🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 994
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 575
А Ondine,за нормално танцуване съм и аз ок,но когато говорим за кълчене(такива баби дето ги качват по СМ за майтап),ами малко...Иначе човек може да си танцува и до 100г,говорим за разпищолването. Joy

# 1 576
Защо в темата някак витае мнението, че ако Даниела прави секс, нещо е супер прецакана? Може и тя да е загоряла, завалийката.

# 1 577
Това, което се случи, бе правилно. Много добро решение на Мартин.

От една страна - беше правилно да спре да дава надежди на Мартина, може би и на АМ, както и да приключи почивката на Силвия. Чудесно е че му беше позволена тази опция от продуцентите. Защото във втрои сезон Генчо е бил принуден да се занимава с Елена, след като отдавна е избрал, вследствие направо я намрази, а на нея й беше разбито сърцето, защото се надяваше до последно и вярваше, че има шанс. Коете беше мъчително за гледане. Така че - коректна постъпка от страна на Марто и все пак някакъв морал от страна на Н.Н.  

От друга страна - новоизлюпената двойка ще има възможност да се тества за съвместимост и ние ще стваме свидетели на това. В случай, че Даниела използва Мартин, той поне няма да е валат в случай, че има валидация. Изобщо - интересно ми е много как ще се развият отношенията им.
Даже трябваше във всичките сезони да я има тази опция, както и резервни ергени. Одобрявам.
И се надявам Мартин да разджурка кокошкарника Sunglasses

Косара веднага започна да смята евентуалните привилегии от близостта си с него, Васил и той бързо прозря потенциала на това Марто да е вътрешен човек при жените. Ето още едно Сходство - и двамата се оказаха големи интересчии Joy

Разбираемо е на диван-триото да му е кофти, но се държаха меко казано нелепо и много егоистично. Както и веднага започнаха да правят схеми и преразпределения кой с кой е.

Иначе бе трогателно как се разделиха, хубаво стана и че Ферай и АМ се прегърнаха сърдечно.
Мартина също ме разчувства, браво на момичето, че си събра душата и държа достойно. Браво и на Марто, че не я накара да се чувства по-зле отколкото трябва и й каза много хубави думи.

Ох, а Наум ми е баш като някакъв системен бот Joy Барабар с бармана и психоложката.

# 1 578
  • София
Че какво толкова каза Синтия снощи, за токсичните връзки вероятно има предвид Емануела и е права (предполагам). За кучето на двойката беше забавно, аз не го приех като обида - тя Ферай реагира наистина като кученце при появата на младоженците, радва се и подскача. Grinning А Мартин като ѝ рече "Кажи някоя глупост!" що не го хулим? Grinning

# 1 579
  • София
Още от Силвия - след като си тръгнали нейните хора (Диана и тн) била много благодарна на Анна-Мария, че я допуснала до себе си. Така да се унижаваш и да лазиш, никакво достойнство. Ужас.
Как няма да е благодарна? Ако я бяха нарочили и дуднеха срещу нея дали щеше да издържи? 😉

# 1 580
  • Обран бостан ;)
Какви са тия оди за Росица пък и не подлежали на коментар, моля ви се?! Ушата дългоноса пръчка, дето не може да се впише никъде, щото нищо не става от нея и LA - мечтата на идиотите... Ти да видиш качества и екстри! Земете се осъзнайте малко, предизвиквате човек да ви отговори както ви подобава, че се самозабравяте!

Поддържам мнението си за Роси, че е красива жена, а че не е за там, не е.
То, как да се впише ?
Може би е грешка, че напоследък се присламчи към Ферай и Диди, ама като никой друг не и обръща внимание ... сама не се стои.
Айде ден, два, ама 20 - човек се адаптира долколкото може. 

Апропо - коя от вас би се вписала там ? Ама честно. Wink

# 1 581
Мен пък не ме дразни Силвия с това, че е останала, макар че няма шанс. Сега ѝ паднало да постои на слънце и да се покаже, голяма работа. Другите понеже само за любоФ стоят. Не ме дразни също, че танцува разпасана - оженила се е млада, неизживяно е. Дразни ме обаче, че много злобее и клюкари, тича да прави интрижки по нареждане на АМ и като цяло има поведение на лакей.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:09 от Lilly_85

# 1 582
Силвия не мога да е харесам. Съжалявам, но нейното поведение ми е едно от най-неприемливите. За какво отдъхване става въпрос? Всеки трябва да си знае мястото - нейното не е там. Иначе нямам против да пътува, да си почива и да си играе кючеци, щом й харесва. Просто цялостното й поведение беше там на махленска клюкарка и дори като такава пак се справи посредствено.

Даниела и Мартин бяха някакви супер напрегнати снощи - предполагам защото тези неща са мислени преди това, а сега просто трябваше да го изиграят. Не смятам, че тяхното поведение е изцяло режисирано, че те тогава се справят по-добре от всички бг артисти наведнъж! От една страна ги побутват, от друга те сами се филмират, но си имат своите истински чувства. Това ми харесва - няма значение, че и двамата не са точно типаж хора, които биха ми били приятели - харесва ми как отстояват връзката си и не позволяват шоу-то да разваля нормалните стъпки и взаимоотношения между мъж и жена. Имам друга теория - забелязах как в един момент езика на тялото на Мартин и Даниела стана различен, започнаха да се докосват непринудено, стоят един до друг без да им прави особено впечатление - възможно е да са правили секс вече. Или доста са задълбочили интимностите извън кадър дори да не са били точно "проникване" както беше актуално да се коментира в миналия сезон. Направи ми впечатление снощи как Даниела каза, че са имали нещо забранено, а той как като се прибирал непрекъснато как мислел да мине през гората и да отиде до Дани - струва ми се, че вече се случвало и двамата си задълбочиха отношенията извън това, което видяхме пред камерите. Даниела до колко е влюбена не знам - да кажем, че е поласкана от неговото внимание, готино й е и готова да даде шанс на връзката. Той е една идея по-влюбен, но в повечето случаи и в живота става така - мъжът по-бързо хлътва някак, на жената й трябва малко повече време/повече ги обмисля нещата/. Марто си я хареса, защото тя си е точно типажът, който харесва и единствена му отговаря подобаващо на "селският" хумор. Има си закачка, има стаст, има тръпка - нормално е да иска да са само двамата, а да не се занимава със статистки като Силвето . Не го мисля за толкова глупав и реално той продължава да играе играта, защото не каза, че е направил окончателен избор, а каза: продължавам ексклузивно само с Дани. Т.е. другите отпадат, но тя все още ще бъде тествана и сега изцяло двамата ще си се опознават един друг - без да се налага да участва в тъпи плажни състезания. Дали нещо ще се получи времето ще покаже - важното е, че Мартин ще си сваля гаджето точно както трябва и ще се изкара наистина чудесна почивка - не го мислете. Даниела също - защо да не пробва.

За реакцията на другите - всичко разбирам, тъпо е, липсват им, но пък и Марто и Даниела не са виновни за това - никой не е по желание там. Ако зависеше от тях нямаше да прекарат времето на дивана, а щяха да са някъде другаде сами, но така е решила продукцията - така правят. Но ми направи впечатление и пушенето в ефир - нали уж не излъчваха такива неща?

Иначе и трите девойки се държаха достойно, но то беше ясно какво предстои и едва ли им е първата раздяла на момичета - така, че знаят какво да кажат, така че да изглежда отстрани както трябва. Смятам, че и чувства кой знае какви дълбоки няма. Ако някой е засегнат - повече егото му е засегнато и за да го скриеш - точно това трябва да направиш - да се държиш достойно в ситуацията.

Косара от моя любимка в началото се превръща в един от най-неприятните  ми образи.
Любомира ако си тръгне - ще я призная и ще започна да я харесвам, но едва ли.
Иначе трите Любомира, Бранимира и Клаудия се разбират по-добре по-между си от колкото всяка една с Виктор - ако полигамията съществуваше на наша територия - направо ги виждам като идеалната комбинация от 4ма.

# 1 583
Защо в темата някак витае мнението, че ако Даниела прави секс, нещо е супер прецакана? Може и тя да е загоряла, завалийката.
Защото не го целува с желание, пък за секс съвсем.

# 1 584
Пак на запис изгледах от вчера, много тъпо включване на Мартин спрямо Любомира - "Как си Любе, какво става, нещо май не ти е добре? Болнава ми изглеждаш?".
Защо рови и ръчка? Не стига, че на нея й е болно заради Виктор, ами сега си тръгнаха и приятелките й, той защо бърка в раната? За да направи кефа на Даниела. Айде, разчистихме терена на Данчето и сега тя е пълновластна господарка, която с ехидна усмивчица наблюдава остатъците от претендетките.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 13:37 от Tess d`Urberville

# 1 585
Защото не ѝ е толкова тъпо за приятелките ѝ, колкото че не успяха да се наложат и да изгонят Даниела.

# 1 586
Пак на запис изгледах от вчера, много тъпо включяане на Мартин спрямо Любомира - "Как си Любе, какво става, нещо май не ти е добре? Болнава ми изглеждаш?".
Защо рови и ръчка? Не стига, че на нея й е болно заради Виктор, ами сега си тръгнаха и приятелките й, той защо бърка в раната? За да направи кефа на Даниела. Айде, разчистихме терена на Данчето и сега тя епълновластна господарка, която с ехидна усмивчица наблюдава остатъците от претендетките.

Мартин откъде да знае Любка какво е говорила с Бранка...да не го бъркаш с Козара - защото Козара им светеше на разговора, не Марто...бъркаш се, бъркаш се...
Това, което ти виждаш на екран, нали се сеща че Мартин не го е виждал?
Нито е бил свидетел на разговора с Бранимира, нито е изповедник на Любка че да й знае  чувствата и емоциите....

А Любомира като й зададат въпрос, вместо да върти театрално комбали, не може ли да отговори човешки - мъчно ми е за бай...еди кой си. Ами тя - нищо бе, Марто, ок съм си....бляяяк.
Детската градинта.

# 1 587
  • София
За мен случващото се с Даниела и Мартин е игра от началото до края. Предполагам, че ще се разделят накрая 😜
Като обобщим - Мартин, играчът, чисти имидж - показа се нежен, уязвим и много хора му повярваха. Даниела обаче обра всички негативи - дори смислените й послания не стигат до зрителите - те се фокусират само върху меркантилността. Надявам се самодостатъчността й и малкото приятели, които допуска до себе си, да са й достатъчни.
Моите предположения за живота в кокошарника са, че предимно от Мартин и донякъде Даниела се очаква да създадат ситуации и напрежение - да се разбъркат картите и да се получат някакви обрати с другите ергени и момите 😉

# 1 588
Мартин знаеше за целувката с Бранимира, за Клаудия не са давали.

# 1 589
  • София
Скрит текст:
Какви са тия оди за Росица пък и не подлежали на коментар, моля ви се?! Ушата дългоноса пръчка, дето не може да се впише никъде, щото нищо не става от нея и LA - мечтата на идиотите... Ти да видиш качества и екстри! Земете се осъзнайте малко, предизвиквате човек да ви отговори както ви подобава, че се самозабравяте!

Поддържам мнението си за Роси, че е красива жена, а че не е за там, не е.
То, как да се впише ?
Може би е грешка, че напоследък се присламчи към Ферай и Диди, ама като никой друг не и обръща внимание ... сама не се стои.
Айде ден, два, ама 20 - човек се адаптира долколкото може. 

Апропо - коя от вас би се вписала там ? Ама честно. Wink
А защо е нужно да стои? Отдавна трябваше да си тръгне точно тя. Не се вписваш = напускаш с достойнство. Анета показа как се прави - отказваш роза и величествено се оттегляш.

Скрит текст:
Силвия не мога да е харесам. Съжалявам, но нейното поведение ми е едно от най-неприемливите. За какво отдъхване става въпрос? Всеки трябва да си знае мястото - нейното не е там. Иначе нямам против да пътува, да си почива и да си играе кючеци, щом й харесва. Просто цялостното й поведение беше там на махленска клюкарка и дори като такава пак се справи посредствено.

Даниела и Мартин бяха някакви супер напрегнати снощи - предполагам защото тези неща са мислени преди това, а сега просто трябваше да го изиграят. Не смятам, че тяхното поведение е изцяло режисирано, че те тогава се справят по-добре от всички бг артисти наведнъж! От една страна ги побутват, от друга те сами се филмират, но си имат своите истински чувства. Това ми харесва - няма значение, че и двамата не са точно типаж хора, които биха ми били приятели - харесва ми как отстояват връзката си и не позволяват шоу-то да разваля нормалните стъпки и взаимоотношения между мъж и жена. Имам друга теория - забелязах как в един момент езика на тялото на Мартин и Даниела стана различен, започнаха да се докосват непринудено, стоят един до друг без да им прави особено впечатление - възможно е да са правили секс вече. Или доста са задълбочили интимностите извън кадър дори да не са били точно "проникване" както беше актуално да се коментира в миналия сезон. Направи ми впечатление снощи как Даниела каза, че са имали нещо забранено, а той как като се прибирал непрекъснато как мислел да мине през гората и да отиде до Дани - струва ми се, че вече се случвало и двамата си задълбочиха отношенията извън това, което видяхме пред камерите. Даниела до колко е влюбена не знам - да кажем, че е поласкана от неговото внимание, готино й е и готова да даде шанс на връзката. Той е една идея по-влюбен, но в повечето случаи и в живота става така - мъжът по-бързо хлътва някак, на жената й трябва малко повече време/повече ги обмисля нещата/. Марто си я хареса, защото тя си е точно типажът, който харесва и единствена му отговаря подобаващо на "селският" хумор. Има си закачка, има стаст, има тръпка - нормално е да иска да са само двамата, а да не се занимава със статистки като Силвето . Не го мисля за толкова глупав и реално той продължава да играе играта, защото не каза, че е направил окончателен избор, а каза: продължавам ексклузивно само с Дани. Т.е. другите отпадат, но тя все още ще бъде тествана и сега изцяло двамата ще си се опознават един друг - без да се налага да участва в тъпи плажни състезания. Дали нещо ще се получи времето ще покаже - важното е, че Мартин ще си сваля гаджето точно както трябва и ще се изкара наистина чудесна почивка - не го мислете. Даниела също - защо да не пробва.

За реакцията на другите - всичко разбирам, тъпо е, липсват им, но пък и Марто и Даниела не са виновни за това - никой не е по желание там. Ако зависеше от тях нямаше да прекарат времето на дивана, а щяха да са някъде другаде сами, но така е решила продукцията - така правят. Но ми направи впечатление и пушенето в ефир - нали уж не излъчваха такива неща?

Скрит текст:
Иначе и трите девойки се държаха достойно, но то беше ясно какво предстои и едва ли им е първата раздяла на момичета - така, че знаят какво да кажат, така че да изглежда отстрани както трябва. Смятам, че и чувства кой знае какви дълбоки няма. Ако някой е засегнат - повече егото му е засегнато и за да го скриеш - точно това трябва да направиш - да се държиш достойно в ситуацията.

Косара от моя любимка в началото се превръща в един от най-неприятните  ми образи.
Любомира ако си тръгне - ще я призная и ще започна да я харесвам, но едва ли.
Иначе трите Любомира, Бранимира и Клаудия се разбират по-добре по-между си от колкото всяка една с Виктор - ако полигамията съществуваше на наша територия - направо ги виждам като идеалната комбинация от 4ма.
Как така никой не е по желание? Всички са влезли доброволно. Който смята, че условията са тегави - излиза.
Не го разбирам това като логика - какво да направели, продукцията им диктува, не се стояло месеци така на дивана и т.н. Напускането Е възможно във всеки един момент, струва ми се. Обвързани са само с някакви клаузи за конфиденциалност. За момите говоря.
Евентуално ергените могат да имат ограничения, но дори и за тях ми се струва, че след някакъв етап е възможно да напуснат, особено този сезон както са трима.

Общи условия

Активация на акаунт