VIP Brother 2 - 1

• 40 173
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Там е работата, че със срамни движения едва ли ще убеди зрителя колко са влюбени с потентния му мъж Whistling Mr. Green
А и ми е интересно да видя кои са тези неща, които прави и заради които нито една жена не му се намазва на малкия пръст Wink

Силно се съмнявам да видим дори ... нещо подобно на секс.
Много фалшива изглежда тая двойка.

# 91
Колкото до Азо и Китаеца...то на всички им е ясно, че Китаеца даже го е гнус от Азис..пък да ги слушам да говорят колко са влюбени..абсурд.
Те дори не мога и да се правят...много слаби актьори са.

# 92
Силно се надявам да няма такова издевателство над очите ми...
На Азис дупарата и туй мечеще подпряно на околовръстния му завой ooooh!

# 93
  • София
То е ясно на ВСИЧКИ, че това между Азис и Китаеца е ПР  Hug

# 94
Всичко около Азисчо е ПР. И бебето му - също.
Чудно ми е това бебе какви родители ще има - две майки и един баща; една майка и двама бащи или майка, баща и Азис Mr. Green

# 95
  • София
Не знам, но Азисчо беше със страшен панталон вчера, доколкото разбрах е от Сърбия.
Очите ми събра Rolling Eyes

# 96
Аз останах с впечатление, че е от новата колекция на Вергиния Здравкова с камъните сваровски newsm78

# 97
Аз останах с впечатление, че е от новата колекция на Вергиния Здравкова с камъните сваровски newsm78
Как няма да останеш, като първото нещо, което той каза щом влезе, без никой да го е питал, беше:
Я, какво ми пише на панталона  Crazy Вергиния!!! - И завъртя дупарата.

# 98
  • София
Някоя от мацките още снощи го попита и каза, че иска такъв, той каза, че няма проблем, като отде пак до Сърбия Rolling Eyes

# 99
Стори ми се че някой го попита и той тогава го каза Rolling Eyes
Буболина и аз си падам по лъскавичкото ама Сърбия ми иде далеч Laughing

# 100
Тоя дъртия, от Варна започна да убеждава Петя , че трябва да спи с  него Shocked

# 101
абонат! отивам да наваксвам с четенето  ooooh!

# 102
Сигурно защото със статута на любовница ще и купи едно мерцедесче за 50 хилки Twisted EvilТя пък една неземна хубавица ooooh!

# 103
  • До хладилника, който обичам
Тоя дъртия, от Варна започна да убеждава Петя , че трябва да спи с  него Shocked
Joy как точно я убеждава? Да знам, ако ме канят някой път.

# 104
Как няма да останеш, като първото нещо, което той каза щом влезе, без никой да го е питал, беше:
Я, какво ми пише на панталона  Crazy Вергиния!!! - И завъртя дупарата.

Снощи още като влезе мисля, че Катето го попита "какво ти пише на панталона" той завъртя дупе и каза "Бергиния".

Общи условия

Активация на акаунт