VIP Brother 2 - 1

• 40 608
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 600
Няма значение...направихте го сякаш отиваш и си купуваш хляб, а не е така.
Аз поне не бих се съгласила да родя от някого дете, ако не го обичам.Незнам вие как сте...всеки е различен.За мен лично това е проява на голяма любов, след като дълги години се обричаш на този човек, накрая се съгласяваш и дете да му родиш, за да бъде той щастлив с детето ти и друг мъж..
Явно аз съм нещо старомодна

# 601
Е добре де, тя майката няма да се отказва от детето, а ще си го гледа, за какво износване говорим?
"Аз, така да се каже, ще съм му и майка, и баща", каза бъдещият министър на културата...

Аз доколкото разбрах, ще живеят четиримата- Азис, Китаеца и Галка с детето, ако Китаеца не е изхвърчал дотогава. Тук не съм чула да е разрешено да се отглежда или осиновява дете от двама хомосексуални или каквито се водят там.

# 602
Ти колко време мислиш, че ще му е интересно на Азис да гледа бебе. Ако не беше Джула около него с малко дете, нямаше да се сети дори.

# 603
Е добре де, тя майката няма да се отказва от детето, а ще си го гледа, за какво износване говорим?
+това, така и така живеят заедно, тя им е икономка.
а бе, кой знае какви оргии са ставали там, ама аре

# 604
Ти колко време мислиш, че ще му е интересно на Азис да гледа бебе. Ако не беше Джула около него с малко дете, нямаше да се сети дори.
Абсолютно...Сега му е каприз на човека,иска дете. Утре ще му писне, не иска дете...Галката ще си живее с него и един ден то като порасте и попита кой е баща му....То стана сериал направо Grinning
Обича го тая жена, обича го.Ако не, хапе ч кучето здраво

# 605
  • Има много детски смях.
+това, така и така живеят заедно, тя им е икономка.
а бе, кой знае какви оргии са ставали там, ама аре

Според мен му е "икономка" за пред хората само...  Whistling

# 606
Горкото Роси, какъв махморлук го чака днес....  ooooh!

# 607
сега всички вкупом готвят, Здравко пак се е развихрил, реже едно пиле, Азис реже лук и после нещо друго и само ръкомаха с този нож, Азис и Деси припяват дует, само гледам, за съжаление без звук

# 608
Сега се сещам къде съм я виждала тази Петя- ходим при един и същ зъболекар  Mr. Green
Като влиза там, си закача палтото с етикета навън, да се вижда, че е бутиково  ooooh!

е, ама си видяла, че е марково, значи правилно прави жената Mr. Green
Може пък да не иска да си го цапа Laughing

# 609
Стига бе, обичала го, къде пише? Simple Smile Напълно възможно е просто да си е направила сметката, ако и е време за дете, няма изгледи за сериозна връзка- ражда дете на Азис /което е и нейно, все пак/, материално ще е осигурена, детето също. Какво ги мислите, в живота има къде по- големи драми.

# 610
Зогравски дали гледа къде си е дал парите? Дано не гледа, че инфаркта му е гарантиран...... Това Роси голям сблъсък на природата.....  ooooh!

# 611
Сега се сещам къде съм я виждала тази Петя- ходим при един и същ зъболекар  Mr. Green
Като влиза там, си закача палтото с етикета навън, да се вижда, че е бутиково  ooooh!

а аз съм била на един рожден ден с нея,преди много години,
и там разказваше какви "прости селяни са родителите и,и че не са на нейното интелектуално ниво да общува с тях" smile3556

# 612
  • Има много детски смях.
Това Роси голям сблъсък на природата.....  ooooh!

Така като я гледам очите й се дръпват от "връзката с космоса", т.е. от кока- така се е опънала, направо...  Sick

# 613
Лелее, Мечо пух, как какво толкова Simple Smile.Не е шега работа това.Забременяваш и износваш дете.Целия ти свят се променя.За да го направиш за мъж,който живее с друг мъж и да стресираш така собственото си дете-голяма любов се изисква.Как какво толкова-те ме уби направо ooooh!

На теб ти се вижда странно, щото броиш Китаеца в картинката. Аз не го броя, и всичко ми се вижда ок - 7-8 години Азис и Галка почти си живеят заедно, ходили са (още ходят), тя му чисти, готви, детенце ще си имат... Китаеца ми се вижда нает за една година от рекламния агент на Азо. Време им е вече 'да се разделят'...

# 614
Китаеца ми се вижда нает за една година от рекламния агент на Азо. Време им е вече 'да се разделят'...

Пцолютно, то това е ясно кат бял ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт