🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 809
  • 2 587
  •   2
Отговори
# 2 205
Косара пет пари не дава за тоя дръвник

Ако не са в Ергенът и здрасти като се срещнат някъде няма да му каже

Такива пръчки колко съм ги гледал и съм си патил от тях

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 16:02 от dsfds

# 2 206
Васето е бетон.Нищо не може да го трогне🤣

# 2 207
Може вече да е споделено и коментирано, но не съм изчела цялата тема, а предната ни успях.

Косето е взела Любка за модел на онлайн магазина си.
https://www.instagram.com/littlelladyboutique?igsh=MWVobHRxaHp4ZTgxag==.

Буба изглежда доста добре гримирана и с подходящо подбрани дрехи, със сигурност повече ми се вписва за модел от Косара.

Но не мога да разбера защо това момиче на 29 години не си обърни малко внимание? Аз, дето съм по-голяма от нея, нямам такива кръгове под очите и такава увехнала кожа на лицето. Тц-тц, млади хора пък така да не се грижат за себе си, след време и гримът няма да помогне.

# 2 208
Тя нали много пуши. Сигурно от това е.
На Люба с права коса и е по-добре.

Може вече да е споделено и коментирано, но не съм изчела цялата тема, а предната ни успях.

Косето е взела Любка за модел на онлайн магазина си.
https://www.instagram.com/littlelladyboutique?igsh=MWVobHRxaHp4ZTgxag==.

Буба изглежда доста добре гримирана и с подходящо подбрани дрехи, със сигурност повече ми се вписва за модел от Косара.

Но не мога да разбера защо това момиче на 29 години не си обърни малко внимание? Аз, дето съм по-голяма от нея, нямам такива кръгове под очите и такава увехнала кожа на лицето. Тц-тц, млади хора пък така да не се грижат за себе си, след време и гримът няма да помогне.

# 2 209
Кръговете под очите на Любомира не са от липса на грижа. Познавам няколко жени, при които е наследствено и са си с тъмни кръгове и торбички така буквално от деца (съответно винаги можеш да направиш сравнение с някой от родителите). Кожата ѝ не мисля, че е увехнала, просто хората си правят такива асоциации заради очите.

# 2 210
Даниела прокламира своебразен вид комунизъм в интимните връзки - от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите. Както видяхме, обаче, комунистическите идеология и идеали се провалиха с гръм и трясък. На всички ни е заложено да искаме да получаваме еквивалента на това, което даваме. Пълна утопия е да искаш солидна финансова и морална подкрепа срещу една грозна външност и необразована личност. Тази утопия може да просъществува само в условията на сляпа влюбеност, която за Данкино нещастие отминава твърде скоро.

# 2 211
Стига за тия кръгове. Често е генетично, нищо не можеш да сториш. Аз съм с много светла кожа, тънка, прозрачна, нямам бръчки, но малко да не доспя и ми личи. Освен това тези кожи не изглеждат добре на камера. На живо вероятно е доста по-свежа и нежна.
Изобщо коментари за външен вид извън тъпо направени корекции не са ОК. Никой не избира какво ще му се падне от генетичната лотария. Красотата е комплекс от много неща и най-често е в очите на този, който гледа.

# 2 212
Даниела прокламира своебразен вид комунизъм в интимните връзки - от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите. Както видяхме, обаче, комунистическите идеология и идеали се провалиха с гръм и трясък. На всички ни е заложено да искаме да получаваме еквивалента на това, което даваме. Пълна утопия е да искаш солидна финансова и морална подкрепа срещу една грозна външност и необразована личност. Тази утопия може да просъществува само в условията на сляпа влюбеност, която за Данкино нещастие отминава твърде скоро.

Точно. А Мартин какъвто е шавлив няма да й се получи
Той я искаше само и само да направи напук на всички.

# 2 213
Люба кръгове или торбички под очите има? На мен ми се струва, че са торбички, защото кръговете имат повече пигмент, а торбичките са по-изпъкнали.

Кръгове се получават от вродена хиперпигментация, алкохол, цигари, дехидратация. Торбички се получават от задържане на вода и неправилна диета най-често, но и двете могат да индикират по-сериозно заболяване. Не е лошо да се прегледа, ако вече не го е направила.

# 2 214
Все тая, и двете на тази възраст вероятно са генетични.Тънка и суха кожа около очите. За болести - по-късна възраст.

# 2 215
Спрете се с тези торбички на Люба.Може пък да има здравословен проблем момичето.Никой не е застрахован.

# 2 216
Всъщност, в онова, което Даниела заявява, прокламира и проповядва, любовта изобщо не присъства като съществен фактор в нейния живот. Дори самите заглавия на книгите ѝ - "Момиче за милиони", "Игри на ходове" - разкриват една грандиозна схема за печелене на пари без необходимостта да работи на стандартна работа от 9 до 5. За нея именно това е щастието. Но това не е бягство от миналото ѝ, а най-обикновен мързел.
На база на всичко видяно и чуто съм почти сигурна, че никога не е била истински, споделено влюбена. Още повече - по пътя, по който е поела, таргетирайки богати мъже и затваряйки очи за техните човешки качества и външност, шансовете ѝ да срещне истинската любов са нищожни.
Любовта дава много на един човек в процеса на неговото изграждане. Резултатите от нея – деца, споделеност, сигурност, стабилност, работа в екип - са най-великото нещо в живота на един човек (поне за мен). Даниела искрено вярва, че парите са всичко необходимо, за да бъде щастлива, но и всичките пари на света не могат да напълнят душата и сърцето до край. Това разбира се, ако си нормален и емоционално интелигентен човек, без психички отклонения.
Искрено ѝ пожелавам един ден да се осъзнае, а още повече се надявам по-малко млади момичета да възприемат и следват нейния мироглед.

# 2 217
  • гр.Пловдив
Най-невзрачни са ми Люба,Росито и Клаудия,дори Ферайчето е по-усмихната и се вписва в обстановка,я с някоя тъпотия,я като придворна на господарката Smiling Imp

# 2 218
  • София
Любомира с тази фигура е идеална за модел. И гримирана е много хубава. Ферай също.

На тази снимка панталона май й е голям Grinning

https://www.instagram.com/p/DIa4IipoO9h/?img_index=1

# 2 219
След като изслушах Силвия в Надкаст, още повече ми се затвърди впечатлението, че това, което каза Ивет, май си е напълно вярно. Силвия се опита да каже, че уж не била лидер на нещо си А-М, но буквално в следващите си изречения сама се опроверга. И, че са си още във филма си пролича - Силвия изглежда все едно се притеснява да не каже нещо, което да разгневи някакви хора от групичката им. Миналата седмица ми бяха странни на Ивет думите, че едва ли не там групово решават кой с кого може да общува и след предаването и тн, ама сега направо мога да си го представя, че е точно така.

Иначе супер ме учудва - Силвето спомена, че е Скорпион с май асцендент в Лъв - как се оставя А-М да й влияе... хм

Към края каза готини неща - как не трябва след раздяла при дълги отношения хората да се депресират сякаш животът им е свършил. Хубаво послание беше.

И поразясни случката с Роси и бележката, че Алекс се е напрягала от Роси в общата им стая и е решила да се премести в тази на А-М, Ива, след като А-М я поканила. Съответно около това май се оказва, че се е заплела драмата в онзи епизод. Смятай колко неща не дават като хората и остават някъде в небитието недоизяснени.

Общи условия

Активация на акаунт