Училищен кетъринг София

• 266
  • 2
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте!

Искам да повдигна темата за училищното кетъринг хранене на децата ни, по - специално за София. Всяка информация ще ми бъде от полза, но нека е конкретна - споменавайте класа и училището на детето ви, моля! Знаете ли от коя фирма се обслужва? Доволни ли сте от качеството, количеството и цената? Децата ви имали ли са стомашни и други проблеми след хранене в училище?

# 1
  • София
"Кетърингът" или училищния стол е предмет на темата?!
В училищата, в които са били/са моите деца само за стол съм чувала.
'Щото "кетъринга" се постигна при гимназистите - телефон и поръчват каквото им е на сърце

Цената е субсидирана различно от различните районни кметства (за София е това), че дори има училища в които се дофинансира и от УН към него.
Фирмите са спечелили по ЗОП. Ако сте недоволна от нещо в храненето на детето си може да поставите проблема в училището или да се обърнете към съответния  район - те като възложител на ЗОПа имат механизмите за въздействие. Какво ви носи като информация?! Нито фирмата ще може смените, нито фирма от другото училище ще дойде във вашето.

Доволен/недоволен, качество/некачество или количеството много/малко....според кого?!  N-тото дете или N-тия родителя..... според чужда поговорка "Вкусът и цвятът приятел нямат".

Моите деца може да се каже, че не са ползвали тази услуга, независимо от качеството или количеството, че и от цената - за някои храната е била хубава, за други - не. Ползваха домашна храна, ядяха това което обичат (дори при целодневно обучение).
В някои от училищата е имало тип ресторантско меню, лафки със много добра храна или такива, в които изобщо няма лафка, истински външен кетъринг, т е. хранене чрез поръчка по телефона.
...но едно е храната за дребосъците 1-4 клас, друго е 5-7, а за гимназисти съвсем.

# 2
  • София
Кетъринг е всичко готвено, което се прави извън училището и съответно се доставя на следващия ден. Училищата в София със собствен стол се броят на пръстите на едната ми ръка.
Сериозно ли питате за вкуса "според кого"!? И според деца, и според родители, масово в нашето училище. Качеството на кучешката храна вероятно е по - добро. Училищното ръководство е уведомявано неколкократно, но резултат никакъв.
И вариант "няма да можете да смените фирмата" не е нормален отговор. Още повече, когато си направих проучване и разбрах, че 80% от кетъринга по училищата се държи от 4, 5 фирми с едни и същи собственици и съдружници.
Интересно ми е, как всички си мълчат, явно сте доволни от помията, която ядат децата ви. И моето ходи с храна от вкъщи, защото иначе ще стои гладно или ще е със стомашни проблеми. Но решаването на проблемите поединично не е опция за здраво общество!

Общи условия

Активация на акаунт