🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 004
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 740
В последния Надкаст, Неделчо обяснява, че Даниела може и да не им гостува, защото му била много обидена и говорила против него, но не уточни нищо и не стана ясно къде го е плюла и от какво се е жалвала принцесата. Някой да знае нещо ?

Еее,верно ли!? Неделчо точеше зъби за интервюто... Нямат ли задължения по договор като официален подкаст на "Ергенът"?

Важното е,че Ферхундето се подреди с колибка/кошарка при младоженците. В каква луда радост изпадна вчера,а въображението й чертаеше безоблачно бъдеще с кака си Данка! Ще си ходят на мол и почивки ,а Марто ще киха....Еее,пък ако и Васята я валидира с някоя вилица - кеф! Няма какво да се обърка! Най- много от толкова кихане Марто да настине.
 И сега къде ще спи Роси?

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 18:48 от Lili Roze 748420

# 1 741
Олее гледахте ли надкаст, споменаха, че ще влизат още момичета! Гости и дори Неделчо спекулираше дали няма да са тези, които вчера си излязоха.

# 1 742
“Нормални и възпитани момичета” по принцип не се явяват на кастинги за подобни шоА. Не мога да си обясня, какво прави там Росица, честно.

# 1 743
“Нормални и възпитани момичета” по принцип не се явяват на кастинги за подобни шоА. Не мога да си обясня, какво прави там Росица, честно.
Най вероятно не е разбрала за какво е шоуто, седи там като паднала от Марс.

# 1 744
  • София
Аз съм съгласна с мнението на Неделчо, че така дълга връзка не става и у Мартин ще се натрупа реваншизъм, защото само той отстъпва. Неговата прогноза беше, че за да са заедно, тя ще даде заден и ще започне да прави отстъпки от това, което сега говори. Нищо чак толкова обидно не е казал.

# 1 745
В ЕлЕй явно не гледат риалитита. Наистина и като от друга планета там. Само клю- клю слухтенето не ѝ е чуждо.

Аз също мисля, че Даниела играе “пердето”. Личи си, че побутне ли я човек извън комфорта на заучените фрази, започва за буксува и да дава на късо. Баща- бохем 🤣🤣🤣;  искам да видя физиономията на бачИ МартУ като види снимката на Айгюл с бохема. 🤣🤣🤣

# 1 746
Е, тя и за целувката казваше след сватбата.. не мисля, че някой се връзва на 'принципите' ѝ, дори Мартин.

# 1 747
Олее гледахте ли надкаст, споменаха, че ще влизат още момичета! Гости и дори Неделчо спекулираше дали няма да са тези, които вчера си излязоха.
Това би могло да обясни защо триото се прибира в София чак на 21.02, като са изгонени няколко дни по-рано.

# 1 748
Сега като се замисля, Даниела се радваше повече след посещението им у мола, отколкото като Мартин й каза, че избира нея.

# 1 749
Разбира се, че ще се радва повече на мола. Мартин я изненада с този ход, почувства се приклещена и всичко в поведението ѝ беше имитация на радост. Всъщност е притеснена за имиджа си, как ще излезе от ситуацията, особено като разбра, че ще спят в кокошкарника. Сигурно докато Мартин се напива с текила, тя ще крои стратегии за манипулации и съхранение на имидж.

# 1 750
"Добре, де, да си стои под тамошното слънце".

Това си е ваше мнение, има много хора,които  харесват  Роси и не им досажда( както се изразихте в друго мнение)и се радват че в това предаване има и такива по нормални и възпитани момичета,друг е въпроса ,че не е за там,но пък ще и послужи за урок,опит...за Роси🌹🌹🌹
Да, мое мнение си е. Аз нямам против мнението на тези хора, които харесват Росица и не коментирам тях, коментирам Росица. А въпросните коментират моето мнение и имат претенции към него. Схващате ли разликата?

# 1 751
Още момичета ще влизат??
Ама то верно като някой бордей стана това…

# 1 752
А защо просто не отказа? Да каже искам да сме заедно насаме, не с 10 кокошки и камери, това са интимни неща. Все пак се е записала за Ергенът, където най-интимното е целувката, а не спане в обща спалня.

# 1 753
Даниела имитира да е перде, според мен. При въпроса на Мартин за родителите ѝ, се изнерви и бързаше да смени темата. Въобще някой почне ли я с директни въпроси за личния ѝ живот, или произхода, за колите и парите.. е дотам с желязната маска.
И аз бих зациклила, ако в ефир ме попитат за родителите ми, защото бих предпочела да им уважа личното пространство. И ми е доста кофти като някой се “открие” прекалено много - например Люба, която многократно намила за развода на техните. Представям си колко им е гадно да гледат това, а сигурно са направили всичко възможно, за да е щастлива.

# 1 754
  • Пловдив
Пиша по някои мнения от прочетеното, но то е бая страници от обяд 🤣
Росица се адаптирала в чужбина 🤦🏽‍♀️ хиляди хора се оправят САМИ в чужбина, а децата са им тук примерно. А тя не се е оправяла сама, защото е със семейството си.
Аз харесвам Ана Мария и Синтия. Нищо лошо не виждам в коментара ѝ - Силвия била лакей, а Ферай какво е? Само дето не изплезе език с лиги като види Даниела и Мартин. Яд ме е, че Синтия нямаше много ефирно време до момента.
Даниела колкото и да ми е фалшива, няма да спра да повтарям, че шапка ѝ свалям за умението да се контролира, да говори монотонно и да не обижда директно, а по-тънката лайсна.
Като се има предвид, че основно са отишли на курорт разбирам защо им е криво за напусналите момичета - те са си били по цял ден заедно, разговаряли са, забавлявали са се...приятелствата често са по-трайни от връзките.

Общи условия

Активация на акаунт