VIP Brother 2 - 1

• 40 598
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 615
1. Нито Азис, нито Китаеца е хомосексуалист...незнам, народа не го ли разбра това вече, всичко и реклама и сензация.
2. А таз Галка най- малко е икономка на Азо, може да му върши някои работи, ама със сигурност не му е икономка.
Освен това таз Галка е свикнала с целия цирк на Азис, та едва ли ситуацията с детето е странна за нея.

# 616
Лелее, Мечо пух, как какво толкова Simple Smile.Не е шега работа това.Забременяваш и износваш дете.Целия ти свят се променя.За да го направиш за мъж,който живее с друг мъж и да стресираш така собственото си дете-голяма любов се изисква.Как какво толкова-те ме уби направо ooooh!

На теб ти се вижда странно, щото броиш Китаеца в картинката. Аз не го броя, и всичко ми се вижда ок - 7-8 години Азис и Галка почти си живеят заедно, ходили са (още ходят), тя му чисти, готви, детенце ще си имат... Китаеца ми се вижда нает за една година от рекламния агент на Азо. Време им е вече 'да се разделят'...
Абсолютно е така!
Аз написах малко по-горе какво разбрах тази сутрин....прочетох го, де.
И не е лишено от логика, според мене. Peace

# 617
А не разбрах на коя й лъсна мустакът. На Деси ли?
Щото и Новева има мустак, още на визитката й го видях.

# 618
  • Има много детски смях.
а аз съм била на един рожден ден с нея,преди много години,
и там разказваше какви "прости селяни са родителите и,и че не са на нейното интелектуално ниво да общува с тях" smile3556

Е това ме разби ...

# 619

оф, големи превземки. какъв кошмар е тази жена? най -нормална жена.
понякога наистина искам да си покажете физиономиите, за да кажа ' ох, кошмар".  Sick

# 620
Добро утро, мами!

Може ли в кратце да осведомите една току-що излюпила се - какво е пропуснала от Къщата в интервала - снощи 12 - днес по това време.
Благодаря!

# 621
  • Има много детски смях.

понякога наистина искам да си покажете физиономиите, за да кажа ' ох, кошмар".  Sick

И аз не виждам кое и е "кошмарното"  Peace

# 622

Жената наистина си е съвсем нормална, ония вътре секс символи да не би да са по-добре без мазилата и прическите.

# 623
Лелее, Мечо пух, как какво толкова Simple Smile.Не е шега работа това.Забременяваш и износваш дете.Целия ти свят се променя.За да го направиш за мъж,който живее с друг мъж и да стресираш така собственото си дете-голяма любов се изисква.Как какво толкова-те ме уби направо ooooh!

На теб ти се вижда странно, щото броиш Китаеца в картинката. Аз не го броя, и всичко ми се вижда ок - 7-8 години Азис и Галка почти си живеят заедно, ходили са (още ходят), тя му чисти, готви, детенце ще си имат... Китаеца ми се вижда нает за една година от рекламния агент на Азо. Време им е вече 'да се разделят'...
Абсолютно е така!

и според мен Peace
само да беше наел все пак някой виден столичен гей, този китаец му ' стои' малко странно.

# 624
Даже в устата прилича малко на Мадона:) Галка де...не китаеца;)

# 625

Абсолютно е така!

и според мен Peace
само да беше наел все пак някой виден столичен гей, този китаец му ' стои' малко странно.
Някой виден столичен гей няма да седи и само да трае, и да се хили тъпо. Затова си е взел Китайчето.

# 626
И на мен тая Галка ми се вижда нормална жена.Ако съдим само по снимката.

# 627
И на мен тая Галка ми се вижда нормална жена.Ако съдим само по снимката.

Външно е нормално, иначе незнам...с тоз кукумицин да се обвържеш, аз не си представям.

# 628
  • с/у ОколоМръсТното
Абе какви ли кинти са им дали на Азис и Деси-то, за да ги придумат да влязат в шоуто? Thinking

# 629
  • Добрич
запис

Общи условия

Активация на акаунт