VIP Brother 2 - 1

• 40 689
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 450
# 451
http://www.teodorhaskovo.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=1158& … =asc&start=15

от тук може да си изтеглите програмката за фрии гледане, ама моля ви се кажете от къде да дръпна вчерашния лайф и този от тази вечер...изпуснах ги.. Cry

# 452
  • София
На 87 г. или на 97 г. все едно, факт е че отдавна му е минало времето Wink

# 453
сладурчета
този да не се изживява, като хю хефнер.
или онзи, който беше оженен за кратко за Ан.Н.С

# 454

Азис си бил лепнал една евридейка, дупката му била като на  врабче оче:-) простак голям hahaha

Малииии, простак не ами простак Joy Joy

Да отворим една тема " БиСИри на випА"

# 455
  • София

Данов е на пост  - дежури. А Росито пак ли се цопна в локвата, че нещо ми се губи?

Ама тази Роси да не гъбяса в тоз басейн  hahaha

# 456

времето минава, ама мерака-не!
Пезевенклъкът е до гроб Laughing

# 457

Данов е на пост  - дежури. А Росито пак ли се цопна в локвата, че нещо ми се губи?

Ама тази Роси да не гъбяса в тоз басейн  hahaha
Тя излезе, бе....няма я. сега катето я моли да си ляга, а тя и вика" само съм гладна, не ми се спи"...

# 458
Грешка: Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct.

Tова какво значи точно?Сутринта гледах на живо..

# 459
http://www.teodorhaskovo.web.data.bg/phpbb/viewtopic.php?t=1158& … =asc&start=15

от тук може да си изтеглите програмката за фрии гледане, ама моля ви се кажете от къде да дръпна вчерашния лайф и този от тази вечер...изпуснах ги.. Cry
В арена го има качено Peace

Последна редакция: ср, 28 мар 2007, 00:02 от Velonika

# 460
  • София

времето минава, ама мерака-не!
Пезевенклъкът е до гроб Laughing
ей този беззъб дядка голям любовник го раздава, ама не мога да разбера такива момичета, по-скоро парцали като таз Роси  Thinking
достойнство нямат ли  newsm78

# 461
А Азис и Китаеца целуват ли се? Че ми се струва, че Азис яко ще се оплете в лъжите и сценариайте, дето хич не ги е обмислил...

# 462
кво дойстойнство бе, братче...милионите са важни  Joy
в материален свят живеем...  Rolling Eyes  Sick

# 463
  • България Сливен
Грешка: Windows Media Player cannot access the file. The file might be in use, you might not have access to the computer where the file is stored, or your proxy settings might not be correct.

Tова какво значи точно?Сутринта гледах на живо..
И при мен излиза това съобщение тази вечер.

# 464
Роси "имала шок",страх я било някой да не влезе да и направи  атентат. Заплашвали я, че ще направят ...някакви неща там.../и тя не знае какво/. Като параноя и вървяло. Мислела си,че от планината можело някой снайперист..или от киноцентъра. Някакви изнудвали Иван Зографски за милиони заради нея.
Имала един друг човек,който бил много по-богат от Иван и с по-големи позиции. обаче той не я пускал да излиза...малеее,какви глупости несвързани говори..Биил депутат в Европейския съюз.

Общи условия

Активация на акаунт