VIP Brother 2 - 1

• 40 610
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 735
Азис е легнал до Петя и другите бъзикат Китаеца да си прибера жената. А Китаеца казва "Не го знам вече мъж ли е, жена ли е" , "Никога не съм могъл да му схвана схемите".

# 736
Из новините в официалния сайт: "В ранния следобед Азис се е пременил в къса дънкова пола и токчета, с които дефилира пред Съквартирантите. Каква жена съм си взел! - доволен е Китаеца. Не жена, а имот! - допълва Азис."
                 М  newsm78? Къф имот?

# 737
Калин към Азис:"Николай ми предложи"
Азис::"Е, няма лошо! Трябва да се възпроизвеждаме!" Crazy

# 738
  bouquetБраво на всички които ни осведомяват кво става в къщата  bouquet

# 739
камерата дава отблизо надписа на потника на Азис "Are you G?" Mr. Green

# 740
Азис и Петя май си стават първи дружки - лежат на едно легло,държаха се за ръце, говорят си за филми, за Латоя Джексън и фотосесията в Плейбой...Мани, големи приятелки са си, много са сладки! Crazy

# 741
  • София
Момичета а как е Катето по бански, т.е. фигурата и каква е?
Нали се беше снимала в едно женско списание, на корицата беше вълшебна но личните снимки ..... горката.

# 742
  • София
Ама ще дойдете на моето- аз нали това се опитвах да ви кажа -развали си Азис имиджа на гей и туй-то

# 743
  • София
А петя кога се е снимала в Плейбой? Само Роси от всички жени в къщата ли не е снимана там? Предполагам единствено защото никой не би й предложил.

# 744
БЛАГОДАРИМ ВИ ЗА ИНФОРМАЦИЯТА!!!
СТРАХОТНА ИНФОРМАЦИЯ
ДАВАТЕ!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 745
и аз благодаря, на работа съм и се разтоварвам като ви чета   bouquet

# 746
Момичета, тоз вип брадър уж простотия, всички го оплюха, изложили се организаторите и незнам какво още, ама ние направо си откачихме, за 2 дена колко се изписа в темата... #Crazy
А пък някой са денонощно пред телевизорите и компютрите. Ние българите май много обичаме да се кефиме на резила на другите.

# 747
А петя кога се е снимала в Плейбой? Само Роси от всички жени в къщата ли не е снимана там? Предполагам единствено защото никой не би й предложил.

Ставаше дума за Плейбой фотосесия на Ла Тоя Джаксън, а не на Петето, което в момента с тази коса е като Неси (Чудовището от Лох Нес).

# 748
Момичета, тоз вип брадър уж простотия, всички го оплюха, изложили се организаторите и незнам какво още, ама ние направо си откачихме, за 2 дена колко се изписа в темата... #Crazy
А пък някой са денонощно пред телевизорите и компютрите. Ние българите май много обичаме да се кефиме на резила на другите.

Аз възражения съм нямала. Mr. Green

# 749
  • София

Ставаше дума за Плейбой фотосесия на Ла Тоя Джаксън, а не на Петето, което в момента с тази коса е като Неси (Чудовището от Лох Нес).

Aхааа, ясно, мерси!  Супер сте наистина и  newsm20  за информацията!!!

Общи условия

Активация на акаунт