Депресия след направен хороскоп

• 3 775
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
  • ES
Какви зодии сте двамата?

# 46
Какви зодии сте двамата?
Аз съм Водолей, той е Козирог

# 47
Тъй като самата аз съм астролог ми се случва често да изпадам в депресия, след поредния анализ на собствения ми хороскоп. Астрологията не е за хора със слаби нерви. Трябва да се знае. Същото се отнася и за психотерапията.

# 48
Аз съм със слаби нерви и гледам да избягвам транзитните планети. Миналия ден четох, че наближаващото пълнолуние ще е в 12тия ми дом и ме хвана страх.
Понякога пише и страшни неща в наталната ми карта, но от това не ме е страх, но от сегашното(транзитите) се страхувам.

# 49
Мили Ванили, аз също съм в подобно положение от няколко дни. И аз чета хороскоп на дъщеря ми и се плаша, за Сатурнови квадрати и т.н.
Ще кажеш ли какво стана с теб, психолога и как се справяш месец след случката?
И аз съм лабилна психически, още повече когато прочета нещо лошо за връзката ми с детето.

# 50
  • Sofia
Хора, при положение че не ви понасят подобни щуротии, защо си го причинявате?
Щом толкова се влияете от хороскопи, просто ги спрете.

Това е все едно някой, който вярва и го е страх от духове и отвъдното, постоянно да гледа филми на ужасите с демони и призраци. А после да се опитва да си върне съня с психотерапия....

# 51
Катo те е страх от мечки, нЕма да ходиш в гората...

# 52
  • ES
Защото хората имат проблеми и искат някакво разяснение на ситуацията или шансовете в бъдещето, не мислете, че го правят за разнообразие като гледането на филми

# 53
При мен наистина идват хора с проблеми, изправени пред важен житейски избор или в объркана ситуация. Предпочитам да работя с такива случаи, по-интересни са ми от обикновените любопитковци.

Има обаче немалко клиенти, които си правят "хороскоп" от чисто любопитство. Аз лично ги отсявам, обикновено ползват услугите на друг тип астролози. Но такива хора наистина лесно могат да бъдат стресирани, защото много от тях нямат готовност да чуят и негативите от хороскопа, не само позитивните неща. Не всичко в хороскопа са само "силни и слаби страни", както си мислят хората и както го представят редица астропсихолози. Има и сложни моменти, трудно представени теми. Затова не смятам, че е услуга, която трябва да се търси самоцелно, т.е. само от любопитство да чуем какво "пише" в хороскопа. Но съм наясно, че с това мое мнение няма да се съгласят доста от практикуващите астролози, които залагат на масовата публика.

# 54
  • Sofia
Защото хората имат проблеми и искат някакво разяснение на ситуацията или шансовете в бъдещето, не мислете, че го правят за разнообразие като гледането на филми
Да, майка ми имаше проблеми и затова ходеше "да се консултира". Като й наговориха един куп страхотии, не можа да го понесе и трябваше след това да търси психиатър + хапчета, за да превъзмогне шока.
Мне мерси!
Като нямаш психика за тая работа, не ходиш по астролози и подобни.

# 55
Мили Ванили, аз също съм в подобно положение от няколко дни. И аз чета хороскоп на дъщеря ми и се плаша, за Сатурнови квадрати и т.н.
Ще кажеш ли какво стана с теб, психолога и как се справяш месец след случката?
И аз съм лабилна психически, още повече когато прочета нещо лошо за връзката ми с детето.
Здравей,
Виждам се с психолог всяка седмица и определено ми влияе добре
Оказа се ,че проблема не е в астролога , а в мен самата.
Просто той ми е отключил травма от детството и затова така го преживявам.
Надявам се всичко да се нареди 🥰
Опитай се до колкото можеш да не се влияеш от прочетеното ,защото не всичко се случва.

# 56
Кой е този астролог? И като преди уж е познавал всичко защо не ти е казал да не се обвързваш с него или че ще си самотна карта, а сега изведнъж като му каза страховете си? Внимавай повечето такива се настройват по твоята психика и думи. Освен това астрологията не е толкова линейна и да се случват така нещата, човекът интерпретира нещо, някаква позиция, която може да се прояви по много други начини. Но твоята настройка е важна.

Общи условия

Активация на акаунт