VIP Brother 2 - 1

• 40 718
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 435
В друг форум дават този линк: http://dimigroup.info/viewpage.php?page_id=11  за гледане онлайн. Иска регистрация. Някой пробвал ли е да гледа от тук?

Ей сега ще го пробвам  smile3508

# 436
Мами, откъде мога да си дръпна лайфа - и снощния и тазвечерния... Sad бях на път и ги изпуснах), а като ви чета си струва да ги гледам.
От някой торент ...може би...? няма го в арената... Confused

# 437
В друг форум дават този линк: http://dimigroup.info/viewpage.php?page_id=11  за гледане онлайн. Иска регистрация. Някой пробвал ли е да гледа от тук?

Ей сега ще го пробвам  smile3508

Само за БТК става  Rolling Eyes

# 438
Уххх че тъпо "В момента VipBrother Online може да се гледа само от потребителите на БТК ADSL" Sad

# 439
Уххх че тъпо "В момента VipBrother Online може да се гледа само от потребителите на БТК ADSL" Sad

В момента VipBrother Online може да се гледа само от потребителите на БТК ADSL

# 440
  • ЯМБОЛ
 И там не става... Sick

# 441
 Не съм изненадана за тази Росица или Роси или както там и е името, днес цял ден ми разправяха истории как тормози персонала в Кемпински с пиянските си изцепки, не съм наясно какво и статуквото там.

# 442
  • ЯМБОЛ
    Със статут на полковата к....ва Laughing

# 443
Роси е покровителствана от собственика  на хотела , не знам дали мога да използвам друга дума , защото той е на 87 години , все пак ..

не мога да гледам ВБ2 онлайн и ми се къса сърцето , уж нямаше да го гледам този път, амаааа

# 444
  • София
Не знам защо решихте, че пак трябва да има бременна newsm78
То не е задължително във всеки ББ да има бременни, родилки и т.н

# 445
Роси е покровителствана от собственика  на хотела , не знам дали мога да използвам друга дума , защото той е на 87 години , все пак ..
ясно е кой е покровителя, само че той е на 97, не на 87. Не знам дали е голяма разликата...

Азис си бил лепнал една евридейка, дупката му била като на  врабче оче:-) простак голям hahaha

# 446
Нищо интересно
психото щяла да си ходи,Катето Евро също щото и била цъфнала сл.....та  Joy

# 447
  • София
Не съм изненадана за тази Росица или Роси или както там и е името, днес цял ден ми разправяха истории как тормози персонала в Кемпински с пиянските си изцепки, не съм наясно какво и статуквото там.

на  clean clean clean

# 448
ясно е кой е покровителя, само че той е на 97, не на 87. Не знам дали е голяма разликата...
исках да кажа , че Роси е сексуално обгрижвана , ама поради възрастта на Зографски , не знам дали е уместно , а и възможно ...Монда , на 87 е бай ни Иван , нарочно го състаряват гадовете  Simple Smile

# 449
Данов е на пост  - дежури. А Росито пак ли се цопна в локвата, че нещо ми се губи?

Общи условия

Активация на акаунт