VIP Brother 2 - 1

• 40 181
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 105
В точка 14 от Правилника пишело-"секса с Веско е задължителен" Joy

# 106
Аз останах с впечатление, че е от новата колекция на Вергиния Здравкова с камъните сваровски newsm78
                Тъй е, и на мен ми събра очите  Peace.

# 107
Участниците ми харесват. Довечера ще гледам:)

# 108
  • Стара Загора
Запис. Отивам да чета. Баси, много бързо пишете бре  Laughing

# 109
Някой видя ли дали си изпраха бельото от снощи/гащите поне/,или те, тези от Кавали на Венета са самопочистващи? newsm78

# 110
  • До хладилника, който обичам
Някой видя ли дали си изпраха бельото от снощи/гащите поне/,или те, тези от Кавали на Венета са самопочистващи? newsm78
Що бе... 30 чифта гащи не вземат много място. Аз поне бих взела толкова бельо, вместо да жуля на ръка...

# 111
Аз останах с впечатление, че е от новата колекция на Вергиния Здравкова с камъните сваровски newsm78
Как няма да останеш, като първото нещо, което той каза щом влезе, без никой да го е питал, беше:
Я, какво ми пише на панталона  Crazy Вергиния!!! - И завъртя дупарата.

Снощи още като влезе мисля, че Катето го попита "какво ти пише на панталона" той завъртя дупе и каза "Бергиния".
Каза Виргиния..разбирай Виргиния Здравкова му е шила лъскавите панталонки.

# 112

Точно Венета би трябвало да си ги е изпрала, защото настойчиво питаше за сушилка сутринта.

# 113
  • София
Ох, ще взема да му го искам този панталон, направо се разболях.... Rolling Eyes

# 114
Венетка  не издържа милата и се позапра  Mr. Green И чинийките изми, все пак да не си помислим че е мърла  Laughing

# 115
Сваляш-хвърляш, сваляш-хвърляш Laughing
Разсипница Grinning

Този панталон ще да е само за ВИП задници Twisted Evil

# 116
  • До хладилника, който обичам
Сваляш-хвърляш, сваляш-хвърляш Laughing
Разсипница Grinning
Ма не хвърлям, бе! 30 чифта гащи си е една пералня! Ми!

# 117

Точно Венета би трябвало да си ги е изпрала, защото настойчиво питаше за сушилка сутринта.

Лично я видях как си просна сутиена и бикините на парното... после може да ги е преместила на СУШИЛКАТА Simple Smile

# 118
Ти знаеш ли ако една ВИП-ка демонстративно набута 30 парчока носени и събирани гащи в пералнята какво ще стане  Twisted Evil

# 119
                 От сайта на ВБ: "Варненският бизнесмен споделя, че няма нищо против изневярата, дори признава, че е имал няколко любовници. "

Тия мъже не разбраха ли най-накрая, че да нямаш нищо против изневярата означава и жена ти да изневерява... Много едностранно гледат на нещата бееее...

Общи условия

Активация на акаунт