🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 031
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 710
Мяука 😾

А за другата американска фея не виждам никакви коментари😊 Тя какво прави изобщо в това предаване?

Бях видяла, че имаме общи приятели в инстаграм, които ходят по арт фестивали, та мисля, че има някакви интереси, свързани с изкуството. Колко са задълбочени, не знам, видях, че има татуировка на шията ART, та са стигнали физическото ниво.

# 1 711
Не, мисля, че за някой с Въй се говори, щото много рЕзко влезна тук.
Пък ние в предишните дни си се разбрахме за Роси , затова ни е странно.

Малий, аз ли се оказах роднината? FlushedFlushedFlushed
Отивам да се гръмна!

# 1 712
  • София
Бе зле си е Росица, може да бъде симпатична само с безпомощността си и с това, че е естествена визуално. Не е тъпа, нормално момиче е, но при положение, че нито е конкуренция за мъж, нито е първа красавица, така да настрои другите срещу себе си, значи нещо не е ок.
Чувство за хумор няма, не е забавна, лека и приятна компания, струи една меланхолия, безнадеждност, а младо момиче, ужас!
Абсолютно точно. Стройно, хубаво момиче, но много кахърно, лепкаво и мрънкащо. Никой не харесва такъв тип поведение, дори и приятелки ще си намери трудно, за съжаление. Симпатизирам и, но като поведение е странна и се чувствам неловко от изявите и понякога. Да, тройката булита бяха гадни с нея, факт, но и тя не е на висота и сама се дъни.

# 1 713
А за другата американска фея не виждам никакви коментари😊 Тя какво прави изобщо в това предаване?
Обзалагам се че е на транквиланти.
Също така се обзалагам че върви през живота водена за ръка от мами и кака Ани. Може и да греша. Дава ми вайб на Памела от миналия сезон, само дето тази сестра не е мутра. Какво по ягодите прави вътре?? Не знам.

# 1 714
От самото начало и Росица, и Синтия ми бяха абсолютно безлични. Ивет пък, ако не бяха силно изрязаните бански и поведението с БДСМ уклон хич нямаше и да я забележа.

# 1 715
Може и аз, че мразя булитата 😂👌
Хубаво е, че светът не се дели само на Росици и булита. 😁

# 1 716
Абе ръчка Мартин нарочно, вижда, че не им е приятно и ги настъпва, а Даци припиква от кеф. Няма да им е много сладка победата, защото няма да им остане публика, а и ми се струва, че купона ще замре, а той е най-важен за Марто.
Пустата му уникалност, не е валидиран горкан:

(Скрийншотнато стори на Мартин)

# 1 717
Това че Роси живее в LA е плюс, беше написано като мнение тук и пак се обърна срещу нея..Каква досада просто! Да не изместваме фокуса на дискусията. Няма значение дали е Росица или някой друг, въпросът е в това, че не трябва да се толерира и поощрява булинга и агресията, защото това е пример за младите хора и после гледаме с тревога за случаи на насилие в училищата..И не ми обяснявайте, че жертвата е виковна и провокатор за агресия, защото това е оправданието на всички насилници.

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 17:44 от Catfish

# 1 718
Болен мозък. Явно е някакъв мегаломаниак.
Това предаване започва да ми прилича на тест на търпимост към простотията . (Аз не съм гледала други ваши реалити , може да има и по-кофти)

Абе ръчка Мартин нарочно, вижда, че не им е приятно и ги настъпва, а Даци припиква от кеф. Няма да им е много сладка победата, защото няма да им остане публика, а и ми се струва, че купона ще замре, а той е най-важен за Марто.
Пустата му уникалност, не е валидиран горкан:

(Скрийншотнато стори на Мартин)

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 17:35 от Labubu8

# 1 719
Това че Роси живее в LA е плюс беше написано като мнение тук и пак се обърна срещу нея..Каква досада просто! Да не изместваме фокуса на дискусията. Няма значение дали е Росица или някой друг, въпросът е в това, че не трябва да се толерира и поощрява булинга и агресията, защото това е пример за младите хора и после гледаме с тревога за случаи на агресия в училищата..
В никакъв случай не се толерира и не съм видяла никоя във форума да казва, че поведението на АМ и другите към нея е било ок. Но това не прави самата Росица ангелче. И тя си е кофти човек, тежък характер… Но има по-голям шанс да го преодолее с годините. За АМ, Косара, Люба - няма такъв шанс.

# 1 720
Значииии.....ще ви предпиша на всички дИпрИсанти...успокойте се бре. Grinning

Данка убаво ще спи с Марчин....ми чанта? Дека е чантата...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 721
Ем, че тогава похвалете и Любка де, момичето е ходило на NBA в Чикаго Grinning И тя е стигнала до Америка!!
Аз щях да я хваля че е вървяла и на седмицата на модата в Париж като модел (тогава я защитавах от обидите за външния ѝ вид),  но това беше преди да изпъкне като були и да видя каква скумрия е по характер. От тогава...взех ляв завой

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 17:50 от Glutenfree

# 1 722
В последния Надкаст, Неделчо обяснява, че Даниела може и да не им гостува, защото му била много обидена и говорила против него, но не уточни нищо и не стана ясно къде го е плюла и от какво се е жалвала принцесата. Някой да знае нещо ?

# 1 723
В ТикТок пуска клипчета, как Неделчо е слаб мъж, който иска жена, която да стои до печката и да му ражда деца, в общи линии. Grinning

# 1 724
Добре, че имаме добри детективи навсякъде та да знаем какво става.👏🏻
Защо му е обидена обаче?

!
В ТикТок пуска клипчета, как Неделчо е слаб мъж, който иска жена, която да стои до печката и да му ражда деца, в общи линии. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт