🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #11: от вторник до четвъртък, 20:00

• 132 635
  • 2 587
  •   1
Отговори
# 2 550
Не знам също дали вече се коментира - Ана-Мария каза, че въпросът за жеста с ръцете във формата на триъгълник на Даниела е от момиче, което било изключително наблюдателно и анализирало добре всичко, но говори по-малко. Каза, че тя ще си разкаже повече за ситуацията, когато гостува в Надкаст.

# 2 551
Не знам също дали вече се коментира - Ана-Мария каза, че въпросът за жеста с ръцете във формата на триъгълник на Даниела е от момиче, което било изключително наблюдателно и анализирало добре всичко, но говори по-малко. Каза, че тя ще си разкаже повече за ситуацията, когато гостува в Надкаст.

Трябва да е Синтия

# 2 552
  • София
Изобщо не вярвам, че МарЧин е Флюбен в Данка. Замисълът му е ясен. Има сума ти свободно време, харесва му да е под прожекторите, почивка, задявки с моми, реклама на Джанъм, а ако се завари с някоя - бонус.
С Данка - по сценарий или ако случаааааайно не е по сценариий -  преценил е, че с тази "избраницата" ще е по-скандално и съответно ще буди повече интерес. А момите нямат право да разкриват истината за него.
Човекът си прави реклама и чисти имидж за следващите кокошки, които ще клъвнат, и пИпИруди, които ще кръжат около му - Щедър, Всичко прави за любимата, Верен, ВЛЮБЕН - демек не съм чак такава гад, и аз изпитвам чувства и мога да се влюбя.
Повярвах му Laughing Марто ще се задържи с някоя, чак когато остарее и ще трябва някой да се грижи за него.
АМ да не обвинява само Елвира, че е обявила, че Марто е пиянде. Още в началото на Ергенът имаше една голяма седянка, когато бяха отворили тази тема и всички се подхилкваха , включително мартинките, и коментираха, че Марто е известен с това. Чак се чудих, че излъчиха този момент. Хем го обсъждат и му се смеят на славата, че е пиянка, хем го харесвали - някак не вървеше ама иЧ!
Защо ги вкарват "Влюбените" в къщата на момите? Защото ако не са там Марто на втория или третия ден ще изкукурига от скука сам с Данчето. Пък в къщата - направо го виждам как му светят очичките от радост и грее като слънце: клюкичка тук, клюкичка там, няма да изпуска нищо, ще е на всяка манджа мерудия. Отделно, че е и добре за продукцията да има интрига и напрежение в къщата. Иначе съвсем скучно ще стане.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 13:16 от Vesika

# 2 553
  • # супернатурална #
Подсилиха и мистицизма с този въпрос за триъгълника Изобщо, направиха играта на Даниела. Както и голям брой от пишещите тук.
Чак се вяра, че тя си вярва, че са и нужни 50-60 К на месец.

Изобщо не се учудвам, че Любомира ще преосмисли поведението си към Мартин. Както и Косара. Много добре улавят кой е проводникът на ефирно време и връзка с Ергените, ерго -ефирно време.
Типично в стила на АМ да хвърля обвинения по хората. Елвира може да си е мислила, че работи за Мартин. Ако се е държал като собственик...Абсурдно е да лъже. Първо все тая, и второ..нали знае, че той ще я опровергае.

# 2 554
Лапачка и скука цял сезон за героините вътре. Нали нещо трябва да чепкат от сутрин до вечер. И всеки жест, всяка дума, се натоварват със символика, без самият деец да има хабер от тях.

Точно направиха играта на Даниела.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 13:34 от проксима

# 2 555
Ама, моля ви, сериозно ли нямало нищо срамно и лошо да имаш алкохолик в семейството? Хайде, срамно може би не е, въпреки че има сериозна стигма в обществото, но си е лошо отвсякъде. Никой нормален човек няма да го изтипоса по ТВ,
освен ако не е в здравно предаване или не търси да се прави на жертва.   

За професиите на родителите на Даниела… Ами, честно казано, дори в живия живот не е добра идея да ги споделяш в нова компания, на ново работно място, на среща с ново потенциално гадже. С изключение на “благородни” професии средна ръка тип учителка, пожарникар, лекар. За всичко останало веднага започва да работи сметачната машинка в очите на отсрещния.

С майка нотариус и баща министър успех да те приемат благосклонно новите колеги. А с майка фризьорка и баща куриер в Еконт, успех да не те отреже веднагически хубавата млада колежка от заможно семейство, на която си хвърлил око.

Тези неща се споделят на по-късен етап, когато вече си поопознал хората, знаеш на кого можеш да вярваш и кой ти мисли доброто и си се доказал като качествен човек отвъд родителите и произхода си. Малко мистерия никога не е излишна.

# 2 556
  • Вестерос
Толкова ли е тайна на кого какво работят родителите му? Щом се крие така е нещо или от което ги е срам, или е шейди. То пък голяма тайна да кажеш майка ми е учителка, баща ми е лекар или мама е счетоводителка, татко е шофьор.. Срамните работи ги знаем кои са...

# 2 557
Е в Театро е работила Елвира.

# 2 558
Анна-Мария нарече в подкаста другите участнички "материал", чрез който да разиграва схемите в главата си. От казаното от нея излиза, че продукцията не е подбрала най-добрия "материал"... Не изказа нещата по толкова прям начин, но това беше в същността им. Определението материал си беше нейно.

Както и предполагах - само слънчевият ѝ знак е Стрелец... В картата (на повърхностен поглед) има огромно влияние на Козирог + луна в Овен. Като я гледах с този широк, черен суичър, вместо очи, сякаш две черни дупки се взираха изпод качулката.🤭 Изтриха публикацията на DiaMia, но на мен Анна-Мария ми прилича на Гримлорд ("Виртуални рейнджъри"). 😅

# 2 559
А качулката не е ли нарочно, заради това, че я обвиняват, че е създала култ.

# 2 560

JoyJoyJoy Какъв култ пък сега? Grinning

Толкова ли е тайна на кого какво работят родителите му? Щом се крие така е нещо или от което ги е срам, или е шейди. То пък голяма тайна да кажеш майка ми е учителка, баща ми е лекар или мама е счетоводителка, татко е шофьор.. Срамните работи ги знаем кои са...

За някои индивиди, особено тези в очакване на втората книга на Даниела, със сигурност само лекар може да мине за сравнително престижна професия. Но това са двуноги, които просто чакат двете им мозъчни клетки да бъдат валидирани.

# 2 561
Подсилиха и мистицизма с този въпрос за триъгълника Изобщо, направиха играта на Даниела. Както и голям брой от пишещите тук.
Никакъв мистицизъм не е. АМ каза, че ѝ било обяснено от другата участничка, че това е трик за задържане на вниманието, докато говори. Мога да потвърдя. По образование съм политолог и учихме доста за езика на тялото - това е един от жестовете, които се използват, за да изглеждаш уверен. Само не разбрах защо е проблем, че Даниела използва такива техники? Аз не виждам нищо лошо.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 13:58 от Lilly_85

# 2 562

JoyJoyJoy Какъв култ пък сега?

Ивет обясняваше в Надкаст, че Ана-Мария си е създала култ и манипулира и диктува на всички около нея какво да правят. Мисля, че по тази причина е избрала такъв аутфит.

# 2 563
Не просто прилича на водач на култ. С тази качулка Анна-Мария прилича точно на Дарт Сидиъс, водача на тъмните сили в междузвездни войни. Joy И това много се връзва с образа ѝ в предаването и това, което говори в подкаста след него.

Последна редакция: вт, 29 апр 2025, 14:04 от Dreamess0100

# 2 564
  • Street of Dreams
И аз като проксима не намирам нищо чак добродушно в Мартина.
Направи ми лошо/ да не кажа тъжно впечатление, когато Мартин я извика да и обясни, че предпочел Даниела.
Една нормална жена няма да седне да му се сърди и обижда, но голяма работа, че бил честен! От кога това е достатъчна причина да простиш на някого?

Но Мартина като дама от кордебалета, с една такава славянска широка душа, готова да прости, (стига партито да продължи и да има напитка в чашката) - чак го прегърна.
На фона на притеснението и преди тоя разговор - какво странно облекчение и прошка. Не е от добро сърце това, ами от несигурности, ниска самооценка и широка цедка за мъжете.
Aко е бил честен с нея, всъщност какво има за прощаване? Да хареса друга повече не е предателство - стига да не я залъгва и да й го сподели без да нарани чувствата й - а той го направи по най-добрия начин. И смятам, че тя го прие достойно.

Общи условия

Активация на акаунт