🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 757
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 220
ААА, Косара сама няма да разбере за баса. Обзалагам се, че Мартел, или някой подкокоросан от него, ще й сервира тази манджа.

# 2 221
  • София
Бележчицата на Роси ще й се види детска игра на Косара пред това да се види  целувана заради бас и въобще детронирана от пиедестала, на който си мисли, че е. Какъв обрат.

# 2 222
Втора част на подкаста със Силвия:

— Диана била много активна в къщата, едва ли не център на компанията - но в монтажа излязла като храстче. Туджаров го потвърди.
— Проблемът с Росица бил, че тя много се озлобила към топ 3 на Виктор (Люба, Косара и Бранка) и пускала коментари за тях (“Ох, не мога да понасям гадния глас на тая” и т.н.), но го казвала така, че всички да чуят. Затова ситуацията ескалирала. Александра също се оплаквала от Росица, защото спяла в една стая с нея, а тя често агресирала (хвърляла възглавници, викала, обиждала, такива неща). Александра се изнесла от стаята, защото била много нежна и чувствителна, и се разстройвала от поведението на Росица (включително е плакала един път).
— В началото Силвия имала мераци към Васил и един-два пъти имали пейка-среща, но видяла, че той няма интерес и бързо се отказала.
— Като цяло оставам с впечатление, че най-големият дразнител за Силвия е била Ферай - няколко пъти я зачекна. След нея са Росица и Даниела. С другите е в добри отношения. Каза, че в монтажа изглеждало сякаш си е много близка с Косара, но не било така. Най-близки ѝ били Диана, Ива, Бранка, Александра, АМ, Мартина.
— На последния ден били стегнали багажа на Мартина още сутринта, така че наистина е щяла да върне роза.
— Разказа, че бракът ѝ бил в застой и нищо не правили заедно. Даде пример, че за пръв път се качила на самолет на път за Шри Ланка, защото бившият ѝ не искал никъде да ходят. Окуражи жените да търсят щастието си.
— В блица на Неделчо избираше най-често Мартин, Виктор 1 и Виктор 2. Евгени, Алек и Васил не получиха нито една точка.
— Неделчо изкоментира, че бизнесът на Васил бил малко… Съмнителен, в смисъл, че не изкарва добри пари от него.
— Неделчо отстъпи малко спрямо Даниела и каза, че с Мартин си отивали и разбирал избора му, макар че той лично не искал меркантилна жена.
— Туджаров се изпусна, че Алек е имал дългогодишна връзка с Царина преди предаването.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 18:22 от Lilly_85

# 2 223
Силвия имала мераци към Васил?!
Освен, че се държа като подмолен доносник, няма грам реална самооценка за себе си тази жена.
Навън да си бройка колкото може младоци, но точно в ергенът  да се целиш на мъж с 10 години по-малък, който тепърва иска да създава семейство, и чисто визуално разликата в годините ясно да си личи и то не в полза на Силвия, е някак глупаво от нейна страна, не просто наивно.

# 2 224
Така е, ама ме накефи, че си призна. 😁 Повечето щяха да се правят на ущипани.

# 2 225
Благодаря, много интересно. По-интересно от предаването със сигурност 😆 Много неща се спестяват и преиначават, ние си го знаехме това, но е хубаво да научим детайли.

Втора част на подкаста със Силвия:

— Диана била много активна в къщата, едва ли не център на компанията - но в монтажа излязла като храстче. Туджаров го потвърди.
— Проблемът с Росица бил, че тя много се озлобила към топ 3 на Виктор (Люба, Косара и Бранка) и пускала коментари за тях (“Ох, не мога да понасям гадния глас на тая” и т.н.), но го казвала така, че всички да чуят. Затова ситуацията ескалирала. Александра също се оплаквала от Росица, защото спяла в една стая с нея, а тя често агресирала (хвърляла възглавници, викала, обиждала, такива неща). Александра се изнесла от стаята, защото била много нежна и чувствителна, и се разстройвала от поведението на Росица (включително е плакала един път).
— В началото Силвия имала мераци към Васил и един-два пъти имали пейка-среща, но видяла, че той няма интерес и бързо се отказала.
— Като цяло оставам с впечатление, че най-големият дразнител за Силвия е била Ферай - няколко пъти я зачекна. След нея са Росица и Даниела. С другите е в добри отношения. Каза, че в монтажа изглеждало сякаш си е много близка с Косара, но не било така. Най-близки ѝ били Диана, Ива, Бранка, Александра, АМ, Мартина.
— На последния ден били стегнали багажа на Мартина още сутринта, така че наистина е щяла да върне роза.
— Разказа, как бракът и бил в застой и нищо не правили заедно. Даде пример, че за пръв път се качила на самолет на път за Шри Ланка, защото бившият ѝ не искал никъде да ходят. Окуражи жените да търсят щастието си.
— В блица на Неделчо избираше най-често Мартин, Виктор 1 и Виктор 2. Евгени, Алек и Васил не получиха нито една точка.
— Неделчо изкоментира, че бизнесът на Васил бил малко… Съмнителен, в смисъл, че не изкарва добри пари от него.
— Неделчо отстъпи малко спрямо Даниела и каза, че с Мартин си отивали и разбирал избора му, макар че той лично не искал меркантилна жена.
— Туджаров се изпусна, че Алек е имал дългогодишна връзка с Царина преди предаването.

# 2 226
  • # супернатурална #
Косара излишно се е охарчила, при положение, че има апове, с които може да си докара крака по-хубави и от на Любомира. И даже ги ползва

Не харесвам Любомира, но торбичките не са най-големия и проблем. Над тях пък има хубави очи, които добре гримирани насочват вниманието към тях. Виктор се отнесе много кофти с нея, преди това тя се отнесе кофти с други...дано това да я направим по-смирена. Не мисля, че е лош човек  генерално.
Гледахте ли момичето, което имитира участничките? Подхванала е "Ферари" и ""Дайниела" GrinningЛипсват ми подобни, незлобливи майтапи тук. Но...каквото-такова.

# 2 227
Погледнах темата, където беше анкетата Коя участничка ви е най-неприятна? от 3.03.2025
Първа по неприятност е била определена Бранимира, следвана от Даниела и на трето място Ферай.
https://m.bg-mamma.com/?topic=1749565;_gl=1%2A18aigzu%2A_ga%2AOD … 2NjExOS42LjAuMA..
Интересно ми е към днешна дата как би се раздвижила анкетата и може ли да се направи подобна?

# 2 228
Защо Силвия не харесва Ферай?

# 2 229
Защо Силвия не харесва Ферай?
Не уточни да е имало някаква конкретна случка, по-скоро като цяло. Каза, че Ферай грам не харесвала нито Мартин, нито Васил, но им повтаряла едни и същи глупости. Пред камера вадила фалшив мазен глас… Такива неща.

# 2 230
Ситуацията при всички май е по-скоро: Ти не може да бъдеш фалшива, само аз имам това право.

# 2 231
Споделиха ми нещо интересно,че Мартин и Косара били в много добри отношения след предаването. Това се дължало на случки, които трябва тепърва да видим и Мартин много я подкрепял накрая

# 2 232
Аз се извинявам за моите спорадични включвания на тема Даниела, обаче днес най-накрая имах време да ѝ разгледам Инстаграма и ще взема да си изпиша каквото имам да казвам, защото после няма да ми се занимава. Та, тийзърът за новата ѝ книга е очеваден рипоф на интрото на Game of Thrones, както и името, съответно. Та се забавлявам с великата си идея, че нашата Данка с тия плитки сега се вживява като Денерис, която в ГоТ темата също наричахме Данка. Grinning Марто пък може да го докара на Джон Сноу, за Дрого няма шанс, с хилавите си краченца. Grinning

# 2 233
Силвия има едно хубаво качество - въпреки че е залухана, поне не се прави на каквато не е и няма претенции. Но и някак не е автентична и осъзната. Злобна е и интелектуално семпла.

Последна редакция: нд, 27 апр 2025, 18:55 от Linda*kiss

# 2 234
В коментарите под Надкаста хората са единодушни за Силвия, както тук. Това е рядкост.

Общи условия

Активация на акаунт