунист на разпит. Защо? На кого следва да угоди? За разлика от някоя 20-годишна , тук говорим за зряла жена, обвързана със стотици връзки, потънала в причини и следствия. Хайде хвърляйте камъни по нея, но първо помислете колко пъти сте замълчавали, отстъпвали, изпитвали благодарност от простичкия факт, че можете да отдъхнете. Даниела се представи чудесно днес.За лазене и унижение и дума не може да става. За смирение - да.
И Цикатридината беше на почивка, но, въпреки лигнята й, си отстоя мнението, доста добре изигра Швейцария и беше положителен образ. Силвия не е, защото беше подлога на другите. Никакво достойнство, отговорите й изкопирани и по тъпашки изстреляни бързо и насечено, пълни  със завист и недомислици. Нямаше дори капка смелост да признае пред Даниела, че не я харесва. Всички казаха "да" или "не". Тя предпочитала да не отговаря. Това е поведение на мижитурка. Никъде не видях зряла жена, а само смотана тийнеджърка, която иска да е от готините какички.
И честно казано е с неадекватна себеоценка да се цани в това предаване за Мартин. Освен, ако единствената й цел не е била използвачеството - курорт и да се мазни на шефчето.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 12:26 от Linda*kiss

# 1 562
  • Обран бостан ;)
Новобранка Бранка не е готова за живота. Била балерина – ами, нулева пластичност. Трябва с години да ѝ се обяснява всеки жест на внимание, да ѝ се доказват и доказват, докато най-после тя загрее, че не може да скача безкрайно по главите на близките ѝ.

И аз това се питам. Имам доста богато въображение, но не мога да си я представя как танцува "Юрдек капладъ" от кълчи баджак "Юрдек гьол".Trollface

Скрит текст:
превод: Умиращия лебед от балета Лебедово езеро

# 1 563
По повод на твърденията, че Даниела не харесва развитието на събитията - аз не останах с такова впечатление. Изглеждаше много щастлива, че е "избраната", освен ако и мен ме е метнала. А в случай, че не иска да живее с Мартин в имението, можеше спокойно да откаже като включи един от многобройните си "принципи", така че мисля всичко е наред.

# 1 564
Нямам проблем с избора на Силвия да продължи живота си след развода. Не разбирам избора ѝ на реалити формат. Какво искаше да покаже?
Прие ролята на доносник само и само да я гледаме по-дълго. Каква е целта на занятието? Ще  рекламира свой бизнес, ще иска по-висока заплата от собственика на ресторанта, в който работи или ще покаже на бившия какво е изпуснал?
Според Люца С1 Логика!?!? няма!?!?

# 1 565
Още от Силвия - след като си тръгнали нейните хора (Диана и тн) била много благодарна на Анна-Мария, че я допуснала до себе си. Така да се унижаваш и да лазиш, никакво достойнство. Ужас.
Колко различно виждаме нещата! Силвия е една скромна жена, преживяла труден брак , бореща се с житейски несгоди, отглеждаща две деца. Какви са тези претенции към нея? Ами научила се е да цени вниманието към себе си и да бъде благодарна. Изглежда прилично. След формата е получила тласък за развитие. Станала е управител на заведение, има фотографско студио. Според моралната летва, която някои поставят, следва да стои вкъщи, да не се весели и да се себеотстоява като комунист на разпит. Защо? На кого следва да угоди? За разлика от някоя 20-годишна , тук говорим за зряла жена, обвързана със стотици връзки, потънала в причини и следствия. Хайде хвърляйте камъни по нея, но първо помислете колко пъти сте замълчавали, отстъпвали, изпитвали благодарност от простичкия факт, че можете да отдъхнете. Даниела се представи чудесно днес.За лазене и унижение и дума не може да става. За смирение - да.

Започнах да чета, реших, че е ирония, но май не е. Особено скромна и смирена ми се видя Великомъченица Силвия, като се кълчеше на чалгата като невидяла, така е.

# 1 566
Миранда,мила надявам се предпоследното изречение да е грешка на езика и да имаш предвид Силвия. Grinning
sette,ма голяма излагация,че някой пийнал и си поиграл.При положение,че всички около него правят същото.И 37 не са като 57г,тогава щеше да е малко странно кълченето.

# 1 567
  • София
Даниела - разграничена от "чалгарките"?! Joy Тази еманация на чалга културата??

Силвия да ходи да се скрие. Няма лошо нови приятели, ама тя се държа като личен асистент на Мартин, и то с голямо натягане.

# 1 568
Излагация беше цялото й поведение вътре и абсолютно не съм съгласна да й се приписва образът на изстрадалата самотна майка след развод, която има нужда от глътка въздух, защото има достатъчно такива жени, но те не влизат в "Ергена" да ядат и пият на аванта, да се натягат на някой, за да им намери работа и да се мазнят на някой друг, да му търчат като совалка да му изпълняват задачките. Айде, моля ви се.

# 1 569
Да, има толкова разведени жени, които мислят и поемат отговорност. Нещо, което Силвия показа, че не може.
Тези жени също се забавляват. Никой не им е отрекал това право. Но аз забавлението не го разбирам като да те отхвърли някой мъж, пък ти като същински Ванюшка глупака да си плюеш на достойнството и възторжено да му се натягаш с клюки. На него, на неговата Резерва 1, Резерва 2 и всеки, който ти подсвирне с поредната интрига.

Излагация беше цялото й поведение вътре и абсолютно не съм съгласна да й се приписва образът на изстрадалата самотна майка след развод, която има нужда от глътка въздух, защото има достатъчно такива жени, които не влизат в "Ергена" да ядат и пият на аванта, да се натягат на някой, за да им намери работа и да се мазнят на някой друг, да му търчат като совалка да му изпълняват задачките. Айде, моля ви се.

# 1 570
  • Street of Dreams
Миранда,мила надявам се предпоследното изречение да е грешка на езика и да имаш предвид Силвия. Grinning
sette,ма голяма излагация,че някой пийнал и си поиграл.При положение,че всички около него правят същото.И 37 не са като 57г,тогава щеше да е малко странно кълченето.
И на 57 не виждам проблем.
Като цяло имат право критиките към Силвия, но аз я съжалявам. Явно до сега за нищо не е била "валидирана" и призната в живота си, че едно приятелско отношение на Мартин към нея я изпълни с благодарност и преданост на куче; една възможност да бъде част от някаква агитка я накара да им кима и да търчи да им върши черната работа, барем я признаят за нещо. Струва ми се, че Шри Ланка беше събитието на живота й.

# 1 571
Да, когато Мартин я попита тя ли е казала на Даниела за целувката с Мартина тя направо изпадна в ужас, че може да бъде изгонена, цялата трепереше и се разплака.....Има вид на тормозена жена, но това не я оправдава за сервилността и към Мартин и особено не оправдава безмисленото и присъствие в шоуто от ден първи.

# 1 572
Радвам се на всички, които виждате любов, защото аз виждам само бизнес.  Даниела е там, за да си рекламира книгата и разбиранията си, Мартин срещу заплащане прави рейтинг на предаването. До тук излиза, че стратегията работи. Сега като се взеха , тя ще се дърпа и секс няма да има. Той ще развали годежа и всеки се прибира сам в София, но с реклама. Даже си мисля, че те се познават от преди предаването и плана започва още преди кастинга. Двамата идват от известни чалга ресторанти в София, където управителите и бръмчалките се познават. Нито Мартин е ерген като ергените, нито Даниела е мома.
Ако тези двамата са ВИП, другите са пълнеж. Харесвах и АМ и Мартина, но предаването не показа нищо интересно с тях. Разбирам момичетата, които останаха и тяхната реакция, която според мен не е злоба, а женска солидарност  и мъка от загубата на другарчета.
Чуда се, как ще се навият нови ергени за новия сезон.

# 1 573
Да, когато Мартин я попита тя ли е казала на Даниела за целувката с Мартина тя направо изпадна в ужас, че може да бъде изгонена, цялата трепереше и се разплака.....Има вид на тормозена жена, но това не я оправдава за сервилността и към Мартин и особено не оправдава безмисленото и присъствие в шоуто от ден първи.
Или на глупава с глупави избори и нула интелектуален напън. Че по-лесно е да се реве и да се папагалства. А най-лесно е да те повишат като се подмазваш яко, ама яко, яко.

# 1 574
Синтия може и преди да се е изказвала. Но не е показвоно. Просто снощи са я пуснали в ефир и нея..горката...за 5 мин. Но и те бяха достатъчни де...

Общи условия

Активация на акаунт