От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 26

• 7 113
  • 70
  •   1
Отговори
# 45
Ggbg обикновено звънят и питат за пин.

# 46
И Габиели звънят ако им искат пин.
Вариант е и да платите за посредническа услуга за покупка на уреда от тях (така те ще получат пин-а), но икономически си сметнете изгодно ли Ви е.

# 47
Предният път не ни звъннаха.
Всъщност, бяхме ние тези, които им звъняха за да им дадем ПИН-а.
Не успяхме да се свържем докато беше там куриера.
Свързахме се, когато си беше вече тръгнал и Дайсън вече ни бяха върнали парите.
Това де развива префи 8-9 месеца.
За това исках да разбера дали някой е поръчвал наскоро и нещата са протекли успешно с тези ПИН-ове.

Ggbg обикновено звънят и питат за пин.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 13:41 от Anastacia

# 48
  • Sofia
И аз съм имала пратки с PIN (от Amazon) до адреса на GGBG в UK, които съм получавала без проблем.

# 49
А пин-а на момента, в който куриера е пред вратата ли го получавате или предварително?
И аз съм имала пратки с PIN (от Amazon) до адреса на GGBG в UK, които съм получавала без проблем.

# 50
Някой поръчвал ли е наскоро от английския Dyson?
По Коледа съпругът ми опита да поръча маша, но му изпратиха ПИН, който даде на куриера при доставката, пращайки му го в момента, в който куриерът беше на самата врата на GGBG.
Естествено, беше невъзможно за минути да координираме с GGBG и куриерът не го достави и ни върнаха парите.
Та, как точно да успеем да направим поръчка от там?
Преди години като сме поръчвали все още я нямаха тази процедура.
Ако някой се е справил вече, ще съм благодарна да споделите.
PIN кодът го пращат на телефона или по имейл? Защото, ако е SMS, тогава не виждам проблем.  Никога не пиша моя телефонен номер, а този на превозвача.

# 51
По имейл са го изпратили предния път на съпруга ми.
Сега дори се опитвам да се свържа с GGBG и да попитам, но цял ден не успявам да се свържа с тях.
Не мога да си представя наистина как точно ще стане тази комуникация с даването на ПИН-а в рамките на няколко минути…
Някой поръчвал ли е наскоро от английския Dyson?
По Коледа съпругът ми опита да поръча маша, но му изпратиха ПИН, който даде на куриера при доставката, пращайки му го в момента, в който куриерът беше на самата врата на GGBG.
Естествено, беше невъзможно за минути да координираме с GGBG и куриерът не го достави и ни върнаха парите.
Та, как точно да успеем да направим поръчка от там?
Преди години като сме поръчвали все още я нямаха тази процедура.
Ако някой се е справил вече, ще съм благодарна да споделите.
PIN кодът го пращат на телефона или по имейл? Защото, ако е SMS, тогава не виждам проблем.  Никога не пиша моя телефонен номер, а този на превозвача.

# 52
  • Sofia
Доколкото имам спомен, предварително им звънях, за да ги уведомя, че ще получат пратка с PIN. След това лесно се разбрахме – след като вече бяха наясно да очакват такъв тип пратка.
На английския номер звъннах, естествено.

# 53
Аз днес така и не успях да се свържа с GGBG и да попитам как стоят нещата.
Опитах с Габиели и се чухме 2 пъти, стори ми се доста по-лесна комуникацията с тях и направих акаунт и поръчах от Дайсън.
Надявам се да се получат нещата и да няма драми.
С Габиели не съм поръчвала до сега, но определено първото ми впечатление беше много позитивно.

# 54
  • София
Записвам се да ви следя, чакам и аз злополучния курс 1432, дано го доставят по-бързо.

# 55
Записвам се да ви следя, чакам и аз злополучния курс 1432, дано го доставят по-бързо.
Наскоро говорили ли сте с тях? Какво ви казват

# 56
Уж всеки момент чакат освобождаване, но това го казват от 2 месеца насам Grinning

Там е зимното яке на детето за идния сезон и се чудя да поръчвам ли ново, или ще дойде до ноември. Отписала съм го, рисковете на пазаруването от чужбина, ще почакам още малко просто. Обичайно винаги от намаленията поръчвам за следващия сезон, но ще преживея да направя изключение.

# 57
Няма никаква информация вече за този курс, поне в началото от време на време някой се включваше с малко детайли.
Изпратиха ми, че има група във ФБ по случая, но аз нямам регистрация там, а не мисля да си правя заради ГГБГ. https://www.facebook.com/groups/1284985246527234/posts/1284990133193412

# 58
  • София
На мен ми казаха, че почти са готови с освобождаването, но такава ми е информацията в последните 2-3 месеца. Дано най-накрая да дойде...
Добре, че двете неща вътре не са и спешни, иначе и аз често поръчвам храна от Амазон, не ми се мисли, какво се е случило с всичката храна в този курс.

# 59
Здравейте стана септември вече нямали някои новини нещо ново?

Нещата в моята поръчка вече са стари има нови модели а най вероятно и батериите им са заминали от стоене ? Ако имате новини моля споделете

Общи условия

Активация на акаунт