Януарските сладури наддават и дрешките им отесняват!!!

• 11 519
  • 281
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Тити, ние бяхме при Драганов, за Алексиев не знам телефоните.

Никви питки, пак ще ми развалите диетата, тюююю!  Crossing Arms Клеми, то на това ветровито време върви по-сериозна напитка от виното, а ние с теб нямаме проблеми в това отношение!  newsm53

# 211
  • София; Дружбето
.

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 12:29 от tsveta

# 212
Селма, хайде пак, за бавни хора като мен ,да кажеш, какви бяха глобули срещу хемороиди Blush
        Ултрапрокт

# 213
Цвета, хайде идвай бе жена, то и мен ме мързи, ама ще дойда, че доста ми домъчня.

# 214
  • София; Дружбето
Селма, хайде пак, за бавни хора като мен ,да кажеш, какви бяха глобули срещу хемороиди Blush
        Ултрапрокт
Мерси  bouquet

Последна редакция: чт, 29 мар 2007, 12:29 от tsveta

# 215
На кой телефон да запиша час при този Алексиев- в сайта има само гсм за частните му прегледи?Ним, ти май беше давала някакви координати, но ще ми е трудно да ги открия..... Praynig Praynig

На посочения номер се записват часове- 0889/238190
С направление-15 лв, без- 20 лв. Май наистина не работи със ЗК, но някъде се заверявали направленията. Не запомних къде, защото бях без такова.

# 216
  • София; Дружбето
мдааа, аз изчезвам от тука

# 217
Ей Стасси, ти беше от Люлин нали - ние ще излизаме към 2,30- може да се видим ако сте навън??

# 218
Wie сте големи образи... hahaha

Честита люлка на Вики на Галето...  1swing
Лека му пръст на сома  bishop
Доби страшна си  newsm35 Бившия ти изобщо не е знаел какво злато си има .

Ся мойто диване дремна 30 мин. и се размърда  newsm46 не мога да си изпия кафето кат хората,а мъжа ми ми лази по нервите с неговите зажележки и мрънканици и ми идва да го  fight

# 219
...а мъжа ми ми лази по нервите с неговите зажележки и мрънканици и ми идва да го fight

Те понякога имат нужда мъжете от един тупаник  Laughing

# 220
...а мъжа ми ми лази по нервите с неговите зажележки и мрънканици и ми идва да го fight

Те понякога имат нужда мъжете от един тупаник  Laughing

Съгласна съм,Ели.Ама мойто "съкровище" е доооста едър мъШ и малко трудно ще го надвия... box

# 221

ето и малко доказателство

Доби, как може такива снимки да показваш, сега съвсем се депресирах с моите 164 см и 61 кг към момента Joy
Много си хубава, пу да не ти е уроки.
И аз бавно вървя към мечтаните 55 кг  tiptoe
      Анджи,няма да повярваш,и моята цел е 55 кг от 61 кг! smile3521Можем и да се състезаваме smile3503(макар и не настоявам....... Laughing)

# 222

Те понякога имат нужда мъжете от един тупаник Laughing

Съгласна съм,Ели.Ама мойто "съкровище" е доооста едър мъШ и малко трудно ще го надвия... box

Видях го аз по снимките, ама тогава с хитринки пробвай, нали затова сме жени  Wink
В клюкарника прочетох нещо, дето може да се приложи - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=177476.0 - аз мисля да пробвам. Мъжа ми поне носи много на майтап и ще стане шоу  Laughing

# 223
   Момичета,давате ли вода на бебетата си?Да уточня:НА КЪРМАЧЕТАТА?
   Аз не давам.Случайно затънах в един спор,където почти не си намерих подкрепа. Cry
   Интересно ми е,как ли стоят нещата при вас?

# 224
  • София
И сега кво ....всички ще изчезнете на среща, завиждам ви.
КАЙРЕН аз близо месец сама си гледах бебето защото мъжът ми беше в София, и да ти кажа че се справях, свиква се. Сама я къпех -слагах кърпи във ваничката, под главичката и си я слагах легнала и я къпех, а за памперса ако няма навика да ака нощно време може и да не го сменяш 6-8часа. Повярвай не е фатално. Аз така правя. Ще се справиш по добре сама, отколкото в лоша компания Peace
Селма и аз не давам вода, пробвах но Рая не иска да пие, ами тя кърмата нали 90% си е вода.

Общи условия

Активация на акаунт