VIP Brother 2 - 1

• 40 605
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна, а по празниците в Ямбол
яде от тавата нещо, замезва с черешови доматчета и говори с пълна уста Grinning
сложил си е и някакви обеци женски висулки Grinning

Явно доста ги харесва тези ДоматчЕта, че снощи по нощите пак си замезваше с тях!!

# 721
дадоха в близък план как опустушава тава с пиле с ориз, в същото време доматче след доматче и синьо сирене
мале, а пък аз мислех, че само ще си маже препечена филийка със синьо сирене, а ми че те обядваха към 13ч., мнго бързоо огладня
като им свършат парите ще има бой за ядене и кой колко и какво ял Mr. Green

# 722
като им свършат парите ще има бой за ядене и кой колко и какво ял Mr. Green
                 Според мен гладни нема ги оставят - поне русите (  hahaha русо гладно нема)... Макар че би било добре за общинския съветник  Peace.

# 723
Това пише в един сайт за Азис и Китаеца
"Вече втора нощ Китаеца спи почти на ръба на леглото, като винаги слага възглавница между себе си и предполагаемия си съпруг. Азис също не изглежда много заинтересован"
хм Thinking

# 724
"Вече втора нощ Китаеца спи почти на ръба на леглото, като винаги слага възглавница между себе си и предполагаемия си съпруг. Азис също не изглежда много заинтересован"...
                "...Най-хубавото нещо навярно предстои..."  Whistling ("Се ла ви", Светла Иванова)

# 725
  • в баира
Коя от жените се е събличала гола и е била пияна?

# 726
  • Виена
Направо завиждам на тия който могат да си гледат on-line!Аз се мъчих как ли не,ама не става,а толкова ми се гледаааа  Close!Чудя се дали ако накарам някой от БГ да ми плати с е-card  ще мога да гледам newsm78.Как става код ли получаваш някакъв и аз като съм в чужбина дали имам шанс?

# 727
Eeee, разгеле - купих си е-кард и сега гледам Виповете онлайн.
Сега всички ядат и си говорят за зодии.

# 728
Коя от жените се е събличала гола и е била пияна?
Роси

# 729
Направо завиждам на тия който могат да си гледат on-line!Аз се мъчих как ли не,ама не става,а толкова ми се гледаааа  Close!Чудя се дали ако накарам някой от БГ да ми плати с е-card  ще мога да гледам newsm78.Как става код ли получаваш някакъв и аз като съм в чужбина дали имам шанс?

Трябва някой да купи е-кард, и да ти даде потребителското име и паролата, които са на картата. Предполагам, че ще стане. Но все пак е по-добре да се разучи дали от чужбина може.

# 730
Катето "И аз не пих до 35 години, за което горчиво съжалявам!" Crazy
По повод на изказване на Маги, че за пръв път в Къщата пила алкохол.

# 731
Росито се е успокоило и контактува нормално; дори и с Веско са в прилични отношения.

# 732
Трябва някой да купи е-кард, и да ти даде потребителското име и паролата, които са на картата. Предполагам, че ще стане. Но все пак е по-добре да се разучи дали от чужбина може.
                  А ако имаш познат с карта, може да си купиш и с неговата мисля  newsm78... Ако изобщо става от чужбина, де... Според мен потрай още ден, мах два - ще тръгнат и безплатните  Peace.

# 733
  • Пловдив
"Вече втора нощ Китаеца спи почти на ръба на леглото, като винаги слага възглавница между себе си и предполагаемия си съпруг. Азис също не изглежда много заинтересован"
хм Thinking

Страх ги е от допир, току виж се разразира неистова страст...без спирачки. Grinning

# 734
  • София /Абсурдистан
Азис не е никакъв Гей то си пролича от отношението му с Китаеца. Те даже не си говорят много и Азис слага възглавничка между тях.
Ех как ма е яд че не записах онези снимки от Снимка бг на които Азис и Галена се целуваха толкова страстно голички в някъкъв басейн че човек направо  Shocked Shocked "гледа и не вярва на очите си". Сега ги търся но явно продуцентите на Азис са ги изтрили. Тези снимки бяха папарашки направени от камериерка в хотел в Гърция където те са били на участие и явно после заедно са освободили напрежението!!!!

- за тези ли говориш?

КАМИ ТИ СИ ЗЛАТО!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Точно това имах предвид ВИЖТЕ какъв гей е Азис -НИКАКЪВ... Laughing Laughing

Направо ме разбихте. И аз се заблудих, че е гей. Ами тогава много сполучливо прави гейската роля, някак си отвътре си му идва. Може пък да е БИ  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт