🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 133 428
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 475
Любка е неузнаваема в инстаграм. Това прави ли я фалшива или само Данчето е JoyJoyJoy

# 2 476
  • # супернатурална #
На мен ми хареса Мартина, добро момиче е и й пожелавам късмет с мъжете.
Много я харесвам.
Топ ще стане, ако се осъзнае още малко и спре с чалгата, отровите, които пуши под формата на електронни цигари, филтрира, намали трафика в соц. мрежи, като цяло присъствието, малко се кротне, и се концентрира върху мъжа, с когото реши да гради нещо, ако въобще.

То не и е останало. Само да се отрече от същността си и ...та-даа!
Това, че Силвия и АМ говорят еднакви неща, без да се са гледали/слушали, не означава, че са верни. Трите мозъчни клетки на АМ са превзели двете (общо) на останалите и им е внушила възприятията си. Само в техния свят, това, че знае кой е Юда, я прави умна.
Не се очудвям, че са приятелки с Пам. И тя така търси да се закрепи към някой по-силен (от нея) за да му подгъзва и да я пази. Търси си си були да я пази от други булита. И Силвия в началото говореше, че АМ е були, и за да не попадне под обстрела и, взе да сервилничи. Има аналогия и между Силвия и Пам по отношение на Ергените им. Задържаха се дълго, благодарение на приятелство-тропачество.

# 2 477
Изгледах Надкаста с Ана Мария.До тук най-интересното интервю.Ако имате време ,изгледайте го ,доста пикантности разказва .

# 2 478
Любка е неузнаваема в инстаграм. Това прави ли я фалшива или само Данчето е JoyJoyJoy
Любомира не си е сменила физиономията и рожденото име, не си измисля нова фамилна история. Ти прецени, как мислиш?

# 2 479
  • # супернатурална #
Даниела не си е измислила нова фамилна история. Малкото, което каза за семейството си, говори за това, че е добра дъщеря и не иска да вади кирливи ризи (които всеки има) за да печели внимание и състрадание. Аман от реалити герои, които ни заливат с личните си драми, омаскарявайки тези, които са им дали живот.

# 2 480
Мартина, добра? Всички видяха как съскаше, когато не и хареса нещо. Мартина е глупава. Много глупава. И го замаскира с доброта и приповдигнато настроение. Дали сама се е сетила или някой я е посъветвал - не знам. Но работи.

Тези митове за добротата на Мартина, ума на Анна Мария и красотата на Косара си ги пусна тяхната клика и после вътрешно ведомствено  сред другите приближени се понесе мълвата за тези им качества , които оправдават всяко тяхно негативно проявление.
Мартина била добричка...Всеки път излизането ѝ от комфортната зона я дистанцираше от този етикет.
Нямаше влизане на ново момиче, което тя да не отрази с пренебрежение, чувство на превъзходство и открита злоба.
Първична била и затова така изглеждало. Ами точно в спонтанността и извънредните ситуации проличава истинската същност на човека.
Косара на прима виста ми беше фаворит и също я приех за красива. Много успешно разпадна този си образ с кривене , когато капризничи, клюкарстване и като цяло с всяко отваряне на устата.
Анна Мария била пък умна. То до Мартина кой не изглежда умен, но първата току им подхвърли я библейски  образ -Юда/без конкретност/, я израз дочут може и от филма Ефекта на пеперудата, я някакви велики стратегии от сорта да разпитаме невинно Росица, без тя да се усети и всичко в тоя дух. То остава пък да си избран за предприемач на годината и да не си чул за тези преекспонирани нарицателни, но в групата се извиси глава над останалите.
Все някакви заплетени уж стратегии, все недомлъвки, които тя си разбира само и накрая всичко наобратно.
В диалозите с Мартин единствено грубост, инфантилност, нападателност, маскирани като дълбокомисленост, на която сам да търсиш значение, което липсва. Обаче всичко това изстрелвано на висока скорост.
Точно ми пасва един виц за подобно поведение:
Във СВ-то Ви пише, че сте бързи по математика.
-Да.
-Колко е 17х36?
-42.
-Но това не е дори близо до правилния отговор.
-Не е, ама е бързо, нали?

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 10:04 от проксима

# 2 481
За разговора с Росица стана ясно, че е идея на продукцията. За лошото поведение на Мартина при влизане на сестрите също. Поне така каза тя при Туджаров.

# 2 482
И на мен ми хареса подкаста с Ана-Мария, за мен даже е изобщо първият интересен за този сезон.

# 2 483
На въпроса - какви са родителите ти, какво е семейството ти, отговорът е - баща ми е бохем, майка ми живее в София, а сестра ми работи в Лондон от 12 години.
Аха 🙄
Не каза, майка ми работи в енергото, шивачка е (например), счетоводителка, баща ми е лесничей, дърводелец, работи в строителството. И това ли би било срамно, явно за нея е, защо? Защото се опитва да се изкара "по-хай", от колкото е и някога е била. Никой не я кара да каже - баща ми е алкохолик, майка ми безработна от десет години, а сестра ми разведе комшията. Какви кирливи ризи, какви пет лева!

# 2 484
На въпроса - какви са родителите ти, какво е семейството ти, отговорът е - баща ми е бохем, майка ми живее в София, а сестра ми работи в Лондон от 12 години.
Аха 🙄
Не каза, майка ми работи в енергото, шивачка е (например), счетоводителка, баща ми е лесничей, дърводелец, работи в строителството. И това ли би било срамно, явно за нея е, защо? Защото се опитва да се изкара "по-хай", от колкото е и някога е била. Никой не я кара да каже - баща ми е алкохолик, майка ми безработна от десет години, а сестра ми разведе комшията. Какви кирливи ризи, какви пет лева!

То в следващият Ерген щяла и сестра и да влиза.....

# 2 485
  • # супернатурална #
Е, много удобно. Всичките хубавинини от предаването съм си аз, всичките лошотии-по сценарий.

За разговора с Росица стана ясно, че е идея на продукцията. За лошото поведение на Мартина при влизане на сестрите също. Поне така каза тя при Туджаров.

Като започнах сравнението със С2, АМ ми е е Елена. Същите напъни за интелигентност и...пръц. (там беше "Атлас изправя рамене", "Целувката", тук Юда и Пеперудите.)Същите схеми в главата, от които накрая се оплита и малкото вътре. Същото слагане на Ергенина, добре, че Мартин не играе по сценарий и не допусна и капка съмнение, че е привлечен, иначе освен крака в чатала, щяхме да видим и вимета по лицето (почти го видяхме.) И същото отношение към фаворитката-подмолно подстрекаване на групата към провокации и нападки, а когато застанат в директен сблъсък мига на парцали и губи и малкото си активен речник.

Аха 🙄

Даниела не кандидатства за счетоводител в социалистическо предприятие, та да набляга на "работнически произход". Казала е малко, не е излъгал. Проксима обясни значението на думата "бохем". Вече се чудите за какво да се хванете.
А това, което си написала за сестра и точно олицетворява лафа: после разправяй, че нямаш сестра.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 09:48 от Г. Краули

# 2 486
Аз не мисля, че Ана-Мария е някакъв гений, но се вижда, че действително е наблюдавателна, прозорлива и притежава аналитична мисъл. За зрителите може много неща да са супер очевидни, но това е след като се показва монтаж от различни гледни точки и ситуации, а за участниците не всичко е било толкова ясно.

# 2 487
Данка нещо се покри от соц.мрежи, дори в Тредс вече не пише коментари да се защитава. Да не са на истински меден месец с Марти хубавеца?

# 2 488
Любомира не си е сменила физиономията и рожденото име, не си измисля нова фамилна история. Ти прецени, как мислиш?
Преценила съм и съм го написала, всички са едни позьорки.

# 2 489
Малко страници сте изписали, а ми свършиха лайковете. Благодаря на Лили и останалите , които разказаха за Ам в надкаст. Това за Роси го чуваме от трима засега Аалекса, Силвия и АМ. Кофти. Може да я е хвана кабин фивър там и да и е избила чивията на агресия, кой знае , ще я видим тя какво ще каже. Дано се е освестила щом вече си е в къщи. Може и джиприсанчи да е взимала. Аз я харесвах до момента до който каза “доброто победи “. Там ме загуби😂
Чета това на ФИрай с блондинг-а и си мисля, гле’й какви процедури имат в БГ, какво ли е това?!?😆

Общи условия

Активация на акаунт