VIP Brother 2 - 1

• 40 294
  • 1 002
  •   1
Отговори
# 750
  • Plovdiv
Въйййй, какво стана  Shocked аз от вчера не мога да ви насмогна, а сега темата е на втора страница  Shocked.
Всъщност едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, който ни държат в течение на случващото се   bouquet   bouquet   bouquet. Да си призная, тук ми е много по-интересно, от колкото да гледам самата къща  Mr. Green

# 751
Маги лакирва Катето, Роси си хапва едни огромни ягоди, топва си бисквитка в чашата със сок, яде и още нещо

# 752
Не знам вие какво мислите, ама тази Петя Пол се взима много на сериозно в муз. бизнес. Тя и Азисеца навиваха ДесиК**, Слава да прати песен в компанията, за която работи най-популярният композитор на балади (жена) и Азис обясняваше как само като я чуят ще паднат и ще я направят супер-стар... Добре, че Десито е малко по-умничко и си дава сметка, че тва едва ли ще стане де... ама разговорът беше толкова сериозен, та чак смешен.

# 753
Десито по-умничко?? newsm78

# 754
Моля, напишете какво стана в Къщата днес... Че му изгубих дирите... В кратце, ако може....

# 755

Само малко, не че пращи от акъл!!!
Просто Азис като и предлагаше "Ай ма изпрати тая песен, изпрати оная песен" и тя каза: "Мне, не, тази няма да се хареса. Те на нея сигурно тези песни ще и изглеждат смешни."
Според мен това беше добра самооценка.

# 756
Данов за Евгени Минчев: "Евгени е достоен да ми лъска обувките!"  Laughing

# 757
                Mr. Green...

Абе само на мен ли ми прави впечатление, че Венета през два часа бие къси пасове на Азис и Китаеца за техните отношения... И това откакто са влезли... Вече знам темата на тазседмичното "Горещо" май... Стига да изкопчи нещо, де... Доколкото си спомням и Юлиана Кънчева смяташе официално връзката им за ПР.

# 758
златни сте, че пускате инфо. От утре и аз влизам в отбора на репортерите.

# 759
Венета Райкова ръчка Азис за неговите наклонности още от едно време. Преди няколко години беше още и тя му вика, айде кажи на всички, че не си гей и, че живееш от толкова време с Галка.
Между другото някой от Вас помни ли времето преди Горещо, когато Венета се снима в клип на Азис и после тръбяха къде ли и двамата, че тя живее с него на приятелски начала.

# 760
Данов сега спори с Маги за значението на "ВИП" и има ли Випове в БГ, какъв бил Евгени Минчев.
Данов стигна до заключението, че никой от тях не е ВИП.

# 761
Данов стигна до заключението, че никой от тях не е ВИП.

Умно!

# 762
Десито свали ли си грима!? FlutterНали не пожела в началото...а и не мога да гледам,нямам денонощна връзка! ooooh!

# 763
Нали Десислава щяла да издава в Испания, какво стана?

# 764
Сега Венета ревна, не може да си измисли въпроси за предаването.

Общи условия

Активация на акаунт