🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 012
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 725
В последния Надкаст, Неделчо обяснява, че Даниела може и да не им гостува, защото му била много обидена и говорила против него, но не уточни нищо и не стана ясно къде го е плюла и от какво се е жалвала принцесата. Някой да знае нещо ?
Неделчо разпределя хората в категории и по образи. Извън това не може да мисли. Нищо че е прочел един вагон книги, може да е добър стратег... Със сигурност я е определил като някакъв негативен образ. Колкото помня наричаше я меркантилна, материална, разбирала се с редпилърите, как така ще стои в къщи и нищо няма да прави и само ще пазарува и по почивки, кога ще напише книга Баба за милиони ( демек да остане с мъжа, богатия милионер до старостта, като добра съпруга и да стане баба за милиони..)... Конкретно не знам с кое се е обидила

# 1 726
Неделчо ще остане невалидиран от кака си Данка.
Не мисля, че ще е голяма загуба. 😀

# 1 727
Ееее тъкмо щях да цитирам един коментар и ми даде грешка. Защо се трият толкова коментари? В този специално, който визирам нямаше нищо, което предполага триене.

Както и да е. Коментара беше относно Силвия и защо всички сме я нападали и сме имали очаквания към нея, тя била обикновена женица, преживяла тежък брак, била само сервитьорка (WTF) и т.н. Ами не мога да се съглася, че хейта срещу нея е незаслужен. Не за друго, а защото хейта е насочен към поведението й на прислужница, не само на Мартин, но и няколко жени. Това, че е сервитьорка не оправдава поведението й и не го определя. Иначе всички сервитьори по света щяха да ближат подметки наред, по тази логика. До характер си е, до манталитет. И не е единствена, която е имала трудна връзка/брак. Не ми пречеше, че е на почивка там, но ме дразни прислужническото ѝ поведение. И чак пък да ходи да благодари на някой си, че ѝ дал някаква роля….Ролята на живота ѝ още малко.

# 1 728
Естествено, че Данка няма да отиде при Неделчо.
Ще вземе да ѝ зададе някой неудобен въпрос, да не е луда.

# 1 729
В ТикТок пуска клипчета, как Неделчо е слаб мъж, който иска жена, която да стои до печката и да му ражда деца, в общи линии. Grinning
Не баш. Тя се жегна, че той казал, че жена като нея (която иска богат мъж) не може да бъде обичана истински и щели да я сменят като погрознее. Даниела каза, че парите не са всичко, трябвало мъжът да има пари, но и любов, но Неделчо нямало как да знае, защото нямал нито едното, нито другото. 😂 Нещо такова беше.

# 1 730
Да, да, все неща от тоя род. Аз съм съгласна с това, което Неделчо каза за Даниела. Тя се цели в някакъв страшно минимален процент мъже, хем милионери, хем да са с нагласата да издържат изцяло жена си, хем обаче и да не са редпилъри и да не очакват каквото и да е от въпросната жена.

# 1 731
Даниела извърта думите на Неделчо, той не каза че жената трябва да стои до печката, ами ако мъжа дава пари, тогава и тя да дава нещо, ако вече не иска да работи. Поне да сготви, изпере дрехите, изглади...
Видя че Неделчо не се съобразява много много и ще я пита някакви неща и хайде сега ще си търси причина да не отиде

# 1 732
Най-вероятно ще отиде, но само с Туджаров.

А нИделчо и той не е цвете за мирисане иначе, на мен ми е много странен. Но пък анимациите са му топ.

# 1 733
Атаката е най-добрата защита, но не и в нейният случай. Всички разбраха, че се ужасява от въпроси, които могат да ѝ сринат фалшивия имидж, няма какво да се пъне да създава интрига с Неделчо зорлем.
Докато стигне до покана от Неделчо обаче, ще трябва да се обяснява на Мартин откъде точно има 'високия' си стандарт, който рекламира така шумно, как си плаща екскурзиите със сестра си, семейството ѝ какво е,  и т.н.
Не очаквам да е искрена, мисля, че ще се озлоби дори към него, ако ѝ задава неудобни въпроси.

# 1 734
Не че нещо, но Даниела е такова перде, че Неделчо няма как да я притесни.

# 1 735
Интересното при Мартин и Даниела ще е след финала. Какви обяснения ще дават защо не се е получило и кой ще играе жертвата. Вероятно Мартин ще е прелъстен и изведнъж прогледнал или изоставен. А може пък и да го играят щастливо влюбени, знае ли се. Поне ще са по-успешни от Евгени и Валерия.

# 1 736
Даниела имитира да е перде, според мен. При въпроса на Мартин за родителите ѝ, се изнерви и бързаше да смени темата. Въобще някой почне ли я с директни въпроси за личния ѝ живот, или произхода, за колите и парите.. е дотам с желязната маска.

# 1 737
Миранда,мила надявам се предпоследното изречение да е грешка на езика и да имаш предвид Силвия. Grinning
sette,ма голяма излагация,че някой пийнал и си поиграл.При положение,че всички около него правят същото.И 37 не са като 57г,тогава щеше да е малко странно кълченето.
Разбира се, че е грешка. Така става, като пиша в работно време. Поправям се веднага. Благодаря!... Обаче са ми изтрили мнението, изумително!

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 19:08 от Miranda88

# 1 738
"Добре, де, да си стои под тамошното слънце".

Това си е ваше мнение, има много хора,които  харесват  Роси и не им досажда( както се изразихте в друго мнение)и се радват че в това предаване има и такива по нормални и възпитани момичета,друг е въпроса ,че не е за там,но пък ще и послужи за урок,опит...за Роси🌹🌹🌹

# 1 739
И според мен имитира, мисля си даже, че Даниела е първата засегнала се от Неделчо до там, че да прави клипове.

Общи условия

Активация на акаунт