🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 045
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 1 755
Атаката е най-добрата защита, но не и в нейният случай. Всички разбраха, че се ужасява от въпроси, които могат да ѝ сринат фалшивия имидж, няма какво да се пъне да създава интрига с Неделчо зорлем.
Докато стигне до покана от Неделчо обаче, ще трябва да се обяснява на Мартин откъде точно има 'високия' си стандарт, който рекламира така шумно, как си плаща екскурзиите със сестра си, семейството ѝ какво е,  и т.н.
Не очаквам да е искрена, мисля, че ще се озлоби дори към него, ако ѝ задава неудобни въпроси.

Какво има да се обяснява на Мартин откъде ѝ бил високия стандарт? Grinning Та тя в прав текст си казва, че мъжете я издържат и дори Мартин сам вижда с очите си златните ѝ бижута за нз си каква стойност. “Бившият ми ме издържа и толкова” ще е обяснението. Да не мислиш, че ще седне да чупи пръсти и да се чуди какво да го лъже?

# 1 756
Тя казва, че има висок стандарт. Както лъже за всичко друго , сигурно и стандарта и е менте. Бижутата може сама да си ги е купила. С 120 000 може много луксозен живот да представиш, че имаш в ИГ😆.
Не случайно я подиграват в песента с Марто” ролексът ти е менте” и тнт.

# 1 757
Сега като се замисля, Даниела се радваше повече след посещението им у мола, отколкото като Мартин й каза, че избира нея.
Тя беше сигурна, че ще избере нея😄

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:56 от Альона А

# 1 758
Според мен Даниела е отказвала интимност с Мартин след като са останали сами и тогава е приключило всичко между тях, още в Шри Ланка...
Според мен си беше прецакана и притисната да си "легне" с него, което е отвратително.

Защо да е отвратително? Когато си поставяше условията и си просеше шопинга не беше отвратително.Е дойде време да плати сметката.Тя си мислеше, че ще се измъкне без да плати сметката, но явно не са мо тя си прави сметки.

# 1 759
Не знам за вас, но лично аз, ако ще гледам до края на предаването основната фабула да се върти около общия фейсбук профил Дани-Мартин Вампирови ще се пукна от яд, че съм гледала докрая тая тъпня-шоото Ерген 4.

# 1 760
И аз мисля, че вътре има момичета, които е напълно възможно да завиждат на Росица за това, че живее в САЩ и има достъп до неща, до които те в момента нямат. А и не мисля, че за тях е важно как е стигнала тя там, а че е там... а те съответно не са. Сега дали е за завиждане животът й или не, е отделен въпрос. Но, че има голям шанс да й завиждат част от тях за това, ами най-вероятно е така.

Аз пък не разбирам хора, които в национален ефир ще тръгнат с имената и лицето си да обясняват семейните си драми на цяла България в предаване, което не е с такава насоченост. Дори баща й на Даниела да е някакъв тотално пропаднал алкохолик - примерно - какъв е смисълът да се обяснява пред Мартин за това. Да търси съжаление като други хора там за нещастното си детство ли или какво... Всеки 5-6-ти има по един родител, който не е много адекватен, ама трябва ли да тръгне пред цял свят да се самосъжалява за това... не мисля

# 1 761
Според мен Даниела е отказвала интимност с Мартин след като са останали сами и тогава е приключило всичко между тях, още в Шри Ланка...
Според мен си беше прецакана и притисната да си "легне" с него, което е отвратително.
Същото си мислех.

Този ход на Мартин е по-скоро унизителен за нея, отколкото печеливш. Сега в ефир ще я тестват дали става.

Подиграват се с нея.

# 1 762
Е Даца я питаха. Можеше да каже не ми е ок тая оферта...нуй ли имаше в устата та не каза.

# 1 763
Сама си го направи. Сега да му бере кяра. Заслужи си го.
Същото си мислех.

Този ход на Мартин е по-скоро унизителен за нея, отколкото печеливш. Сега в ефир ще я тестват дали става.

Подиграват се с нея.
Е Даца я питаха. Можеше да каже не ми е ок тая оферта...нуй ли имаше в устата та не каза.

# 1 764
Ами хак да ѝ е. Нали много обиграна беше и много ги разбира нещата. Това класа, интелигентност, шапка ѝ се сваля и тн. Пак ще захаресам Марто ако ѝ разкаже играта... как се играе.

# 1 765
"Добре, де, да си стои под тамошното слънце".

Това си е ваше мнение, има много хора,които  харесват  Роси и не им досажда( както се изразихте в друго мнение)и се радват че в това предаване има и такива по нормални и възпитани момичета,друг е въпроса ,че не е за там,но пък ще и послужи за урок,опит...за Роси🌹🌹🌹

Да, мое мнение си е. Аз нямам против мнението на тези хора, които харесват Росица и не коментирам тях, коментирам Росица. А въпросните коментират моето мнение и имат претенции към него. Схващате ли разликата?

Коментар на мнение е нещо нормално в форума..то е като контра пункт или съгласие нищо повече...

# 1 766
Разкошен сезон.
Мартин не го знаех преди, но ме изненада приятно. Ето как усещам нещата: Мъж,  който дълги години живее с усещането, че жените и връзките са като игра – завоевания, изкушения, поредни страници в книга, която вече му е станала банална. Той не се ангажира, не обещава, не се задържа. За него близостта е средство за удоволствие, не за свързване. Пренаситен е – емоционално и физически. Сякаш е изчерпал всичко, което този свят може да му предложи в контекста на любовта. Така го виждах в началото и бях скептична.

Изведнъж се появява някаква Даниела. Не го гони, не го моли, не му се подлага. Просто е – себе си, силна, достойна, с граници. Тя не се впечатлява от чара му, от опита му, от историите му. И точно това го разбива – не егото му, а защитата му. За първи път той среща жена, пред която иска да бъде истински, не победител.

В него се отключва нещо дълбоко заровено: желание да се грижи, да бъде присъствие, да пази, да уважава. Той започва да се променя не защото трябва, а защото иска. Защото усеща, че тази жена не е поредната спирка. С нея вече няма нужда да се доказва – просто иска да дава.

Поведението му дава пример и за двата пола. За мъжете – че можеш да си силен, мъжествен и в същото време нежен, лоялен, отдаден. Че като срещнеш някого, когото харесваш - поемаш риска и стоиш зад избора си. За жените – че никоя не трябва да се задоволява с полу-внимание, с трохи. Че мъж, който наистина иска да бъде с теб, ще намери начин да бъде достоен за теб. И няма да бяга от обвързване – ще го желае.

Той става живото доказателство, че любовта не е за наивните – тя е за смелите.

Не ми побира главата защо тяхната евентуална любов не само не предизвика радост от другите, а буквално ги поболя. Те очевидно се харесват истински – сякаш живеят в собствен свят. За околните това изглежда като сцена от филм, но не романтичен – а драматичен, защото вместо радост, тази любов пробужда дълбок вътрешен дискомфорт. Сякаш това им подейства като прожектор, който осветява собствената им емоционална празнота. Сякаш се чувстват изключени от нещо истинско. Сякаш са влюбени в Мартин, или пък искат на всяка цена Даниела да е нещастна. Сякаш е проекция на лични страхове – някои хора преживяват чуждата любов като напомняне за собствените си провали, разочарования или неспособност да се свържат с някого по този начин. При всички положения ги боли да гледат.

Така любовта, която би трябвало да вдъхновява, се превръща в дразнител, почти заплаха. Парадоксално е, но понякога щастието на другите е най-болезненият ни огледален образ.
Не я харесвали- никой не ги кара те да са с нея. Просто им е тъпо, че тя е "победителката", а не те, защото реално това им е най-важното (+ефирно време). Иначе колкото и да казват хората, че са най-неискрената двойка, според мен са най-истинската двойка от сезоните досега.

# 1 767
Аз пак да кажа, че според мен първоначално в еуфорията Даниела не разбра точно какво й казва Мартин! Чу само, че избира нея и ще каже на другите. Даже й когато я пита дали е съгласна не беше наясно с какво, но изрази радостта, че е избраната! После вече беше късно да се измъкне..
Но сега така ще го играе - че не може да се отпусне, че това не са реални условия като навън..

Ако обаче излязат щастливи, значи всичко е нагласено и двамата са знаели за този сценарий и участват доброволно в него. Всъщност именно това, че Даниела нито отказа и не попита защо не си тръгнат, нито протестира, че ще живеят в къщата на момичетата, навежда на този вариант.. Странно е, че нямаше реакция и коментар от нейна страна за това, че въобще остават и то точно там. Естествено, навън не са заедно..

Последна редакция: пт, 25 апр 2025, 20:21 от 50 Shades of Purple

# 1 768
Много силно си личеше снощи, че момичетата са изнервени на продукцията за ситуацията, не им е криво за Мартин и Даниела. Още Мартина като пушеше каза нещо от типа “не ми харесва как се случват нещата”, после след като се бяха разплули по диваните едната каза “да не съм робот да ме карат да седя тук”…

по-рано в епизода също имаше вметка, че Клаудия е пешка, т.е. е трябвало да имат трето момиче за Виктор и някаква интрига, мисля си че Буба е развила чувства и сега се чуди Виктор по сценария ли играе или има нещо наистина

# 1 769
  • софия
Пореден епизод, който ми хареса. Чакам с нетърпение мацките в Надкаст.
 Физиономията на УП, когато разбра, че циркът не свършва с избирането и за първа дама, а тепърва започва беше безценен. Ако можеше с поглед да владенява Шри Ланка щеше да ми е Антарктида.😄
 Мартин направи този ход само и само да спаси малкото си братче от коктейла с трите му избраници, които се бяха приготвили да го въртят на шиш. Ей това се казва жервтоготовност.
 Ферай, милата, беше по-радостна от Даца, че са се взели. Мартин можеше да спести "Кажи някоя глупост" и да се ограничи с "кажи нещо", равносилно е.
 Синтия ме е яд, че я криха през целия и престой, всяка дума и е право в 10ката. Дано сега, когато Ана Мария, като разказвач я няма да и дадат повече ефирно време.
 Относно напълняването на момичетата, нормално е. Много пъти сме го обсъждали това. В риалити форматите често се случва. Стрес, промяна на начин на живот и тялото реагира. Хормони, забавяне на цикъл, не мисля, че точно на жени, каквито сме повечето тук ще трябва да се обяснява, защо изглеждат толкова подпухнали.
 Почти всички са ми симпатични от героите, някои смешни, трети жалки, но като цяло им симпатизирам. Благодарна съм, че ни дават храна за размисъл и сеир, толкова време.
 Относно бийфа между Неделчо и Даца, голям смях беше. Той обсъжда образа и в риалитито, тя премина в лични нападки, които нямат нищо общо с реалността. А най-готин беше отговорът към Даниела от Ния-Косара, жената до Дечо. С усмивка и спокойствие и обясни бавно, колко са нелепи и лъжливи обвиненията и. Накрая кротко и пожела да го изгледа въпросния епизод още един път и да вникне в нещата, които каза Неделчо.😀

Общи условия

Активация на акаунт