Депресия след направен хороскоп

• 3 774
  • 56
  •   1
Отговори
# 30
Имам какво да работя
Да. Имам собствен бизнес и след като малкото тръгне на ясла ,мисля да се захващам на работа. Но не ми е това най-важното в момента. Наистина обичам мъжа си и не знам какво ще правя,ако това излезе истина. Искам детето ни да си има двама родителя.
Иначе таткото искаше много дете, но като се появи му дойдоха явно в повече отговорностите и взе да се изнервя от най-малкото. Снощи ми заяви ,че сме избързали с детето и е трябвало да си поживее още 4-5 години.

На колко години е милото, че иска да си поживее още 4-5 години ? Simple Smile
На 34г е

Ми....да си бега да си живее Wink

# 31
Имам какво да работя
Да. Имам собствен бизнес и след като малкото тръгне на ясла ,мисля да се захващам на работа. Но не ми е това най-важното в момента. Наистина обичам мъжа си и не знам какво ще правя,ако това излезе истина. Искам детето ни да си има двама родителя.
Иначе таткото искаше много дете, но като се появи му дойдоха явно в повече отговорностите и взе да се изнервя от най-малкото. Снощи ми заяви ,че сме избързали с детето и е трябвало да си поживее още 4-5 години.

На колко години е милото, че иска да си поживее още 4-5 години ? Simple Smile
На 34г е
Ти защо не му каза, че за дете той е настоявал?
Ми пусни го да живее и да не се връща.
Нали имаш свои доходи.
Тамън и хороскопа ще изпълниш Grinning

# 32
На този тип астролози не спирам да им се чудя с какво право практикуват. Много често чувам такива отзиви и за известни, доказани астролози в гилдията. Халтура, безхаберие, много повърхностен подход, алчност на поточна линия и безотговорност.

Извинете, не съм изчела цялата тема с описание на семейните отношения. Видях само първия пост и се възмутих.

# 33
Като много запалена любителка на астрологията ти препоръчвам да не и вярваш. Никой не може да разгадае бъдещето.

# 34
Здравей първо поздравления, че сте решила да отидете на психолог.
Ще изкажа моето мнение , на хороскоп, ясновидка, карти и всякакви подобни неща аз не вярвам! Разбирам страха ви идва не от това какво са ви казали , а от това, че вярвате в това казано нещо и някаква си карта там . Трябва да направите избор или да вярвате на тази карта , хороскоп и да си сасипвате живота с тези мисли. Или да се стегнете и да кажете аз правя изборите в живота си аз решавам как да го живея, какво да мисля и в кое да вярвам. Радвайте се на живота, фокусирайте се тук и сега   и не мислете глупости за напред. С мъжа ви говорете открито, без драми , без скандали, една нормална комуникация за това какво ви притеснява него какво го притеснява също ще даде добър резултат според мен разбира се ако и двете странни са склонни да изгладят отношенията си и да живеят щасливи заедно. Другия път вместо да ходите да се съветвате с хороскопи ходете седнете и поговорете. Така ще си спокойна ще кажеш какво имаш да казваш ще ти улекне и ще разбереш от първо лице какви са неговите намерения и какво мисли за бъдещето ви .  Успех ти пожелавам 🍀❤️
Много пъти съм сядала супер спокойно да разговарям с него, но той е човек ,който не показва какво му е в главата, съгласява се с мен и всичко до там.
Благодаря на всички коментирали, ще опитам да се стегна и да не вярвам на казаното,  а каквото сабя покаже. ❤️

# 35
Ооо, върнах се 30 год. назад, когато една много хвалена и познаваща гледачка ми каза "Моето момиче, много ти отива това лилаво. И ако искаш в лилаво се омъжи. Ама ей сега ще дойдат да те поискат, буквално ей сега".
Значи, нито лилавото ми ходи чак толкова много, нито ме поиската точно ей тогава.
Омъжих се след повече от 5 год. и лилаво вече не нося.Laughing

# 36
Не се занимавайте с глупости. Говорете сериозно с мъжа си какво не ви харесва в поведението му. Давайте детето на ясла и отивайте да работите.Явно имате повечко свободно време.

# 37
Тук хубавото е, че ти го е предрекла до 3 месеца, не до 3 години примерно. И аз така се шашках преди време докато си гледам наталната карта за след 1 година и видя нещо, което ми се струва фатално и трагично. Почвам да чакам и да се страхувам, макар че вероятността да не съм го разчела правилно е към 98% Laughing  Е, и действително нищо не се случваше, но това "човъркане" и мислене преди да дойде този период е просто убийствено.
Ето примерно миналото лято имах все тежки и негативни аспекти на Сатурн към половината ми планети накуп (някои и лични), повечето от тях се случват веднъж на 25-30 години. Е, да не ви разправям как се почувствах като го видях това и то половин година по-рано и то за буквално половината пролет и цялото лято. А транзитиращият ми Сатурн на всичкото отгоре беше и в 8 дом.
Е, нищо не се случи, напротив, страхотни неща изживях, това ми беше най-хубавото лято може би от 15 години насам.

# 38
Тук хубавото е, че ти го е предрекла до 3 месеца, не до 3 години примерно. И аз така се шашках преди време докато си гледам наталната карта за след 1 година и видя нещо, което ми се струва фатално и трагично. Почвам да чакам и да се страхувам, макар че вероятността да не съм го разчела правилно е към 98% Laughing  Е, и действително нищо не се случваше, но това "човъркане" и мислене преди да дойде този период е просто убийствено.
Ето примерно миналото лято имах все тежки и негативни аспекти на Сатурн към половината ми планети накуп (някои и лични), повечето от тях се случват веднъж на 25-30 години. Е, да не ви разправям как се почувствах като го видях това и то половин година по-рано и то за буквално половината пролет и цялото лято. А транзитиращият ми Сатурн на всичкото отгоре беше и в 8 дом.
Е, нищо не се случи, напротив, страхотни неща изживях, това ми беше най-хубавото лято може би от 15 години насам.
Дано и при мен се окаже нещо такова 🤗

# 39
Допускам,че само три меса след раждането

, и ти  си с изострени сетива,по -чувствителна,по-изморена и физически и психически..
Аз съм и майка и баба,не съм чела,останалите ,но директно бих ти дала практичен съвет..
Първо,намери човек ,на който имаш доверие,да оставяш бебето,за час-два-три...да имаш време,да отдъхнеш,да направиш нещо женско,за себе си,да може да излезете с мъжа ти..само двамата,време за нещо което обичате и сте правили преди детето.
Посети психолог,но имай предвид ,че и психолозите не са панацея ..може да не е твоето,така че,ако почувстваш че ти се отразява добре,следвай го...ако не,смени го..
Абстрахирай се ,думите на астролога са нелепи,такава конкретика професионалист няма да ти даде.
Просто,ти е трудно в момента,много нови обстоятелства,емоции и очаквания...но това е живота,няма нищо с романтичните филми..
И имай предвид,за мъжа също е натоварващо...и той реагира,както може,както знае...той е нервен,ти ходиш на астролог..
Млади сте,неопитни сте...объркани,но вярвам любовта ви,ще ви спаси

# 40
Здравей,
Ако знаеш как разпознах себе си в написаното от теб! Толкова съм обсебена от астрология и наталната си карта.Толкова астролози са ми правили хороскопи, сума ти пари бях дала преди години.Дори име като Адриана Вотей нищо не позна, до сега трябваше да имам 2 деца,а аз нямам нищо едно.Недоволна от това,че никой не ми позна, тръгнах на курсове по астрология и се научих сама да разчитам наталната си карта.И пак не се случва напълно това, което виждам.Вече не съм чак толкова обсебена, но при мен проблемите са по-скоро на психическа основа, тежки депресии съм минала и т.н.
Та съвета ми е абстрахирай се от астрологията, живей тук и сега и не мисли за далечното бъдеще.Мъдрите хора са го казали: Колкото по-малко знаеш,по- спокойно спиш!
Фокусирай се върху бебето, толкова хубав дар имаш, пък мъжа...все някога ще се освести.Ако не, прав му път!
Въпроса е да се стегнеш и мобилизираш сама и да спреш да си тровиш ума с глупости.Ако искаш да си поговорим с някой, пиши ми на ЛС.

Последна редакция: сб, 26 апр 2025, 10:59 от sladuranata_f

# 41
Астролозите не са врачки, ясновидци. А хора, които анализират астрологичната картина на потенциал, процеси и тенденции в реалността. Рождената карта е нещо като енергийна схема, модел на времето и мястото, в което човек е роден. Когато човек реши да се съветва с астролог, трябва да е наясно,  че нищо не е написано едно към едно, но притежава някаква индивидуална специфика, потенциал и следва някакъв порядък.  
Препоръката е да се гледа критично на всяка еднозначна позиция от последна инстанция или с претенция за отговор и решение на всички въпроси идващи от човек.

# 42
Като цяло вече съм една идея по спокойна, може би защото мина някакво време и гледам и много да не го мисля. В сряда имам записан час при психолог,ще видим какво ще стане и там.
Мисля повече никога да не се съветвам с астролози,.врачки и  подобни.  Явно наистина се влияя много. Не искам да си го причинявам отново

# 43
  • Raleigh, NC
Здравейте,
не знам дали на някой му се е случвало да изпадне в депресия след направен хороскоп.
Започвам от там ,че имаме бебе на три месеца, мъжът ми почна да се държи странно след неговото раждане. Почна да избухва, да става агресивен, да хвърля разни предмети.
Затова реших да се допитам до астролог с мисълта ,че ще ми каже само положителни неща.Но не....Точно обратното.
Каза ми как ще ни зареже до три месеца, как  ще ни е забрави супер бързо, нямало да плаща издръжки, аз съм щяла да имам помисли за самоубийство, детето щяло да го оправдава винаги него, а аз съм щяла да остана винаги сама(просто картата ми била такава: "самотна карта ") и т.н. и т.н.
След всичко изречено от преди седмица,не мога да спра да плача, не мога да спя вечер, главата ми се стяга от мислене, имам чувството,че ще се побъркам вече.
Мисля да тръгна тия дни на психолог ,защото не се издържа вече.
Моля помогнете със съвети ☹️☹️

много хубава сугестия са ти направили, че и си платила за нея. А мъжа ти преди това, седнахте ли заедно на 4 очи, да го питаш защо след раждане на бебе станал избухлив, защото явно има нещо което го тормози не е щото му е по-интересно така.

# 44
Здравейте,
не знам дали на някой му се е случвало да изпадне в депресия след направен хороскоп.
Започвам от там ,че имаме бебе на три месеца, мъжът ми почна да се държи странно след неговото раждане. Почна да избухва, да става агресивен, да хвърля разни предмети.
Затова реших да се допитам до астролог с мисълта ,че ще ми каже само положителни неща.Но не....Точно обратното.
Каза ми как ще ни зареже до три месеца, как  ще ни е забрави супер бързо, нямало да плаща издръжки, аз съм щяла да имам помисли за самоубийство, детето щяло да го оправдава винаги него, а аз съм щяла да остана винаги сама(просто картата ми била такава: "самотна карта ") и т.н. и т.н.
След всичко изречено от преди седмица,не мога да спра да плача, не мога да спя вечер, главата ми се стяга от мислене, имам чувството,че ще се побъркам вече.
Мисля да тръгна тия дни на психолог ,защото не се издържа вече.
Моля помогнете със съвети ☹️☹️

много хубава сугестия са ти направили, че и си платила за нея. А мъжа ти преди това, седнахте ли заедно на 4 очи, да го питаш защо след раждане на бебе станал избухлив, защото явно има нещо което го тормози не е щото му е по-интересно така.
Разбира се ,че сме говорили, но ми казва ,че всичко е наред и нищо нямало
Той просто не си казва каквото му е.
Таи си всичко в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт