От Великобритания до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 26

• 9 469
  • 104
  •   1
Отговори
# 90
Аз ще ходя – не е проблем да питам.
Страхотна сте!Ще чакам,че имам много пратки,а ще оставам без кола

# 91
  • Sofia
Малко късно се включвам, но ме уведомиха, че камионът от UK е пристигнал. По-рано днес обработваха пратките и казаха, че до края на деня може да почне да се раздава. Peace

# 92
Малко късно се включвам, но ме уведомиха, че камионът от UK е пристигнал. По-рано днес обработваха пратките и казаха, че до края на деня може да почне да се раздава. Peace
Благодаря,взех ги вече🌺

# 93
Задържаните пратки ли са дошли ?

# 94
  • Sofia
Не, не говоря за задържаните. 3 поста по-нагоре се вижда какво коментираме.

# 95
Габиели затварят офиса в Бургас от 31.10. Ще изпращат от Пловдив с Еконт.
Много неприятна новина. Залепили са една бележка на офиса, нищо не открих в сайта им, даже и един имейл не са пуснали да предупредят. И още повече, че са избрали ужасния Еконт ...
Остана ли друг куриер до Бургас?

# 96
Е, за какво да пращат уведомителен мейл? Така биха загубили клиенти, които може да предпочетат друг превозвач. А така като си пратят клиентите пратките на техния адрес в следващите две-три седмици, после няма да имат избор- искат, не искат ще плащат, иначе пратките им изгарят.
 Хитро! Е, малко по байганьовски, но за селския тарикат, дето им е собственик си е съвсем нормално поведение. За него е съвсем нормално такова отношение- все клиента е виновен, а ако случайно не е, тогава следва една мазна псувня и блокиране на телефона ви. Типичен балкански бизнесмен от най-чист вид.

Следващият затворен офис ще е този във Варна. Амазон с тази безплатна доставка буквално им разби бизнеса, жалко че и от Англия няма такава, че тогава и софийския офис можеше да го отнесе.

# 97
Не вярвам решението да не известят клиентите си да има чак такъв дълбок замисъл, но за манталитета на собственика мога да се съглася.
За съжаление и GGBG са тръгнали по този път и няма да се изненадам, ако скоро приключат. Не става въпрос за злополучните курсове, но като следствие от тях и загубите, които са претърпели. Само дето клиентите нямат никаква вина.
Отношението, което показват дори и към старите си клиенти, на мен вече ми дойде в повече и започвам да ги избягвам. Някои хора трябва по трудния начин да разберат, че не са незаменими, особено пък в момент, когато имат повече от една опция за замяна.
От Англия доставката няма да стане безплатна, но може да я намалят, както стана това с другите държави и за тях съвсем вече се загуби смисъла да се използва Германия като междинна точка.

# 98
Доста неприятни новини. Още от преди коронавируса съм им клиент, като ако не всяка, то почти всяка седмица минавам през офиса да си взема пратките. Честно казано оплаквания от тях нямам (имам точно две изгубени пратки за тези 5+ години, които съм им клиент, но бяха дребни неща, та не съм го отчел като проблем).

Явно дойде време да си слагам спирачки и значително да понамаля пазаруването от чужбина. Кофти... С Еконт определено не ми се занимава, а и допълнитено се оскъпява.

Дано да отменят затварянето, или пък да е за кратко, защото предполагам, че ще го усетят по някакъв начин, клиентът не вярвам да остане доволен.. А и говорим за Бургас, четвърти по население, не за Долно Нанагорнище.

Последна редакция: сб, 25 окт 2025, 05:13 от a1b2c3

# 99
От сайта на Габиели:

28.10.2025 г.
Ново работно време на офис Бургас
От 04.11.2025 г. офисът в Бургас ще работи с ново работно време и нов график.
🕙 Работно време: от 10:00 до 17:00 ч.
📅 Работни дни: вторник, сряда и четвъртък.

📦 Личните пратки и интернет поръчки ще пристигат във вторник и ще се раздават до четвъртък.
🚚 Пратки за Англия се събират от вторник до четвъртък, като последният срок за идване в четвъртък е 15:00 ч.

# 100
Има ли някакви новини от GGBG, вече не ги ползвам и нямам път до тях, а на телефона не отговарят.

# 101
Има.от днес.
За курс 1423,клиентите получиха мейл да очакват скоро втор с който ще бъдат информирани кога ще пристигнат пратките.освободени са и скоро трябва да очакваме

# 102
  • Стара Загора
Здравейте, отдавна не съм поръчвала от Англия и питането ми е дали Габиели приемат пратки на адреса си (Сграда: Access Self Storage
Улица: 15 Tottenham lane )? Също така за този адрес са дали 2 телефонни номера - кой използвате за поръчката?

# 103
Развитие с прословутия курс 1423.

"Желаем да Ви информираме, че дългоочакваното развитие по курс №1423 от Великобритания е факт. След продължителна митническа проверка и редица инспекции в Нидерландия, властите излязоха с окончателно становище и курсът е одобрен за освобождаване.  В следващите дни предстои дообработка от наша страна, която включва финализиране на документи, уреждане на административни такси и подготовка за движение към България. От скоростта, с която приключим тези стъпки, ще зависи точната дата на потегляне. След като курсът бъде освободен и тръгне към България, ще получите уведомление по обичайния ред – чрез профила Ви в системата, промяна на статуса и имейл известие с подробности за пристигането и раздаването на пратките. Благодарим Ви за огромното търпение, разбирането и доверието през целия този дълъг процес. Съвсем скоро пратката ще бъде при Вас. "

# 104
Здравейте, отдавна не съм поръчвала от Англия и питането ми е дали Габиели приемат пратки на адреса си (Сграда: Access Self Storage
Улица: 15 Tottenham lane )? Също така за този адрес са дали 2 телефонни номера - кой използвате за поръчката?
Да, приемат на него.
Този съм сложила - 2030920102‬

Общи условия

Активация на акаунт