Приспивате ли бебчетата си?

• 1 320
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
Аз не разбирам какъв е проблемът с това "приспиване".
Аз и детето от бебе-кърмаче си спим заедно. Приспиваме се, заспиваме си и всичко е точно. Голяма драма да заспивали сами, що?? Не го схващам. Като имаш дете, приспиваш. После стават тинейджъри и няма да искат да ви дишат даже, споко.

# 31
Чудех се кога ще дойде ред на "що сте ги правили тия деца като не можете да си приключите деня като дойде време за вечеря " Simple Smile

# 32
Който вечеря в 22-23ч да му мисли. Ама не е добре за храносмилането и килцата Wink

# 33
  • София
Ние винаги сме слагали малките да спят около 20 ч.
При наличие и на други деца, а и на лични отношения между родителите ми се е струвало неуместно да легна да спя в този момент.

# 34
С никой от петимата не сме имали особени проблеми със спането.
Уау, огромен късмет сте имали. При нас проблемите със съня са една от основните причини да не искам второ.

По темата - на 1 год. е, приспиваме я все още. Напълно нормално е толкова малки деца да имат нужда от помощ, за да заспят.

# 35
Да, на 1,4 години. Има нужда за да бъде спокойна. Но при тях нещата се променят всеки месец. Сега проходи и режима се смени тотално, търси три дремки през деня, беше останала само с една. Зъбите също активно оказват влияние. Хубавото е че заспива към 9 часа имам малко време за себе си.

# 36
  • Пловдив
С голямото дете имаше някакъв период на друсане /преди годинката/, след това още не му беше готова стаята оставаше да спи при нас, но не е търсил нещо специално. Някъде към две годишен го преместихме в детската.
Малкия не го приспивам, оставям го в кошарата, занимава се някое време, пие малко мляко и по някое време отнася плувката.

Иначе винаги сме си спали през нощта, но децата ми не са били на режим за хранене или да засичам кога по колко спят.

# 37
  • Най-красивата страна
Дъщеря ми я научих да заспива сама в кошарата.
Винаги в един и същи час.Става навик .

Общи условия

Активация на акаунт