🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 004
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 695
Според Маги Томова къщата опустяла. Тръгнали си сърцето, душата и ума на къщата.
Цитира Ана Мария, това са нейни думи.

# 1 696
Едно е да се адаптираш в Европа, друго е в Америка. Тя само с баща си ли да общува?
Ние дето сме си в БГ-то имаме други дертове.
Мисълта ми за Росица е, че не е толкова лесно  да се впишеш в американската среда. Все пак все още е жива в онази токсична среда.
Като я гледам се вписала само в лицемерието. Не изглежда да общува с много хора.
Да и на мен така ми изглежда, все сама ходи до Коачела, до Мексико, Туркс и Кайкос, Миконос, Капри...е така ти е Роси....ами да си била малко повече були през живота си, може и да си имаше приятелки, щяхте да си ходите заедно в Джанъм на купони
Ако си неудовлетворена, мрънкаща  и не вписваща се в никоя група все тая къде си. Те, другите не са виждали свят само Росица.

Ми едва ли са ходили до Коачела, камо ли и помисляли за LA🤣🤣🤣

# 1 697
Е, голям праз, че не са били в Ел Ей! То щото този град е люлка на културата и цивилизацията!

# 1 698
Ако Мартин почне да плете интриги на тази възраст , много лошо говори това за него.
Още повече срещу млади момичета. Нещо има счупено в него.

# 1 699
Е, голям праз, че не са били в Ел Ей! То щото този град е люлка на културата и цивилизацията!
Ами да, предвид колко се пръснаха да и завиждат. Ана-Марая чак я нарече "шашава" и после отиде да и се умилква, ама Роси я разбра каква е 🤣🤣🤣🤣

# 1 700
Не е голям праз, просто те и това не са преживели.

# 1 701
Ем, че тогава похвалете и Любка де, момичето е ходило на NBA в Чикаго Grinning И тя е стигнала до Америка!!

# 1 702
Ако Мартин почне да плете интриги на тази възраст , много лошо говори това за него.
Още повече срещу млади момичета. Нещо има счупено в него.
А, добър ден! Обаче тук е квалифициран като умен, играч, забавен. Смятай хората какво виждат в него... и после се имат за много проницателни и вещи в познаването на характери.

# 1 703
Аз не разбирам, Росица е стъпало нагоре, защото живее в чужбина, така ли?
Тя заминава там с баща си, той е този, който се е борил за оцеляване и място под слънцето, ако това е идеята, която стои зад хвалбите?

# 1 704
Аз не разбирам, Росица е стъпало нагоре, защото живее в чужбина, така ли?
Ти в КОАЧЕЛА!!! била ли си? За ЛА мечтала ли си? Ако не, отиваш в отбор Джанъм, други опции Н Я М А! Ама ха!

# 1 705
Тази драма с Росица не я ли изговорихме в предишните дни. Дежа вю ми е. Явно някой роднина се е активирал😆

# 1 706
Ами да, предвид колко се пръснаха да и завиждат. Ана-Марая чак я нарече "шашава" и после отиде да и се умилква, ама Роси я разбра каква е 🤣🤣🤣🤣

Чак пък завист за това, че някой някъде бил ... Айде, стига! Има някакви "бодли" Роси и явно само присъствалите в къщата на момите са ги усетили.
А и ергените не я "повтарят", та явно си е със сериозни забележки.
Не, че останалите са китки-маргаритки, ама такава сериозна защита Росица не заслужава.
Еле пък за това, че била в Щатите...
И ние ядем бонбонки "Тик-Так" ...

# 1 707
  • София

Кои "те"? За Даниела се разбра, че обича да пътува и най-вероятно е попътувала. АМ каза, че е живяла в чужбина - Франция ли беше, че не помня вече. После май и в Русия каза, че е живяла известно време. Александра също живее в САЩ - значи и тя е осъществила американската мечта, каквато и да е тя. Защото аз лично друго разбирам под "американска мечта". Мисля, че и други момичета са споделяли, че са пътували насам - натам или пък са живяли в чужбина за някакъв период от време. Та не мисля, че всички моми са толкова задръстени и не излизали от България, само Росица е ВИП, защото живее в ЛА с баща си.

# 1 708
Не мога да се начудя защо се спряга тук като някаква вървежна или важна позицията на хостеса. Та това е една от най-ниско заплатените позиции в заведения, ресторанти - без бакшиши. И обикновено хостесите дори в най-лъскавите места имат втора работа, защото работят само няколко часа вечер като такива, а заплащането е недостатъчно добро.
Голяма преквалификация за Силвия, няма що - от сервитьорка до хостеса. Ми то първото изкарва повече пари.

# 1 709

Кои "те"? За Даниела се разбра, че обича да пътува и най-вероятно е попътувала. АМ каза, че е живяла в чужбина - Франция ли беше, че не помня вече. После май и в Русия каза, че е живяла известно време. Александра също живее в САЩ - значи и тя е осъществила американската мечта, каквато и да е тя. Защото аз лично друго разбирам под "американска мечта". Мисля, че и други момичета са споделяли, че са пътували насам - натам или пък са живяли в чужбина за някакъв период от време. Та не мисля, че всички моми са толкова задръстени и не излизали от България, само Росица е ВИП, защото живее в ЛА с баща си.
Ами добре, да добавим Ана Мария, Александра и някои, които са ходили на екскурзия в Ню Йорк.
Моля коментарите да се четат с разбиране!

Общи условия

Активация на акаунт