Депресия след направен хороскоп

• 3 777
  • 56
  •   1
Отговори
# 15
Като бях малка от баницата ми се падна мързелът.Толкова гадно ми стана, ревах, тръшках се, но накрая усетих че това ме мотивира да докажа, че няма да е вярно и имах страхотно силна година, защото се мобилизирах да покажа на всички,  че това тъпо късметче не е вярно.
Всичко е в главата ти!
Ех, сега като ми се падне мързел много се кефя.
В твоят случай-не се занивавай с гледачки и други шарлатанки.
Говори с мъжа ти и му обясни как се чувстваш,  дай му пример с хармонични семейства около вас, че държанието му не е нормално и да се опита да се владее.

Говирили сме много пъти, казвала съм му какво е за мен хармоничното семейство, какви очаквания имам и т.н. казва уж ,че е съгласен с мен, но в следващия момент виждам как  нещо в него го тормози и си иска живота както преди.
А иначе лошото е ,че вярвам на астролога, защото преди 4 години бях говорила с него и нещата се случиха както ми каза.

# 16
Добре ...а какъв беше животът преди? Детето не би трябвало да промени толкова рутината,че животът да се дели драматично на преди и след ...особено за бащата.

# 17
Гледай да си осигурена и не си оставяй бизнеса. Затова очи и на .... преди да раждаш дете. Като си иска живота преди прав му път, второ да отглеждаш с прилежащия му вечен пубертет не ти трябва. Казвал ти е, че си иска живота преди детето, така ли? Вместо да се съсипваш още повече психически като ходиш по астролози вземи и посети специалист само ще ти помогне да излезеш от дупката и да не задълбаваш. Трябва да си силна заради детето. Не изключвам и следродилна депресия, винаги трябва да се вземат и двете гледни точки, но съм склонна да вярвам че това е така както го пишеш, нито първата, нито последната.
Какво им става на хората?
Хороскопи, врачки, уроки, баене. Пълни глупости, но докато има балъци да вярват...

# 18
Добре ...а какъв беше животът преди? Детето не би трябвало да промени толкова рутината,че животът да се дели драматично на преди и след ...особено за бащата.

Общо взето той нямаше никакви ангажименти.
Излизахме с приятели постоянно по заведения, обикаляхме из България и какво ли не. Четох ,че депресията при мъжете идва след третия месец и се чудя ,дали може да се дължи нА това.

# 19
  • Be realistic - plan for a miracle.
Вземи се успокой, че накрая с поведението си ще вземеш да изпълниш това пишман пророчество.
Първо, астрологията не е пророкуване, а прогноза. Това означава, че има предпоставки за това кога какво може да се случи, но за да се случи то има десетки фактори като: личен избор/воля, обстановка, глобални събития, околни хора, но най-важен от тях е личният избор.
Някои прогнози за събития в определен период никога не се сбъдват.
Според астроложка, която ми прави личен хороскоп през 2015 г., тоест това е преди точно десет години, аз трябваше досега да имам две деца с бившия си мъж. С него имахме две планети в не знам си какво там (къщата на децата) и ми даде точни дати и периоди, през които тя виждаше, че ще стане бременност и ще се родят деца.
С мъжа се разведохме, деца все още нямам.
Друг случай - моя много близка, която започна да се занимава с астрология и за пет години обучение страшно много дръпна, веднъж разглеждаше собствената си карта и шокирано ми сподели, че ако вярва на подредбите в картата си, точно по времето когато е родила дъщеря си не е имало никакъв шанс да забременее - нито една предпоставка, всички планети за децата забити в трета глуха, събата ѝ сочи за съвсем друго нещо - абе ако е вярвала на картата, никакъв шанс за дете. Еми... точно тогава забременява и ражда.
Надявам се тия два примера да ти дадат насока какво означава прогноза и предпоставки за нещо да се случи. Нищо задължително няма.

# 20
Вземи се успокой, че накрая с поведението си ще вземеш да изпълниш това пишман пророчество.
Първо, астрологията не е пророкуване, а прогноза. Това означава, че има предпоставки за това кога какво може да се случи, но за да се случи то има десетки фактори като: личен избор/воля, обстановка, глобални събития, околни хора, но най-важен от тях е личният избор.
Някои прогнози за събития в определен период никога не се сбъдват.
Според астроложка, която ми прави личен хороскоп през 2015 г., тоест това е преди точно десет години, аз трябваше досега да имам две деца с бившия си мъж. С него имахме две планети в не знам си какво там (къщата на децата) и ми даде точни дати и периоди, през които тя виждаше, че ще стане бременност и ще се родят деца.
С мъжа се разведохме, деца все още нямам.
Друг случай - моя много близка, която започна да се занимава с астрология и за пет години обучение страшно много дръпна, веднъж разглеждаше собствената си карта и шокирано ми сподели, че ако вярва на подредбите в картата си, точно по времето когато е родила дъщеря си не е имало никакъв шанс да забременее - нито една предпоставка, всички планети за децата забити в трета глуха, събата ѝ сочи за съвсем друго нещо - абе ако е вярвала на картата, никакъв шанс за дете. Еми... точно тогава забременява и ражда.
Надявам се тия два примера да ти дадат насока какво означава прогноза и предпоставки за нещо да се случи. Нищо задължително няма.
Да. Със сигурност ме успокоихте една идея
Благодаря за което, ще си го препрочитам и надъхвам,че няма да е толкова зле, колкото ми беше съобщено 🫶

# 21
Имам какво да работя
Да. Имам собствен бизнес и след като малкото тръгне на ясла ,мисля да се захващам на работа. Но не ми е това най-важното в момента. Наистина обичам мъжа си и не знам какво ще правя,ако това излезе истина. Искам детето ни да си има двама родителя.
Иначе таткото искаше много дете, но като се появи му дойдоха явно в повече отговорностите и взе да се изнервя от най-малкото. Снощи ми заяви ,че сме избързали с детето и е трябвало да си поживее още 4-5 години.

На колко години е милото, че иска да си поживее още 4-5 години ? Simple Smile

# 22
Мацка, каквото и да се случи, ще трябва да го понесеш. Това е. Бъдещето е непредвидимо, справяме се с него колкото можем когато дойде. Съжалявам, че началото на живота ти като майка е такова и дано да се разберете с мъжа ти, но дори и да те зареже, не е краят на света. Ще се справиш.

# 23
Още си под влияние на хормоните, а това, че вярваш в хороскопи усложнява нещата. Може би наистина трябва да посетиш психолог. Мъжът ти също.
С възрастта поумнях и приех, че всичко е случайност. Каквото има да става, хубаво, лошо, ще стане. Няма никакъв смисъл да си тровя живота преди това. Наслаждавам се на всяка минута и на най-малките неща. Времето се оправя, не е нужно да сте затворени вкъщи, излизайте заедно и с приятели на по биричка, бебето не пречи ни най-малко.
За този астролог... нямам думи.

Това май е масово явление с днешните млади бащи - не са ходили в казарма, не са научени да се мобилизират и да преодоляват трудности, да понасят несгоди и чуждо мнение, не са живели в лишения и са си внушили, че животът е фън... Повечето май го преодоляват, дай му време, говорете и не си пълни главата с глупости.
Баща ми, станал баща през 70-те, казва, че тогава са ги възпитавали, че нямат работа около бебето. Да го погушкат малко и толкова. За грижите по него, готвене, чистене, пране и т.н. - майката. Той си е продължил ергенския живот, биричка след работа, вкъщи никакви ангажименти. Това искат и днешните мъже, защото това са видели от баща си. Но няма вече.
А казармата, както казва мъжът ми - главното, което научихме там, е как да се скатаваме Trollface

# 24
Побутната от темата пуснах на чат GPT да ми метне един хороскоп ,доста изчерпателен и умерен беше ,може да пробваш за собствено успокоение .Аз лично никога не съм се интересувала от хороскопи ,но така за без пари не е лошо ...😅
С медицинските диагнози също се справи много добре .

# 25
Имам какво да работя
Да. Имам собствен бизнес и след като малкото тръгне на ясла ,мисля да се захващам на работа. Но не ми е това най-важното в момента. Наистина обичам мъжа си и не знам какво ще правя,ако това излезе истина. Искам детето ни да си има двама родителя.
Иначе таткото искаше много дете, но като се появи му дойдоха явно в повече отговорностите и взе да се изнервя от най-малкото. Снощи ми заяви ,че сме избързали с детето и е трябвало да си поживее още 4-5 години.

На колко години е милото, че иска да си поживее още 4-5 години ? Simple Smile
На 34г е

# 26
Сериозно ли вярвате на такива шарлатани. Всеки който го мързи за работи става гледач, баяч, астролог, куршумажия и каквото се сетиш.

Добави и циг@нките пред Света Неделя, които гледат по очите..
Не знам дали ги има още там или са се глобализирали с он лайн услуги 😀

# 27
Пробвах и аз с АИ, но и зодията трудно разпознава:

# 28
Здравей първо поздравления, че сте решила да отидете на психолог.
Ще изкажа моето мнение , на хороскоп, ясновидка, карти и всякакви подобни неща аз не вярвам! Разбирам страха ви идва не от това какво са ви казали , а от това, че вярвате в това казано нещо и някаква си карта там . Трябва да направите избор или да вярвате на тази карта , хороскоп и да си сасипвате живота с тези мисли. Или да се стегнете и да кажете аз правя изборите в живота си аз решавам как да го живея, какво да мисля и в кое да вярвам. Радвайте се на живота, фокусирайте се тук и сега   и не мислете глупости за напред. С мъжа ви говорете открито, без драми , без скандали, една нормална комуникация за това какво ви притеснява него какво го притеснява също ще даде добър резултат според мен разбира се ако и двете странни са склонни да изгладят отношенията си и да живеят щасливи заедно. Другия път вместо да ходите да се съветвате с хороскопи ходете седнете и поговорете. Така ще си спокойна ще кажеш какво имаш да казваш ще ти улекне и ще разбереш от първо лице какви са неговите намерения и какво мисли за бъдещето ви .  Успех ти пожелавам 🍀❤️

# 29
Хората на 40 години стават дядовци, на тоя на 34 му било рано, той и на 44 няма да е готов за дете.

Общи условия

Активация на акаунт